Vélemények

Több száz elégedett magyar tanuló, több éves tapasztalat

"Nagyon köszönöm a csapatnak a támogatását és segítségét az elhelyezkedésben. A kurzuson felkészítettek, hogyan tudok megfelelni az állásinterjúkon, bemutató órákon. A képzés valóban megváltoztatta az életemet. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket és álmom volt, hogy egy trópusi országban éljek. A TEFL kurzus által mindkettő álmom megvalósult. Ajánlom a képzést mindenkinek!"

- Márti

" Be kell vallanom, hogy nagyon izgultam mielőtt belevágtam volna a 120 órás TEFL tanfolyamba, viszont nagyon kellemesen csalódtam. Nincs tanári végzettségem, illetve az angol nyelvtan sem az erősségem. Viszont a tanfolyam alatt mindenre jutott idő. Nagyon gyakorlatias oktatáson vagyok túl és nagyon köszönöm a csapat támogatását az elhelyezkedésben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja meg. Nem fog csalódni! "

Gergő

"A kurzus elvégzése után az iskola jelezte, hogy vannak betöltetlen helyeik Thaiföldön ha akarom azonnal utazhatok és kezdhetek is. Végül elhatároztam magam és belevágtam. Nem bántam meg! Thaiföld gyönyörű, a TEFL munka érdekes, és egyáltalán nem unalmas. Nem cserélném le a régi munkáimra. Úgy gondolom, hogy megtaláltam azt a helyet ahol élni szeretnék. Több éves utazgatás és megannyi munka után elmondhatom, hogy ez az a hely és munka amire mindig is vágytam, de nem is gondoltam, hogy létezik. Köszönöm az iskolának a lehetőséget. Ajánlom mindenkinek!"

Kriszta

" Több angliai év után úgy döntöttem, hogy mindenképpen változtatni szeretnék az életemen és egy új izgalmasabb karrierbe belevágni. Az interneten találtam rá erre a képzésre, amely nagyon jónak és kedvezőnek bizonyult. Az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy akkreditált bizonyítványt kapjak, hiszen ezt kérik a munkáltatók az álláshirdetésekben, és az is nagyon fontos volt, hogy megfelelő tapasztalattal, felkészült tanárokkal működjön az iskola. Nos, ez a képzés az Oktatási Minisztérium által akkreditált oklevelet biztosít, amely garancia a későbbi munkavállalásnál. Minden segítséget megkaptam a tréning során. Pár héten belül pedig elkezdek dolgozni egy dél-thaiföldi kisváros középiskolájában. Ajánlom a képzést mindenkinek!"

Sándor

"A kurzus hasznos és gyakorlatias volt. A tanárom sok információval látott el a tanításra és a kinti életre vonatkozóan is. A Tefl.hu korrektül működik és segítenek a munkakeresésben, elhelyezkedésben és a kiérkezés után sem hagytak magamra. Jelenleg felnőtteknek tartok órát egy turizmus-vendéglátás szakos iskolában Hua Hin-ben, amit azért is élvezek különösen mert én is turizmus szakon végeztem az egyetemen. A diákok aktívak és tisztelettudóak, a kollégáim pedig kedvesek és nagyon sokat segítenek megszokni az itteni életet és beilleszkedni a helyi környezetbe."

Niki

" Mielőtt jelentkeztem volna a TEFL egyik tanfolyamára, Debrecenben egyetemre jártam, de személyes okok miatt ott kellett hagynom. Hosszas gondolkozás után jelentkeztem a TEFL képzésére, melyet gyorsan elvégeztem s innen is szeretnék köszönetet mondani a tanáromnak. Kaptam egy lehetőséget Kínában, ahova augusztus 20-án indultam is. Magáról Kínáról… nehéz röviden beszélni. Az emberek kíváncsiak, barátságosak, főleg itt délen örülnek a külföldieknek. Az ételek nagyon finomak, otthon nagyon válogatós voltam, de itt, amit elém raknak azt hamar meg is eszem. Hihetetlen élmény, csak így tudom jellemezni."

- Gábor

"Bátran ajánlom mindenkinek, hogy vágjon bele,

hiszen egy nagyon jó csapat áll mögöttünk"

“Egy ismerősöm ajánlásával kezdtem neki az Interaktív TEFL képzésnek, ő ekkor már kint dolgozott Thaiföldön. 
A tananyag leadása rugalmasan alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz, ez nálam az egyik legfontosabb tényező volt, hiszen a kurzust végül már Thaiföldről fejeztem be. Amint átküldtem az általam feldolgozott anyagot, szinte azonnal kaptam is a következőt. Segítőkész, közvetlen, jófej tanárom volt, aki a kérdéseimre gyorsan és érthetően válaszolt. Én tanári előképzettség nélkül csináltam meg, persze, gondolom időigényesebb volt így, de így sem volt nehéz :) 
Ajánlom mindenkinek, aki egy olyan gyakorlatias es rugalmas képzést keres, amivel utána egy izgalmas világ ajtaja nyílik ki előtte.”

-Timi

"2017. február elsején kezdtem meg interaktív TEFL-tanulmányaimat az Iskolánál. A tandíj befizetése után szinte azonnal felvette velem a kapcsolatot az oktatóm. A leckék szerkezetét átgondoltnak és lényegre törőnek éreztem, a kapott feladatok hatékonyan készítenek fel a TEFL-oktatói munkára. Nem kaptam a szükségesnél több irányítást – némi szerénytelenséggel azt gondolom azért, mert jól vettem az akadályokat, mivel tanári diplomával és több éves amerikai munkatapasztalattal rendelkezem. A végső értékelés és az oklevél kiállítása hamar megtörtént, most izgatottan várom az elhelyezkedést. Külön pozitívum, hogy az iskolával magyarul lehet kommunikálni. Gergő és Niki egyaránt rendkívül segítőkészek. Eddigi tapasztalataim alapján tehát mindenkinek szívből ajánlom a TEFL iskola szolgáltatásait."

