Virtual Conference

Jelentkezz! Életed nagy kalandja vár RÁD!

Köszönjük, hogy jelentkezel a TEFL képzésre, melynek elvégzése után több mint 50 ország közül választhatsz, vagy akár online, otthonról is dolgozhatsz. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy elégedett legyél a képzésünkkel és a szolgáltatásainkkal. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni, hogy minket választottál. Kérünk, hogy a jelentkezéshez figyelmesen olvasd át a lépéseket és a tudnivalókat.

Nyelvi felkészítő a TEFL képzésre

 

Program díja 

59.900.- Ft

Interaktív TEFL képzés

Kurzus díja 

250.000.- Ft helyett

199.000.- Ft

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2021/001367) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és a karrierépítésben

Mire vársz?

Jelentkezz!

Nem fogod megbánni!

Az egész világ nyitva áll előtted

Ázsia

Közép -és Dél-Amerika

Európa

Közel-Kelet

Küldj üzenetet nekünk

Köszönjük az üzenetet!