top of page
Online Teacher
Hogyan működik a TEFL?

Nemzetközileg elfogadott

CPD által akkreditált

Több száz magyar tanuló

Biztos elhelyezkedés online vagy külföldön

Csatlakozz a több száz sikeres magyar TEFL oktatóhoz, és dolgozz külföldön vagy online!

Csupán 6 lépés és megvalósíthatod az álmaidat a TEFL-el!

Happy Woman

1. Tájékozódj!
2. Jelentkezz a képzésre
3. Tanulj az online felületen
4. Végezd el a képzést
5. Segítünk az elhelyezkedésben
6. Állj munkába TEFL oktatóként
7. Építs karriert online vagy külföldön

1. Ismerd meg a TEFL világát!

Tájékozódj, mi nem árulunk zsákbamacskát! A honlapunkon minden szükséges információt megtalálsz a TEFL képzéssel és munkákkal kapcsolatban! Különösen figyelmedbe ajánljuk a Betekintés az interaktív, online tanfolyamba és a Vélemények menüpontot! De egyéb lehetőséged is vannak:
 

- Ismerd meg a képzés felépítését és az online platform használatát: https://www.tefl.hu/tutorial
- Olvass bele a képzés első fejezetébe ahol láthatod az anyag nyelvi szintjét, a tanfolyam felépítését, és interaktív elemeit.
- Kérj visszahívást és beszélj díjmentesen a saját, dedikált tanácsadóddal, aki minden kérdésedre választ ad.
- Tölts ki egy pár perces szintfelmérőt. Vagy vegyél részt minden kötelezettség nélkül, az ingyenes online szintfelmérőn egy TEFL oktatóval. Nem kell készülnöd, kötetlen baráti beszélgetés formájában zajlik!

TIPP: Ha úgy érzed és az oktató is megerősíti, hogy még nem megfelelő a nyelvtudásod, először végezd el a TEFL Nyelvi Felkészítő Programot!

- Ha szeretnél többet megtudni a külföldi élet szépségeiről, az álláslehetőségekről, a TEFL oktatók különleges mindennapjairól, ne csak az élménybeszámolókat olvasd el a honlapon, hanem beszélj Skypeon egy korábbi végzett tanulónkkal, Mártival, aki évek óta Thaiföldön él és tanít.

2. Jelentkezz a képzésre

Tölts ki egy rövid űrlapot, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fizetési konstrukciót és küldd el nekünk! Rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot, elküldve minden szükséges információt.
Magyarországon bejegyzett cégként és regisztrált felnőttképzőként, a hatályos jogszabályok szerint dolgozunk, mely garancia a minőségre!

Online Study

3. Tanulj saját platformunkon és az online konzultációkon

A TEFL.hu oldalon keresztül, saját azonosítóddal tudsz bejelentkezni az oktatási platformra, a hét minden napján, 24 órában! Saját időbeosztásod szerint, egyéni tempóban tanulhatsz. Csupán internet kapcsolatra van szükséged, bármilyen okos eszközzel kompatibilis (PC, tablet, okostelefon). A saját mentortanároddal rugalmasan tudsz egyeztetni, hogy mikor megfelelő számodra az online konzultáció. Illetve e-mailben bármikor keresheted, ha kérdésed van, vagy elakadtál!

Tekintsd meg a mentortanárod, Nicole bemutatkozó videóját!

4. Végezd el a képzést

Online Learning

A tanfolyam 6 modulra van felosztva, amelyekben jól átláthatóan és tagoltan tudsz elsajátítani egy-egy elméleti vagy épp gyakorlati témakört. A modulokon az oktató fog végig kalauzolni, és persze a
TEFL.hu csapata is végig támogatja az előrehaladásod!

A 6. modul végén van az online záróvizsga, melyre alaposan felkészülsz az oktatóval! A TEFL.hu vizsgagaranciát biztosít számodra, így ha esetleg elsőre nem sikerülne a final exam, újra megpróbálhatod díjmentesen!

5. Segítünk az elhelyezkedésben

„Ma tanulsz, holnap már tanítasz!” Ez a mondás jól rávilágít, mennyire fontos az ismeretek elsajátítása, önmagad fejlesztése! A tanfolyam végeztével a cél azonban mindenképp az, hogy megtaláld a számodra megfelelő állást! Sok opció létezik: online oktatás, külföldi munka, vállalkozói tevékenység! Rengeteg kapu nyílik ki előtted, mi segítünk megtalálni a Neked legjobbat! Rengeteg hallgatónk helyezkedett már el a segítségünkkel, Neked is sikerülni fog!

6. Állj munkába TEFL oktatóként

Ha megtaláltad a legmegfelelőbb állást, itt az ideje, hogy a tanultakat alkalmazd a gyakorlatban is! Az első időszakban vannak nehézségek, ahogy minden új munkahelyen! De légy türelmes és nyitott!
Tőlünk a tanfolyam után is kérhetsz tanácsot, vagy segítséget és ahogy a rutin meglesz, egyre jobban fogod élvezni az új munkád és annak megannyi kihívását és szépségét!

Online Class

7. Építs karriert online vagy külföldön

Tapasztalni fogod, milyen változatos, izgalmas és jól fizető állás TEFL oktatónak lenni, akár külföldön, akár online! Nem csak életed egy átmeneti időszakában lehet jó lehetőség, hanem egy egész életen át komoly hivatás és biztos megélhetés! A legjobb befektetés, mely soha nem évül el és az egész világon bárhol fel tudod használni!

u1.jpg
u2.jpg
u3.jpg
bottom of page