- Sándor

" A kurzust igazából nagyon élveztem - bár őszintén szólva ezelőtt sosem tudtam elképzelni, hogy majd ilyesmibe vágjak bele és egész gyorsan végeztem is vele. Sokat dolgozom és költözés áll előttem, de igyekeztem mindent beleadni és még így "online" is a maximumot nyújtani. Nem mondom, voltak részek amelyek normális és aprólékos kidolgozásához több órára volt szükségem, de oktatóm maximálisan támogatott és akármit kérdezhettem tőle, ha elakadtam valamivel. A kurzus átfogó és nagyon tetszett a "játékos tanítás", teljesen másképp képzeltem el az oktatást Ázsiában, mint ahogy pl. én tanultam annak idején. Kíváncsian várom a továbbiakat és remélem a legjobbakat, hogy sikerül is elhelyezkednem és tovább adnom mindazt, amit ezalatt a 2 hónap alatt elsajátítottam. Ennél nagyszerűbb dolog nincs; mivel saját bőrömön tapasztaltam milyen idegen nyelvet mondjuk iskolában és anyanyelvi környezetben megtanulni.
Nagyon szépen köszönök minden segítséget és az állandó gyorsaságot! :-) "

- Vivien

v23_edited.png
v12_edited.png

"Több éves robotolás után úgy döntöttem, hogy hátrahagyom az esős Angliát. Bár nem voltak terveim, de Ázsia mindig is vonzott. Így döntöttem a tanfolyam elvégzése mellett. Igaz a tanári hivatás távol állt tőlem, viszont a végére teljesen megszerettem és életem egyik legjobb döntését hoztam amikor belevágtam. Thaiföld egy teljesen más világ, csak ajánlani tudom mindenkinek. A gyerekek tisztelik a tanárokat, a tanítás játékos és élvezetes. Köszönöm, hogy elvégezhettem a TEFL képzést és ebben a gyönyörű országban élhetek."

Krisztián

"Olyan TEFL képzést kerestem,melynek elvégzését be tudtam illeszteni rohanó hétköznapjaimba.Tanárommal folyamatos-an egyeztetve, saját ütememben haladva készülhettem hétről-hétre a tételek kidolgozására. Ha gondom akadt, támogatást mindig kaptam. A kurzus új tapasztalatokkal gazdagitott minden tekintetben illetve korábban megszerzett tudásomat frissitette, rendszerezte. Hálás vagyok, hogy az egyébként korrekt díj megfizetésének ütemezésében is alkalmazkodtak a pénztárcámhoz!
Szeretettel ajánlom mindenkinek TEFL képzést!"

Noémi

" Ahogy befejeztem a főiskolát, utána rögtön elkezdtem a TEFL képzést. Gépészmérnöki szakon végeztem. Az iskolát az interneten találtam, az olcsó ár és a rugalmas időbeosztás miatt felkeltette az érdeklődésemet, az ügyintézővel való kapcsolatfelvétel után elhatároztam, hogy belevágok a tanfolyamba. A tanfolyam nagyon jól felkészített a tanári hivatásra. Összességében nem volt nehéz elvégezni, viszont nem voltam benne biztos, hogy merre is szeretnék továbblépni. Végül Spanyolországot választottam. Úgy gondolom jó döntést hoztam. A gyerekeket nagyon megkedveltem ezidő alatt. Köszönöm az iskola segítségét az elhelyezkedésben és a tanárjuk támogatását a képzés alatt. "

- Balázs

6 év Thaiföldön - Interjú Mártival

_edited.png

"János vagyok 41 éves. Az elmúlt 14 évben az Egyesült Királyságban éltem és dolgoztam, mint a legtöbb ember én is a 
vendéglátóiparban tevékenykedtem. Egy véletlenszerű keresés folyamán rábukkantam a TEFL.HU weboldalra ahol hirdették, hogy Thaiföldön van lehetőség egy képzés után elhelyezkedni. Én már jártam korábban Thaiföldön és beleszerettem ebbe az országba, az emberek nagyon barátságosak a thaiföldi étel világhírű nem beszélve a tengerpartjairól és a többi vonzó tájegységekről. Aki egy picit is érdeklődik az ázsiai kultúra iránt ez egy nagyon jó lehetőség. Én az elején kicsit szkeptikusan vágtam bele, hogy milyen lehetőségeim lesznek itt, de ezek a kételyek elmúltak nemsokkal a TEFL kurzus elvégzese után amikor már munkába is állhatam (köszönet a TEFL iskolának). Ez most hangozhatna meseszerűen is valószínű ha én otthonról olvasnám én is így gondolnám. De minden álmod teljesülhet (és ez nem közhely) ha igazán vágysz rá. Ha vágysz egy új környezetre és szereted a gyerekeket és beszélsz társalgási szinten angolul akkor érdemes megpróbálni hisz nincs mit veszíteni. A kurzus 120 órás volt és nagyon hasznos ahogy a többi diák is már említette
megtanítanak és felkészítenek hogyan dolgozz, milyen technikákat alkalmazz. A thaiföldi diákok messze nem olyan fegyelmezetlenek mint a nyugati diákok.
Élj egy olyan országban ahol megbecsülik az eredményeidet és tisztelnek mint embert."

