top of page

Misszió

küldetés.jpg
oktatasi hivatal logo.jpg
Generali-Nuovo-Logo-HiRes.jpg
CPD big.jpeg
sustainability-3295757_1280.jpeg
kedvezmeny.jpg
130787570_3444124472330876_6150434839428708587_n.jpg

A TEFL International Group tagjai és partnerei képzett és gyakorlott TEFL (Teaching English as a Foreign Language) oktatók. Célunk, hogy ezt a nagyszerű hivatást és a vele járó nemzetközi és online végezhető munkalehetőségeket, szélesebb körben is megismerjék itt Magyarországon.


Küldetésünk, hogy hazánkban is elérhető legyen ez a kivételes lehetőség és a legmagasabb színvonalú, nemzetközileg elismert képzést biztosítsuk a tanulóinknak. Az online tanfolyamot, hat egységből álló, angol nyelvű, interaktív tananyag alkotja, amelyet nem csak videók és különböző feladatok egészítenek ki, hanem egy magasan képzett mentortanár folyamatos útmutatása is.


Magyarországon bejelentett és regisztrált, magyar felnőttképzési intézmény vagyunk (Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2022/001497). Munkánkat a legmagasabb színvonalon, a hatályos jogszabályoknak megfelelően látjuk el.

Felnőttképző tevékenységünket maximális odafigyeléssel és előrelátóan végezzük, emellett tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos tanulóink oktatásának biztosítása. A Generali Zrt-vel kötött szerződésünk alapján a teljes felnőttképzési tevékenységünkre 50 millió forintig terjedő felelősségbiztosítással rendelkezünk.

 

Magyarországi kapcsolataink mellett büszkék vagyunk arra, hogy a TEFL képzésünket a brit CPD Certification Services ellenőrizte és hagyta jóvá, így nemzetközileg elismert és elfogadott végzettséget adhatunk a tanulóinknak, amellyel magabiztosan elhelyezkedhetnek és építhetik nemzetközi karrierjüket!


A képzés elvégzése után sem maradsz magadra, hiszen szívesen segítünk az elhelyezkedésben, tanácsokkal látunk el a Számodra legideálisabb munkahely megtalálásához! Álláskereső csoportunk tagja lehetsz, illetve bemutatunk Téged a több ezer aktív tag számára elérhető magántanár kereső csoportunkban is.

A TEFL International Group Kft. kiemelten fontosnak tartja a fenntarthatóságra törekvést, a zöld szemléletmódot. Ennek megfelelően céges tevékenységünket tudatosan optimalizáljuk:

- Papírmentes iroda
- Elektronikus számlaigénylés és 
számlakiállítás

- Szelektív hulladékgyűjtés

- Újrahasznosított, lebomló, környezetkímélő termékek használata

- LED lámpák használata

Cégünk egyúttal törekszik a társadalmi felelősségvállalásra is. Azon tanulóinkat, akik nehezebb helyzetből indulnak (munkanélküliek, GYED / GYES-en lévő anyukák, tartósan beteg vagy megváltozott munkaképességű személyek) külön kedvezményekkel támogatjuk a TEFL képzés elvégzésében.

Részt veszünk nemzetközi önkéntes munkában is, mely keretében díjmentes nyelvi oktatást biztosítunk rászoruló, elsősorban afrikai gyermekek és fiatalok számára. Végzett hallgatóink közül szintén sokan kiveszik a részüket ebben az értékes tevékenységben!


Hiszünk benne, hogy a modern technika és a nyelvoktatás által olyan lehetőségek tárulnak fel, amik korábban elképzelhetetlenek voltak! Dolgozhatsz Magyarországon, élhetsz a világ bármely pontján, oktathatsz otthonról online, vagy digitális nomádként bárhonnan! Lehet akármilyen végzettséged és háttered, a TEFL-el Te is sikeres lehetsz! Köszönjük a több száz korábbi, végzett tanulónknak a bizalmat! Téged is várunk szeretettel!


Baráti üdvözlettel,


Deáki Lajos Dávid ügyvezető

és a TEFL International Group csapata

bottom of page