top of page

Jelentkezz a 120 órás Interaktív TEFL / TESOL képzésre 3 egyszerű lépésben
Részletfizetés

1. lépés

Jelentkezési lap kitöltése

Kérjük, hogy a lap alján található jelentkezési lapot töltsd ki a személyes adataiddal, amelyek megadása a Felnőttképzési Törvény értelmében kötelező.

2. lépés

Tájékoztatók elolvasása

Kérjük, olvasd el a jelentkezési lap alján található képzéssel, adatkezeléssel és adatszolgáltatással kapcsolatos tájékoztatókat és fogadd el.

3. lépés

Jelentkezés elküldése

A jelentkezés után 24 órán belül kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, benne a Felnőttképzési Szerződéssel, a díjbekérővel és a tranzakciós adatokkal kapcsolatban. Kérjük, ha nem érkezik meg az email, nézd meg a Spam mappát is!

Fizetési tudnivalók
 

A képzés első részletének díja 100,000 Ft 

Két részletben tudod befizetni a képzés díját. Az első részletet a képzés kezdése előtt lehet befizetni, melynek összege 100,000 Ft. A jelentkezési lap kitöltése és elküldése illetve a 100,000 Ft befizetése után tudod kezdeni a képzést. A második részletet 1 hónapon belül kell befizetni. Ennek az összege ugyanúgy 100,000 Ft. Így a képzés teljes összege 200,000 Ft.

A jelentkezés után küldünk egy visszaigazoló emailt a részletekkel kapcsolatban, mellékelve a Felnőttképzési Szerződést. A képzés díja kiegyenlíthető banki utalással, pénztári befizetéssel vagy bankkártyás fizetéssel. Külföldi tranzakciók esetén, érdemes a Wise (korábbi nevén Transferwise) független pénzügyi szolgáltatót igénybe venni. Ha további kérdésed van belföldi vagy külföldi utalás esetén, kérjük lépj velünk kapcsolatba.

Jelentkezési lap

TEFL International Group Oktatási, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/001497

Képzés alapadatai

Megnevezése:                                                      - Interaktív, online TEFL / TESOL képzés

Teljes óraszáma:                                                   - 120 óra

(Tervezett) első képzési napja:                             - Rugalmasan indul

Befejezésének tervezett időpontja:                       - 6 hónapon belül

Képzési tájékoztató

bottom of page