János

"Az akkreditált TEFL képzést szeretném ajánlani mindazoknak, akik külföldön szeretnének dolgozni. A beiratkozás napjától a képzés elvégzéséig minden segítséget megkaptam a szervezőktől és a tanáromtól, melyet ezúton is szeretnék megköszönni. A képzéssel kapcsolatban nagyon tetszett, hogy egyénileg és gördülékenyen tudtam haladni a tananyaggal, mely könnyen áttekinthető, nagyon jól felépített és gyakorlatias volt. Nagyon örülök, hogy sikeresen elvégeztem a képzést és szeretettel ajánlom mindenkinek! "

- Viktória

"A kurzust február első harmadában kezdtem el és március 24-én sikerült befejeznem. Tanárom mindenben a segítségemre volt. Igaz nem sokat kellett kérdeznem tőle hála a magán oktatói múltamnak. A kurzust magát érdekesnek és szórakoztatónak találtam. Amikor videóra kellett rögzíteni, ahogy órát tartok egy kicsit zavaró volt elsőre, de meg tudtam szokni hamar. A többi alkalom már nagyon simán ment. A tananyag mennyisége és minősége kitűnő volt. Egyetlen dolog tette kicsit nehézzé olykor: Sajnos főszakácsként az elmúlt hetekben sokszor 70 órákat kellett dolgozni, ami mind fizikailag, mind szellemileg fáradttá tett. Ennek ellenére hatalmas élmény volt a kurzus, amely visszahozta a tanítás örömét. Kíváncsi vagyok, hogy egy thaiföldi általános iskolában mire lennék képes. Szerintem, és oktatóm szerint is, jól megállnám a helyem. Gondolom a kezdet kicsit nehezebb lesz, de állok elébe. A tanítás nagyon fontos az életemben. A kevés szabadidőmben is néhány barátomat tanítom az angol kommunikációra, sokszor a tanfolyam elemeit használva. Összességében azt tudom mondani és ajánlani mindenkinek aki bele akar vágni a tanfolyamba, hogy legyen bátor és tegye meg. A befektetett idő és pénz is megéri teljes mértékben."

- László

" A Facebook oldalon találtam az iskola hirdetésére. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Viszont nem vagyok már fiatal és nem voltam benne biztos, hogy az én korosztályom számára is van esély TEFL oktatóként elhelyezkedni Ázsiában. Az ügyintéző megnyugtatott, hogy nagyon sokan 40 év felett helyezkednek el. Úgy gondoltam, hogy nincs veszíteni valóm, mivel otthonról tudom elvégezni a tanfolyamot olcsó áron, és ha még esetleg nem is sikerülne utána Ázsiában elhelyezkedni, akkor is később fel tudom használni a TEFL végzettséget. Így belevágtam. Mivel dolgoztam mellette, így nem jutott sok idő a tanulásra, egy héten csupán pár óra . Így 2 hónap alatt tudtam elvégezni a tanfolyamot. Utána az iskola összehozott egy Skype-os beszélgetést a kínai partnerükkel, egy kedves kínai hölggyel akivel nagyon jól megértettük egymást. Sikerült megegyezni a munka részleteiről, és belevágtam életem legnagyobb kalandjába. 
Köszönöm a TEFL iskolának a türelmet, támogatást, és legfőképp az új életemet Kínában."

Gábor

"Pár éve jártam Thaiföldön, és rögtön beleszerettem. Most egy nagy álmom válik valóra, a TEFL képzés által megkaptam a lehetőséget, hogy egy csodálatos országban éljek, dolgozzak. Nem véletlen nevezik Thaiföldet a mosoly országának. Mindenkinek ajánlom ezt a képzést, aki új életet akar kezdeni akár Ázsiában, akár a világ bármely más pontján. Nekem sem tanár az eredeti végzettségem, de ezen a tanfolyamon minden szükséges tudást el lehet sajátítani, ami ahhoz kell, hogy valakiből szuper TEFL oktató válhasson . Minden segítséget megkaptam hozzá. Nagyon jól van összeállítva a tananyag, egyszerű, egyértelmű, logikus, pl. olyan dolgokra világított rá, amit sejtettem, valahol tudtam ugyan, de ilyen jól rendszerbe foglalva, egyértelműen megfogalmazva tényleg nagyon hasznos, fontos segítség a nyelvoktatásban, hogy érdekes, hatékony órákat tarthassak. A legjobb nyelvtani összefoglaló, amit valaha láttam, a TEFL tanfolyamon volt. A tanáromtól menet közben is kaptam a pozitív visszajelzéseket, bíztatást, ami nagyon jól esett , az iskola központjában is nagyon segítőkészek voltak, ha bármi kérdéssel, kéréssel fordultam hozzájuk egy napon belül választ kaptam. A munkakeresésem még folyamatban van, vannak lehetőségek, és ehhez is minden segítséget megkapok az iskolától. Irány Thaiföld, soha többet nem akarok havat látni . Nagyon örülök, hogy belevágtam, és ezáltal új, fantasztikus lehetőségek nyíltak meg előttem. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, és amikor már kétszer belefutottam a TEFL hirdetésébe, egyértelmű volt, hogy ez az utam, hogy elérjem célomat, megvalósíthassam álmomat. Van egy mondás, ami az egyik kedvencem, és nagyon igaz: If you have a dream, give it a chance to happen 
Ha az az álmod, hogy máshol élj, dolgozz, láss világot, akkor a TEFL képzés egy remek lehetőség ehhez."

- Gabriella

" Zenész családból származom, magam is zenéltem több évet a bandámban. Sajnos nem nagyon lehet megélni jelenleg ebből, így kipróbáltam magam külföldön, Angliában. Egy évet bírtam dolgozni, bizonyos körülmények miatt. Nem nagyon tudtam merre tovább. Haza nem akartam menni Magyarországra, de Angliában sem nagyon volt maradásom. Az egyik ismerősöm ajánlotta a TEFL képzést. Na ez volt az utolsó amit csinálni szerettem volna, gondoltam. De azért rákerestem, és az iskola honlapját adta ki első helyen. Megtetszett az ötlet, hogy egy trópusi helyen éljek, mindig is volt bennem egy hippi vonal. Elszakadni egy kicsit a nyugati civilizációtól és egy új világot felfedezni. Hazautaztam Magyarországra és ott csináltam végig a TEFL képzést, otthonról, kényelmes tempóban, mivel nem dolgoztam. Miután sikerült, egyeztettünk és Kambodzsa mellett tettem le a voksom. Hát tényleg egy másik világ. Nem volt könnyű a beilleszkedés, de 1-2 hónap után ráéreztem kultúrára, a gyerekekre és azóta is nagyon élvezem. Hosszútávra tervezem itt. Aki teheti vágjon bele, egyszer élünk és ezt nem érdemes kihagyni."

