Betekintés az Interaktív, online TEFL képzésbe

Államilag akkreditált végzettség

Sokakat foglalkoztatja, mennyire nehéz megérteni és elsajátítani az angol nyelvű tananyagot. A képzés elvégzéséhez stabil, középfokú nyelvtudásra van szükség. Ez természetesen az intenzív tanulás, az angol nyelvű tananyag és a hozzá kapcsolódó kutatás hatására nagyon sokat fog fejlődni. A képzés 6 modulból áll, melyből az első az Introduction to teaching.

Ebből szeretnénk egy rövid részletet bemutatni. A TEFL képzés hivatalos tananyagának egy részletét itt tekintheted meg: KATTINTS IDE.

A képzésünk egyik kulcsfontosságú szereplője a mentortanár. Ő az, aki az e-mailes kapcsolattartás és a kontaktórák által segít majd mélyebben megértened a tananyagot és átültetni a gyakorlatba.

Az alábbi bemutatkozásból jobban megismerheted a képzés oktatóját, akivel együtt fogtok dolgozni:

„Szeretettel üdvözlök mindenkit! A nevem Garrett, 48 éves vagyok, eredetileg az Egyesült Államokból származom. Végzettségemet tekintve először Pszichológiát tanultam (BA in Psychology), ám később az oktatás jobban érdekelt, így ebben az irányban tanultam tovább és szereztem meg a mester diplomámat (MA in Education).

Dél-Kelet Ázsiában már 18 éve élek, ebből több mint 10 évet TEFL tanárként dolgoztam elsősorban Thaiföldön és Mianmarban. Azért lettem tanár, hogy segíthessek az embereknek, a tudás által jobbá és többé válni. Itt Ázsiában erre fokozottabb szükség van, mint pl. Amerikában vagy Európában, ugyanis a legtöbb embernek az egyetlen kitörési lehetőség az, ha tanul, ha fejleszti önmagát. Így minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a jó tanárok megváltoztathatják a tanulóik életét és hozzájárulhatnak a későbbi sikereikhez.

Mint tartja a mondás: „Tanítva tanulunk”. Ez valóban így van, nekem is nagyon sokat adott a munkám, sokat tanultam az emberektől / emberekről. Gyönyörű helyeken éltem és utazhattam el, illetve megismerhettem a világot nem egy turista szemével, hanem úgy, ahogy a legtöbben nem látják. Remek kollégákkal és diákokkal ismerkedhettem meg. A munkám által pedig nagyfokú szabadságot élvezhetek az állások kiválasztása, az időm beosztása és persze pénzügyi szempontból is.

Már negyedik éve oktatok az online TEFL képzésen és nagy örömmel tanítom azokat, akik szeretnének TEFL tanárok lenni. TEFL oktatónak lenni egészen más életforma, teli lehetőségekkel és izgalmakkal, amikbe nem lehet belefásulni vagy beleunni. Téged is szeretettel várunk a TEFL képzésre! Mindenben segíteni és támogatni fogunk, hogy megfelelő alapokkal kezdd el a pályád és ne csak egyszerűen munkát, hanem a hivatásod is megtaláld!”

A képzés végén Garrett segít majd felkészülnöd a záróvizsgára, amelynek keretében egy rövid bemutató órát kell tartanod, egy általad kiválasztott témában. Ez szintén megoldható online, mivel a mai technika ezt is lehetővé teszi. A prezentációdat rögzítheted telefonnal vagy kamerával, sőt bevonhatsz másokat (barátokat, családtagokat, akár gyerekeket) is az előadásba, hogy még életszerűbb legyen a mintaóra. A videót továbbítod először a tanárodnak, aki ha megfelelőnek találja, központunkban megtekinti a vizsgabizottság is. A sikeres vizsga után kiállítjuk számodra a TEFL oklevelet és már kezdődhet is az álláskeresés! A képzés után örömmel segítünk a számodra az elhelyezkedésben és hogy megtaláld a számodra megfelelő állást!

A TEFL Hungary által kínált legnépszerűbb képzési forma, a 120 órás interaktív, online TEFL tanfolyam. Munka, egyetem vagy család mellett is végezhető, mivel igazán személyre szabott, rugalmas oktatási forma. Sokan régóta fontolgatják már, hogy jelentkezzenek a képzésre és utána elkezdjék építeni a nemzetközi karrierjüket, mint TEFL oktató. Azonban mielőtt belevágnának, szeretnének „belekóstolni” a képzésbe és egy kicsit kipróbálni, hogyan is zajlik az online oktatás. Most itt a lehetőség!

Ebben a cikkben szeretnénk rövid betekintést nyújtani, hogyan képzeld el az online TEFL tanfolyamot illetve az interaktív oktatási módszert, milyen nehézségi szintű a tananyag / milyen nyelvtudás szükséges hozzá, illetve megismerheted a képzés oktatóját, aki végig támogatni fogja az előrehaladásod. A tanfolyam befejezése után, már csak a záróvizsga van hátra, természetesen erről is további részleteket olvashatsz. Egyúttal elolvashatod végzett hallgatóink véleményét a képzés minőségéről és az oktatóról.

A XXI. század új, forradalmi oktatási módszerre az online képzés. A világ vezető egyetemei is már ezt a módszert alkalmazzák, kezdve a világhírű Harvardtól egészen a neves Oxfordig. Ezek az egyetemek is az online oktatásban rejlő előnyöket és lehetőségeket használják ki, amely elsősorban a személyre szabott és rugalmas oktatási forma. Az interaktív, online TEFL képzésünkön Te is ezt fogod tapasztalni. Az online angol nyelvű tananyagot a saját tempódban tanulhatod és egyéni időbeosztásod szerint végezheted a képzést. A tanfolyam elvégzésére 6 hónap áll a rendelkezésre, azonban a többség 1,5-3 hónap alatt végez a kurzussal.

Téged is szeretettel várunk az Interaktív, online 120 órás képzésünkre, vagy akár Thaiföldre a gyönyörű, tengerparti Hua Hin városába a négy hetes, 120 órás TEFL képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.