Dolgozz online otthonról vagy külföldről

Rugalmas időbeosztásban szeretnéd végezni a munkádat online? Esetleg fix teljesidejű munkára vágysz amelyet interneten keresztül végezhetsz? Taníts gyerekeket online! Ez a lehetőség csupán pár éve létezik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Sokan úgy gondolják, hogy az online oktatásé a jövő.

A munkák jellemzői

 

Gyerekek oktatása angol nyelvre. Általában privátban, de van olyan is hogy csoportot kell tanítani. A legtöbb cég kínai vagy más ázsiai gyerekek online oktatásával foglalkozik.

Követelmény a TEFL végzettség és a magabiztos angol nyelvtudás. A gyerekek többsége nem beszél angolul, így lassan és jól érthetően kell beszélni, tanítani őket. Fontos, hogy az illető mosolyogjon és szórakoztató legyen, lekösse a kicsik figyelmét.

Fizetés

 

Átlagban 15-20 dollár/óra az illető tapasztalatától, angol tudásától függően. Vannak akik ennek akár a dupláját is meg tudják keresni. Idővel emelik a fizetést és a gyerekek értékelését is figyelembe veszik. 

Munkák időtartama

Lehet részidős illetve teljes munkaidőben végezni. Vannak cégek ahol teljesen rugalmas az időbeosztás, és vannak ahol előre megvan határozva. Az utóbbi esetben szerződésben le vannak fektetve a szabályok. Például mi történik, ha a TEFL tanár nem jelenik meg az órán. A szerződések általában fél évre, vagy egy évre szólnak. Mindez előzetes megegyezés kérdése.

Technikai követelmények

Fontos, hogy az illető gyors asztali számítógéppel, vagy laptoppal rendelkezzen, ami lehetővé teszi, hogy a videóhívás ne akadozzon, folyamatos legyen. Emellett szükséges a jó minőségű headset is. A hangnak tisztának, az adott helységnek zörejektől mentesnek kell lennie. A webkamera videó minősége is fontos szempont, hogy ne legyen pixeles, hanem éles képet adjon. Gyors internet elérés szükséges.

Te is szeretnél online dolgozni? Élj a lehetőséggel és végezd el a TEFL képzést!
Sok céggel állunk kapcsolatban akik online oktatókat keresnek. 

 

Téged is szeretettel várunk az Interaktív, online 120 órás képzésünkre, vagy akár Thaiföldre a gyönyörű, tengerparti Hua Hin városába a négy hetes, 120 órás TEFL képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a WECI Institute-Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítő a TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság.

WECI Institute-Hua Hin copyright © 2003-2019. Minden jog fenntartva.