Tamás

Flóra véleménye a képzésről

"Sikerült munkát kapnom a képzés alatt, amit a TEFL oktatóm ajánlott. A tanfolyamon szerzett tudás nélkül nem sikerült volna, nagyon jól felkészítettek az interjúra. Bárkinek ajánlom a képzést aki tud angolul és dolgozni szeretne Thaiföldön vagy más különleges országban."

- Richard

v10_edited.jpg

“Nagyon élvezetesnek találtam a TEFL képzést. Valódi iskolákban tudtam dolgozni a tanfolyam alatt, amit nagyon hasznosnak találtam. Nagyon sok olyan szituációban találtam magam, amiben majd a munkám alatt fogok találkozni, így felkészült tudok majd lenni. A tanárom nagyon sokat segített ebben, megmutatta, hogy mik azok amikben még fejlődnöm kell és segített ezeket fejleszteni. De nem csak a hibáimra mutatott rá, hanem kiemelte az erősségeimet is.”

- Ágnes

"A képzést munka mellett végeztem el kb 3 hónap alatt. Tanárom rendkívül precízen és korrekten, időben küldte a kurzus anyagát. Bármilyen kérdésem volt azonnal válaszolt. Maga a tanfolyam szerkezete jól átlátható és világos volt. Mindenkinek bátran ajánlom, megéri!"

Sándor

"Nagyon jó volt, hogy a képzést rendkívül rugalmasan lehetett végezni, nem volt időhatár sem megszabva. A tanfolyamhoz sok internetes anyagot és segítséget kaptam. Illetve a tanár is nagyon kedves és segítőkész volt."

- Kornélia

"Ami először feltűnt az, hogy a magyar iskolarendszerben történő oktatástól teljesen eltér a metodikája (az anyag javára természetesen) és egy teljesen más módszert tanulhattam meg. A felépítését tekintve teljesen logikusnak találtam az egymás után következőséget. Az oktatómról csak pozitív vélemények vannak. Tömören: teljes mértékben elégedett vagyok."

- Zsolt

"Köszönöm a képzést. A írott tananyag jól áttekinthető és hasznos információkkal szolgált. Ajánlom a tanfolyamot mindenkinek!"

- Judit

Élmények Vietnámból - Interjú Zsolttal

Screenshot 2018-10-19_11-49-41.png
v24.jpg
18739181_1344482035629103_86804847563340

"Jó tempójú és nagyon érdekes tanfolyam volt! Hasznos technikákkal, szemléletes és gyakorlati példákkal és természetesen tudással lettem gazdagabb. A tanfolyamon a legjobban az anyag átadásának folyamata tetszett, valamint az oktatás minősége. A tanfolyam jól fel volt építve, összefoglalta a tudnivalókat, igen magas színvonalon zajlott, gyakorlati szempontból a legfontosabb dolgokra fókuszált. A tréner szakmailag felkészült, segítőkész és türelmes, lényegre törően, érthetően és hihetetlen színvonalasan adta át a szükséges tudást!

Köszönöm!- Mónika

"Nekem nagyon tetszett a képzés. Úgy érzem erős alapot kaptam ahhoz, hogy önállóan tanítani tudjak. Persze, a gyakorlat majd még csiszol az ember stílusán, de van honnan kiindulni. Örülök, hogy megcsináltam a tanfolyamot, mert érdekes volt. És sok új dolgot tanultam.

Köszönöm!

- Vivien

"Rendkívül rugalmas, segítőkész és felkészült tanárral, nagyon élvezetes képzés volt. Tanárom munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, sokat segített, hamar válaszolt minden felmerülő kérdésemre, pontosan küldte a soron következő feladatsorozatokat. 

Nagyon kényelmes volt otthonról dolgozni, és bár kemény munka volt, nagyon átfogó koncentrációt igényelt, szívesen ültem le elvégezni a feladatokat.

Nagyon nagy öröm volt megkapni az oklevelet és nagyon nagy köszönettel tartozom az Iskola összes dolgozójának. Külön köszönet az oktatómnak. :)

- Lili

"A TEFL képzés elkezdése életem egyik leghasznosabb döntése volt. Kezdetben haboztam, mert túl jól hangzott, hogy a világ bármely pontján élhetek. Számomra Thaiföld volt a célpont és az online tanítás. A TEFL mindkettőben segít. Tanárom nagyon segítőkész volt és rengeteg hasznos információval látott el az országokkal, a tanítással és az elhelyezkedéssel kapcsolatban. A képzést 2 hónap alatt fejeztem be úgy, hogy közben teljes munkaidőben dolgoztam. A képzés során modulokon keresztül volt lehetőségem rájönni, mit is jelent tanárnak lenni, és milyen a jó tanár. A rengeteg próbaóra, amiket videóra kellett felvennem rengeteget segítettek az elhelyezkedésben. Jelenleg Thaiföldön, Phuketen dolgozom egy nemzetközi iskolában, ahol thai gyerekeknek segítek, hogy nemzetközi egyetemekre nyerhessenek felvételt. Nagyon szépen köszönöm, TEFL.hu, hogy megkaphattam ezt a lehetőséget a képzésetek által. Üdvözlettel: Zsolt"

