Ez a ​megállapodás a WECI Language Institute és a Beiratkozó jelentkező között jön létre. A jelentkezési lapon az "Elolvastam és elfogadom a szerződésben lefektetett dolgokat" opciót kipipálva beleegyezik a jelentkező a szerződésben foglaltakkal.

A két félnek a következő megállapodást kell betartania és tiszteletben tartania:

I. WECI Language Institute, államilag akkreditált intézmény, biztosítja az online nyelvtanfolyamot, melyet a Beiratkozó jelentkező Skype-on keresztül tud végezni.

II. A Beiratkozó jelentkező a képzés díját befizeti 7 munkanapon belül. Ezután a WECI Language Institute küld egy bizonylatot/számlát a tandíj térítéséről.

 

Adatok felhasználása

A személyes adatokat a WECI Language Institute bizalmasan kezeli, nem él vissza és nem adja ki harmadik félnek. A jelentkezési lap alján található "Elolvastam és elfogadom a szerződésben lefektetett dolgokat és hozzájárulok az adataim felhasználásához" opció kiválasztásával elfogadja, hogy a WECI Language Institute felhasználja az adatait a tanfolyamra való jelentkezéshez.

A jelentkezési lap kitöltése, szerződés elfogadása és a tandíj fizetése után a Beiratkozó jelentkező kezdheti a képzést. Tanárja felveszi vele a kapcsolatot.

Ez a megállapodás mindkét félre nézve kötelező. 

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.