top of page
küldetés.jpg
CPD big.jpeg
oktatasi hivatal logo.jpg

Misszió

A TEFL International Group tagjai képzett és gyakorlott TEFL oktatók. Célunk, hogy ezt a nagyszerű hivatást és a vele járó nemzetközi és online végezhető munkalehetőségeket, szélesebb körben is megismerjék itt Magyarországon.


Küldetésünk, hogy hazánkban is elérhető legyen ez a kivételes lehetőség és a legmagasabb színvonalú, nemzetközileg elismert képzést biztosítsuk a tanulóinknak. Az online tanfolyamot, hat egységből álló, angol nyelvű, interaktív tananyag alkotja, amelyet nem csak videók és különböző feladatok egészítenek ki, hanem egy magasan képzett mentortanár folyamatos útmutatása is.


Nem csak regisztrált, magyar felnőttképzési intézmény vagyunk, hanem képzésünket, a brit CPD Certification Services ellenőrizte és hagyta jóvá, így büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg elismert és elfogadott végzettséget adhatunk a tanulóinknak, amellyel magabiztosan elhelyezkedhetnek és építhetik nemzetközi karrierjüket!


A képzés elvégzése után sem maradsz magadra, hiszen szívesen segítünk az elhelyezkedésben, tanácsokkal látunk el a Számodra legideálisabb munkahely megtalálásához! Álláskereső csoportunk
tagja lehetsz, illetve bemutatunk Téged a több ezer aktív tag számára elérhető magántanár kereső csoportunkban is.


Hiszünk benne, hogy a modern technika és a nyelvoktatás által olyan lehetőségek tárulnak fel, amik korábban elképzelhetetlenek voltak! Élhetsz a világ bármely pontján, dolgozhatsz otthonról online, vagy digitális nomádként bárhonnan! Lehet akármilyen végzettséged és háttered, a TEFL-el Te is sikeres lehetsz! Köszönjük a több száz korábbi, végzett tanulónknak a bizalmat! Téged is várunk szeretettel!


Üdvözlettel,
Deáki Lajos Dávid ügyvezető és a TEFL International Group csapata

bottom of page