- Zsolt

downlodfdader.jpg

"Őszintén bevallom, hogy sokáig nézegettem én is a tefl.hu honlapját, de belevágni hosszú ideig nem mertem. Utána jött a ráeszmélésem, hogy folyamatosan rákerestem az interneten és néztem a friss híreket. Ezek után úgy döntöttem, hogy belevágok a kurzusba. Már a jelentkezésnél egy nagyon kedves "csapat" fogadott, akik készségesen válaszoltak minden felmerülő kérdésemre és mindvégig partnerként kezeltek. Már itt éreztem, hogy jó helyen járok. Még aznap kirendelték a mentorom mellém. A megismerkedésünk gördülékenyen ment, mindenben számíthattam rá. Rengeteg hálával és köszönettel tartozom neki, hiszen nélküle nem sikerült volna a kurzust elvégeznem. Mindig volt valami pozitív-bíztató szava amivel, örömmel álltam neki a következő fejezeteknek. Remekül megértettük egymást, a végén már másról is beszélgettünk nem csak a kurzusról. A tananyag rendkívül összeszedett és rengeteget lehet belőle tanulni. A való életben is tanárként dolgozom, és azt hittem, hogy nem igazán fognak tudni újat mondani/mutatni, de tudtak. Gyakorlatban is remekül használható tudást kaptam a kezembe, amit hiányolok is a magyar oktatási rendszerből, hiszen a tanároknak ezeket az ismereteket tudniuk kellene. Összességében nagyon elégedett vagyok a kurzussal, bármikor újra belevágnék. Azoknak, akik csak gondolkoznak rajta, javaslom, hogy ne rágódjanak rajta túl sokat, vágjanak bele, hiszen megéri! Köszönöm szépen a TEFL Csapatának és az oktatómnak! Nélkülük nem sikerült volna!- Jenifer

np3a9786 (1).jpeg

"Teljesen véletlenül bukkantam a tefl-hu-ra és komolyan se vettem. Tanár gyerek vagyok, tudom, mivel jár a tanári pálya, isten őrizzen, hogy tanár legyek! Azonban pár nap után azt vettem észre, hogy visszajárok a honlapra és gyűjtöm az információkat. Végül arra jutottam, hogy csak akkor tudhatom meg, hogy alkalmas vagyok-e a feladatra, ha elvégzem a tanfolyamot. Tehát belevágtam és egy logikusan felépített tananyaggal találkoztam. Leckéről leckére vezet el oda, hogy a záróvizsgára már kompletten látszik, hogy hogyan néz ki egy angol óra. Mit csinál, milyen feladatai, felelőssége és szerepe van egy TEFL tanárnak. Megnyugtató érzés, hogy nem a klasszik angol tanárképzés, nem az általunk ismert szótanulós, magolós oktatás, hanem kommunikáció alapú, praktikus nyelvtanítás. A tefl.hu nagyon felkészült ennek a tanítási formának az átadásában.

Azt gondolom, hogy akiben van egy kis "népművelői" hajlam és szeretne világot látni, annak ez a képzés, majd munka kimondottan ideális." - Kata

Interjú Mianmarból - Gabriella beszámolója

burma-yangon-shwedagon-pagoda.ngsversion
1.jpg
7fbd1412f6bbb596ae672ec24fdcdec5.jpg

"Elégedett voltam a tanfolyammal. A kurzus jól felépített volt, a tananyagok sok módszertani információt tartalmaztak, melyek segíteni fogják munkámat. Az oktatómtól mindig kaptam visszajelzést az elkészített anyagokkal kapcsolatban röviddel a házi feladat elkészítése után. Gördülékenyen ment az információáramlás és a kommunikáció az oktatóm és köztem, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá, készséggel segített. "

- Lili

"Tanáromban nagyon kedves, segítőkész pedagógusembert ismerhettem meg. Rögtön reagált mindenre, támogató, biztató hozzáállása nagyban hozzájárult az igyekezetemhez és az eredményemhez is. Köszönöm a munkáját :-)"

- K. Adrienné

"Nagyon szépen köszönöm! Teljesen elégedett vagyok a kurzussal, a tanárom rendkívül jó instruktorom volt, minden kérdésemre amilyen gyorsan csak tudott, válaszolt. A képzés alatt elsajátítottam a tanításhoz szükséges alapokat és képesnek érzem magam, hogy továbbadjam a tudásom."

- Attila

Kego-1_edited.jpg

"Nagyon sokat tanultam a gyakorlat alatt a gyerekekkel. Úgy érzem, hogy most már magabiztosan le tudok adni akár teljes 50 perces órákat 30 diák előtt.

Köszönök mindent!" - Katalin

"Az iskoláról nagyon jó véleményem alakult ki, rendkívül segítőkészek es rugalmasak voltak az egész tanfolyam alatt, illetve tanáromról is csak jókat tudok mondani.
Nagyon segítőkész, gyorsan és abszolút kielégítően válaszolt mindig minden kérdésemre, nagyon rugalmas és megértő
 volt hozzám az egész tanfolyam alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzést, aki ilyen terveket fontolgat." 

- Zsófia

NORA11-238x300_edited.jpg

"Az egyik legjobb tapasztalat volt az életemben. Teljes mértékben ajánlom mindenkinek! Azoknak is akik nem rendelkeznek tanári tapasztalattal. Sikerült elérni a céljaimat és nagyszerű volt belekóstólni abba, hogy mennyi örömmel járhat a gyerekek tanítása. Köszönöm!" 

- Nóra

Egy vidéki kisvárosban, Thaiföldön - Interjú Gergővel

balazs1.jpg

"Szuper csapat és iskola. Köszönöm Mindenkinek! Nagyszerű élmény thai iskolákban tanítani. Leírhatatlan milyen jó gyerekeket oktatni és Thaiföldön élni.

Ezt neked is ki kell próbálnod!"

- Balazs

"Köszönöm!

Nagyon elégedett voltam a képzéssel.

Már alig várom, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassam magam. " 

- András

"Sikeresen elvégeztem a tanfolyamot, így múlthét pénteken átvettem a TEFL diplomát. Nagyon tetszett a gyakorlati tanítás is és sokat tanultunk a tanítás mellett a thaiföldi iskolarendszerről és kultúráról is. Szeretném megköszönni nektek a sok segítséget és eligazítást a tanfolyam elvégzéséhez!"

- Erika

11_edited.jpg

"Nagyon tetszett a képzés.

