top of page
Online Discussion

Betekintés az Interaktív, online TEFL képzésbe

Az általunk kínált legnépszerűbb képzési forma, a 120 és a 168 órás interaktív, online TEFL tanfolyam. Munka, egyetem vagy család mellett is végezhető, mivel igazán személyre szabott, rugalmas oktatási forma. Sokan régóta fontolgatják már, hogy jelentkezzenek a képzésre és utána elkezdjék építeni a nemzetközi karrierjüket, mint TEFL oktató. Azonban mielőtt belevágnának, szeretnének „belekóstolni” a képzésbe és egy kicsit kipróbálni, hogyan is zajlik az online oktatás. Most itt a lehetőség!

Ebben a cikkben szeretnénk rövid betekintést nyújtani, hogyan képzeld el az online TEFL tanfolyamot illetve az interaktív oktatási módszert, milyen nehézségi szintű a tananyag / milyen nyelvtudás szükséges hozzá, illetve megismerheted a képzés oktatóját, aki végig támogatni fogja az előrehaladásod. A tanfolyam befejezése után, már csak a záróvizsga van hátra, természetesen erről is további részleteket olvashatsz. Egyúttal elolvashatod végzett hallgatóink véleményét a képzés minőségéről és az oktatóról.

A XXI. század új, forradalmi oktatási módszerre az online képzés. A világ vezető egyetemei is már ezt a módszert alkalmazzák, kezdve a világhírű Harvardtól egészen a neves Oxfordig. Ezek az egyetemek is az online oktatásban rejlő előnyöket és lehetőségeket használják ki, amely elsősorban a személyre szabott és rugalmas oktatási forma. Az interaktív, online TEFL képzésünkön Te is ezt fogod tapasztalni. Az online angol nyelvű tananyagot, melyet a TEFL.hu platformjáról érhetsz el, a saját tempódban tanulhatod és egyéni időbeosztásod szerint végezheted a képzést. A tanfolyam elvégzésére 6 hónap áll a rendelkezésre, azonban a többség 1,5-3 hónap alatt végez a kurzussal.

A 120 órás képzés végén kapott, CPD által kiállított certifikációt itt tudod megtekinteni. A 168 órás certifikációt pedig itt tudod megtekinteni.

CPD big.jpeg

Sokakat foglalkoztatja, mennyire nehéz megérteni és elsajátítani az angol nyelvű tananyagot. A képzés elvégzéséhez stabil, középfokú nyelvtudásra van szükség. Ez természetesen az intenzív tanulás, az angol nyelvű tananyag és a hozzá kapcsolódó kutatás hatására nagyon sokat fog fejlődni. A képzés 6 modulból áll, melyből az első az Introduction to Teaching English as a Foreign Language.

Ebből szeretnénk egy rövid részletet bemutatni. A TEFL képzés hivatalos tananyagának egy részletét itt tekintheted meg: KATTINTS IDE

Ismerd meg a képzés felépítését és az online platform használatát: https://www.tefl.hu/tutorial

A képzésünk egyik kulcsfontosságú szereplője a mentortanár. Ő az, aki az e-mailes kapcsolattartás és az online konzultációk (minden modul után 1 óra) által segít majd mélyebben megértened a tananyagot és átültetni a gyakorlatba.

Az alábbi bemutatkozásból jobban megismerheted a képzés oktatóját, akivel együtt fogtok dolgozni:

Tekintsd meg Nicole bemutatkozó videóját!

„Szeretettel üdvözlök mindenkit, a nevem Nicole. Az egyetemi tanulmányaim befejezése óta foglalkozom oktatással, azon belül is leginkább az angol általános, gazdasági és üzleti szaknyelv tanításával.

Az oktatás területén 15 éves tapasztalattal rendelkezek, ebből 5 évig tanítottam középiskolában, 8 éve pedig egyetemi oktató vagyok.

Emellett számos magántanítványom van a legkülönfélébb korosztályokból, akikkel elsősorban online foglalkozom.

Mivel rendkívül fontosnak tartom az új angol oktatók képzését, ezért online TEFL trénerként és mentortanárként tanítom a TEFL.hu hallgatóit.

Kedves és megközelíthető személyiség vagyok, így a tanfolyam ideje alatt bátran fordulj hozzám!

175833987_810656102878474_57603525935553

Ahogy a mondás tartja: „Docendo discimus" (Tanítva tanulunk). Ez valóban így van, tapasztalom a munkám során. Ugyanakkor az angol nyelv oktatása számomra nem csak munka, hanem hivatás és életcél is. Így nagy örömmel tanítom azokat, akik szeretnének TEFL oktatók lenni. Tapasztalataim szerint TEFL oktatónak lenni egészen más életforma, teli lehetőségekkel és izgalmakkal, amikbe nem lehet belefásulni vagy beleunni. Téged is szeretettel várunk a TEFL képzésre!”

A képzés során minden modul után 1 órás online konzultáción vehetsz majd részt Nicole-al, ahol részletesen megbeszélitek az anyagot és a felmerült kérdéseidet. A tanfolyam végén pedig Nicole segít majd felkészülnöd a záróvizsgára, amelynek keretében egy rövid bemutató órát kell tartanod, egy általad kiválasztott témában. Ez szintén megoldható online konferanciaprogramon (Zoom, Skype etc.) keresztül. A sikeres vizsga után a képzést akkreditáló CPD Certification Service (London, UK) kiállítja számodra a TEFL certifikációt és már kezdődhet is az álláskeresés! A képzés után örömmel segítünk, hogy megtaláld a számodra megfelelő állást! Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Prathom 51_210309_13 copy.jpg
f10s.jpg
h3s.jpg

Téged is szeretettel várunk az Interaktív, online 120 órás vagy a 168 órás képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és a karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page