Hálás vagyok a segítségért és a támogatásért. Mindenkinek ajánlom!"

- Ádám

"Teljesen elégedett vagyok a képzéssel, köszönök szépen mindent!

A tanfolyamot csak ajánlani tudom mindenkinek. A tananyag könnyen átlátható és megérthető, a tanárom nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre válaszolt, tanácsokkal látott el, amiket ezúton is köszönök neki!"

- Ibolya

agnes1.jpg

"Köszönöm a tanárom segítségét. Életre szóló élmény volt! Végre megtapasztaltam, hogy milyen TEFL tanárként dolgozni. Érdemes belevágni, nem fogsz csalódni."

- Ágnes

Thaiföldi oktatás - Interjú Erikával

6.jpeg
9.jpeg
1.jpeg
laszlo1.jpg

“Thaiföldet leginkább annak ajánlom aki ki akar lépni a komfort zónájából, megismerni egy teljesen más kultúrát, és nem fél az új dolgoktól. Már egy hét után is imádom, és ez csak jobb lesz ahogy felfedezek több várost és szigetet a későbbiekben. Hihetetlen piacok mindenfelé, felismerhetetlen ételek, mindent csak bámul az ember hogy mi micsoda, mennyi érdekesség, minden nap egy új élmény. Én Thaiföld előtt egy kis szigeten éltem közel Afrika partjaihoz, szóval nekem talán könnyebb megszokni ezt a fajta "laza" életstílust.

Az iskolákban tanítani fantasztikus, a gyerekek szeretik a fehér embereket, fotózzák őket, érdeklődnek róluk, kiváncsiak, mindemellett nagyon nagy a fegyelem.

Bárhogy is alakul itt, nagyon jó döntés volt hogy idejöttem, köszönöm az iskola eddigi támogatását.”

-László

IMG_20160912_201413.jpg

"Már rég szerettem volna belevágni valami új dologba. Olyanba amiben megtalálhatom önmagam, kiteljesedhetek és örömmel tölt el. Mindig is szerettem volna magam látni egyszer tanárként. Véletlenül jött velem szembe a TEFL képzés, majd egyre sűrűbben találtam magam a tefl.hu weboldalán, hogy minél több információt gyűjtsek be róla. Reményt adott, hogy igenis én is kipróbálhatom magam a tanítás területén, amivel még világot is láthatok. Így belevágtam.
Elégedett voltam a képzéssel és minden dolgozó hozzáállása kifogástalan."

- Nóra

Kép075.jpg

"Örömmel vágtam bele az online tanfolyamba, tanár végzettségem révén volt némi fogalmam az óratervek és modultervek világáról, létrehozásukról. Nagyon jó volt ezt gyakorlatorientáltan és a pedagógiai szakangolt is elsajátítva magamévá tenni. A tanárom nagyon sokat segített és instruckiói folymatosan segítettek a fejlődésemben, haladásomban. Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek van középfokú angol nyelvismerete mert hasznos és tanárként is nagyon használható dolgokat tanultam belőle. Egyébként ha bármi nehézség probléma merülne fel, a magyarországi TEFL kapcsolattartó hatékonyan,gyorsan és kedvesen fog nektek segíteni benne. Nagyon köszönöm az egész TEFL csapatnak ezt a képzést."

- Szabolcs

eva2.jpg

"Nagyon sok tapasztalatot szereztem a képzés alatt. A gyakorlatot Thaiföldön végeztem és úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt. Mindenkinek ajánlom a képzést!"

- Éva

Böröczki Csaba.jpg

"Azzal a tervvel kezdtem neki a TEFL kurzusnak, hogy nem csupán turistaként szeretnék megismerkedni egy-egy várossal, hanem bele szeretnék kóstolni az ottani életbe. Mivel évek óta angolt tanítok, így a tanfolyam elvégzése nem okozott különösebb nehézséget. Mindenki kedves és segítőkész volt. Kaptam néhány plusz ötletet is, amelyeket majd próbálok megosztani diákjaimmal. Remélem, a gyakorlatban is minden szuper lesz."

- Csaba

DSC_0053b.JPG

"Teljesen elégedett vagyok a képzéssel. Tetszett, hogy rugalmas időbeosztásban végezhettem. Minden egyértelmű és világos volt, és a tanárom mindig rendelkezésre állt, ha segítségre volt szükségem. Hálásan köszönöm neki. Tetszett a gyakorlati rész is, szeretek gyerekekkel foglalkozni, úgy gondolom a jövőben is a fiatal korosztályt választom. Célom, hogy Törökországban helyezkedjek el TEFL tanárként. Első lépésben önkéntes munkát szeretnék vállalni Ankarában januártól márciusig, ez kiváló lehetőség a tapasztalatszerzéshez. Utána pedig Isztanbulba költözök tanítani. A TEFL segített, hogy valóra válhasson az álmom. Köszönöm!

- Enikő

Egy óvodában Törökországban - Interjú Enikővel

IMG_20190213_133131_971.jpg
2.jpg
3.jpg
11879192_10207924693465270_6858307131491

"A TEFL tamfolyamra már hosszú évek óta vágytam viszont kételkedtem a saját képességeimet illetően. Az oktatóm az egész tanfolyam alatt nagyon segítőkész volt és megnyugtatott, hogy jó úton haladok. Úgy érzem, hogy most sokkal többet tanultam módszertanból, mint annak idején az egyetem alatt. A TEFL egy teljesen másfajta, diákcentrikusabb gondolkodással ismertetett meg. Míg az egyetem alatt a tanítási gyakorlat félelemmel töltött el addíg most meglepett, hogy igazából mennyire élvezetes is tud lenni a tanítás. Úgy érzem, hogy még sokat kell tanulnom és fejlődnöm, de már nem érzem ezt leküzdhetlen akadálynak. Már várom, hogy minél előbb elkezdhessek dolgozni. Köszönöm szépen a sok segítséget." - Anna

1.jpg

"A TEFL lehetőségére online böngészés során bukkantam rá, azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Mindig is szerettem a gyereket. Egyetemi tanulmányaim alatt korrepetálást tartottam általános iskolásoknak, bébszitterkedtem is egy darabig. Aztán az élet úgy hozta, hogy Angliába költöztem jobb élet reményében, ahol nagyon jól megtanultam angolul, bár az időjárást nem sikerült megszeretnem, szóval bele is vágtam a képzésbe. A kurzus nagyon jó volt, maximálisan felkészültnek érzem magam az angol tanári munkára. Oktatóm támogatásával sikeresen elvégeztem a kurzust pár hónap alatt, munka mellett. Ez idő alatt is bátran fordulhattam segítségért a tefl.hu csapatához. Izgatottan várom a továbbiakat! " - Jennifer

nagyfal.jpg

"Korábban ódzkodtam a tanár pályától. A képzésre azért jelentkeztem, mert kínai szakos egyetemistaként volt szerencsém két évet tanulni az országban, megszerettem a térséget. Az a célom, hogy visszatérjek a Távol-Keletre, ezúttal már dolgozni, erre pedig úgy gondolom, angol tanárként jó esélyem van. A képzésen leginkább azt tanultam meg, hogy az embernek mindenhez lehet érzéke, csak akarni kell. Most már elhiszem, hogy tudok tanítani, meg tudok tartani egy órát. A képzés segített abban is, hogy tisztázzam magamban, mik is a céljaim, remélhetőleg hamarosan meg is tudom valósítani őket." - Áron

2.jpg

"Sport ember révén, testnevelő és edző végzettséget is szereztem az egyetemen. Szakmai gyakorlataim során számtalanszor tartottam sportfoglalkozásos órákat általános iskolásoknak, részt vettem sport tevékenységek szervezésében, így a tanári munka sosem állt tőlem távol. Két év angliai munkavallás után úgy érzetem, valami másra vágyom, így találkoztam a TEFL-el. A kurzust munka mellett végeztem. A unitok nagyon jól érthetőek és lényegre törőek, az oktatóm és a tefl.hu csapatára bármikor számíthattam. A továbbiakban szeretnék Thaiföldre utazni. Izgatottan várom angol tanári pályám kezdetét! " - Balázs

dori23232.jpg

"Sokáig nézegettem a Tefl.hu weboldalát, mire rászántam magam a jelentkezésre. A gyerekek angol tanítása fantasztikus és nagyon hálás feladat, korábban megtapasztaltam  itthon és Spanyolországban is. A képzés elvégzésével viszont egy teljesen új látásmódot kaptam. Eddig is igyekeztem játékossá tenni a nyelvtanítást, de mostantól sokkal érdekesebben, izgalmasabban és hatékonyabban tudom felépíteni az óráimat. Ebben persze a legfontosabb, hogy a gyerekek igazán élvezik a tanulást. Rengeteg segítséget kaptam a tanáromtól, aki minden kérdésemre készséggel és nagyon gyorsan válaszolt. Mindenkinek, akit valaha is foglalkoztatott a gyerekek tanításának gondolata, csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot! :) " - Dóra

laszlo.jpg

"A tananyag könnyen érthető volt és gond nélkül tudtam vele haladni. A nyelvtani összefoglaló kivételesen jó és részletes volt. Az írásbeli része ráépült kiválóan a tananyagra ezáltal segítette a megértését. Úgy érzem, hogy megadta az alapot a képzés, de nyilván még sok gyakorlásra van szükségem ahhoz hogy profi TEFL tanár legyek. Ezúton köszönöm tanáromnak a felkészítést. Ajánlom mindenkinek a képzést!" - László

A varázslatos Kína - Interjú Gáborral

1.jpg
DSC_0194.JPG
DSC_0570.JPG
il3.jpg

"TEFL akkreditált képzést választottam, mert utána különböző országokban tudok dolgozni, játékos módon oktatni, úgy hogy az órák élvezetesek legyenek a diákok számára. A képzés során sok támogatást kaptam az oktatómtól, aki nemcsak tanácsaival és javaslataival, hanem biztatásával is segítette a munkám. Továbbá, hasznos technikákat, módszereket és gyakorlati tudást sajátítottam el, amelyeket rögtön alkalmazhatok az óráimon. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akit foglalkoztat gyereket vagy felnőttek tanításának a gondolata és otthonról, online, saját időbeosztásban szeretné elvégezni a tanfolyamot." - Ildikó

6.jpg

"A TEFL képzésre, mint egy angol nyelvtanári továbbképzésre tekintettem, ilyen reményekkel iratkoztam be rá.
Megérte az időt és a befektetett pénzt, mert nagyon informatív anyagokat kaptam, és kimondottan gyakorlatias anyagokat küldtek feladatként, sőt, még az elméleti anyag is emészthető formában került átadásra. Logikus és hatékony felépítésű tananyagot biztosított a vezetőtanárom, aki tapasztalt TEFL képző.
Tehát nem csak a tudás átadásáról, hanem az interaktív házi feladatokon keresztül egyből visszajelzést kaptam a megtartott órákon a diákoktól, majd a vezetőtanáromtól.
Az önbizalmamat megerősítette ez a képzés, új technikákat tudtam alkalmazni az óráimon, konkrét tippekkel, forrásokkal is rendelkezem, amik megbízhatóak és segítik a felkészülést a jövőbeli angol óráimra. Ajánlom mindenkinek!
" - 
Katalin

 

20170206_140324.jpg

"Sok év multis tapasztalat, egy országváltás és 6 hónap keresgélés

után kezdtem rájönni, mi az, amit igazán szeretnék. Édesanyám pedagógus, édesapám szakmai oktató,

és annak ellenére, hogy én a közgazdaságtant választottam egykor, minden munkahelyemen az új kollégák tanítását élveztem a legjobban. Nagyon jó érzés, hogy valamit át tudunk adni valakinek, valamit, ami megfoghatatlan, mégis érték. Egy éve egy olyan országba költöztem, ahol minden lehetséges és annak az ellenkezője is. Akkor elképzelhetetlennek tartottam hogy találok valamit, amit örömmel csinálhatok bárhonnan és nem csak a pénzért. Ma már teljesen reálisnak tartom. Évek óta kerestem azt a lehetőséget, ami nem köt egy adott országhoz, irodához, vagy céghez. Valamit, ahol nem vagyok senki főnöke, de nekem sem mondja meg senki mit hogyan tegyek. Ezzel a tanfolyammal minden lehetséges! Minden, amit én évek óta kerestem. Hálás köszönet a tanfolyamszervezőnek, 

hogy mind a 120 kérdésemre türelemmel válaszolt és bátorított, mielőtt belevágtam volna. BIG THANKS a tanáromnak, hogy mindig elérhető volt, motiváló és mindig rávezetett arra hogyan oldjak meg különböző helyzeteket. Mindenkinek ajánlom, aki szeret oktatni, utazni vagy otthonról szeretne dolgozni." - Ildikó

11.jpg

"Miután külföldön elvégeztem az alapképzést, úgy alakult, hogy hazaköltöztem és angol nyelvoktatással kezdtem el foglalkozni. Itthon 3 éve tanítok középiskolákban és különböző felnőtteknek szóló nyelvtanfolyamokon – tanári diploma nélkül. Nagyon szeretek tanítani, de itthon évről-évre nehezebb tanári végzettség nélkül nyelvtanárként elhelyezkedni. Legfőképpen amiatt vágtam bele a tanfolyamba, hogy legyen egyfajta tanári „képesítésem” amivel elsősorban külföldön boldogulhatok. A tervezettnél egyéb teendőim miatt később tudtam befejezni a tanfolyamot, de nagyon örülök, hogy sikerült és hogy remek eredménnyel. A tanárom és a tanfolyam szervezők végig rendkívül segítőkészek és rugalmasak voltak, ezt ezúton is köszönöm. Mindig gyors választ kaptam a kérdéseimre, a tanárom pedig hasznos, gyakorlatias tanácsokkal látott el. Volt, hogy egy videót többször kellett felvennem, de nem bánom, hisz így tanulhattam és javíthattam a hibáimon igazán. Úgy érzem sokat tanultam a tanfolyam alatt; az angol nyelvről, az oktatásáról és saját magamról is. Alig várom, hogy külföldön is kipróbálhassam magam tanárként és új tapasztalatokat szerezhessek!" - Evelin

klara.jpg

"Amint rábukkantam a Tefl.hu-ra, azonnal felkeltette az érdeklődésemet, így napról napra egyre több információt gyűjtöttem be róla, azt gondoltam ezt a lehetőséget pont nekem találták ki, mivel imádom a nyelveket és utazni is. Elsősorban Thaiföld és Spanyolország vonzott. Mindig is ki akartam próbálni magamat tanárként és ezzel a módszerrel betekinthettem a játékos tanításba, új tanítási módszereket ismertem meg. Köszönöm tanáromnak a sok segítséget és pozitív visszajelzést, illetve a Tefl.hu csapatának is a korrekt, gyors válaszokat. Alig várom, hogy a gyakorlatban is használhassam a tanultakat és tovább fejlesszem magam. Ajánlom mindenkinek a képzést, aki megbecsültebb munkát szeretne vagy nemzetközi karrierre vágyik. Remek csapat áll mögöttünk! :)" - Klári

tefl.hu.jpg

"Diplomás, gyakorló nyelvtanárként azzal a nyitottsággal és kifejezett céllal jelentkeztem a képzésre, hogy elsajátítsam és a jövőben szélélesebb körben hasznosítsam az angol tanítás kommunikáció -és gyakorlatközpontú szemléletét, elméletét és alkalmazott módszereit. A lebonyolítás és a tananyag modulok feldolgozása a jelentkezéstől kezdve egyszerű, érthető, következetes volt. A tanfolyam során mindvégig nyitott, rugalmas, segítő és nyílt szellemű támogatást kaptam mentor tanáromtól. A teljes anyag gyorsan feldolgozható, jól felépített  profi, lényegre törő összeállítás. Meglepően sokféle, változatos és rendkívül hasznos anyaggal gyarapodott elméleti ismereteim és gyakorlati készségeim köre. Nagyon élveztem az "egynyelvű" tanítás módszereivel végzett interaktív, személyes, gyakorlati és életszerű fejlesztést." - László

received_665621047303982_edited_edited_e

Hogyan segített a TEFL végzettség, hogy Thaiföldön éljek már
10 éve, és online tudjak dolgozni bárhonnan?

download11.jpg

"Intenzív volt a képzés, nagyon sokat tanultam a 4 hét alatt. Teljesen kezdőként vágtam bele, de ez nem jelentett problémát, az alapoktól kezdtük. Kiváló tanárunk volt, köszönöm a támogatását! Ajánlom mindenkinek a képzést! - István

kep1.jpg

"Nem nehéz az anyag, érdekes és tanulságos meg lényegretörő. Sajnos a munkám miatt hosszabb időre volt szükségem az átlagnál de a fő dolog, hogy sikerült. Köszönöm a támogatást. Mindenkinek ajánlom!" - Béla

download34.jpg

"Nagyon hatásos és gyakorlatias képzés. A thaiföldi tantermi gyakorlat kiváló alapot adott. Nagyon megérte elvégezni a képzést. Ajánlom mindenkinek! - Bernadett

IMG_29411.jpg

"Az online TEFL képzést nem volt nehéz megcsinálni. Rengeteg olyan dolgot tanultam a képzés alatt melyet tudok hasznosítani a későbbiekben. Az iskola igazgatójától rengeteg segítséget kaptam az elhelyezkedés terén. A képzés során a tanárom rendkívül készséges és segitőkesz volt. Ajánlom Mindenkinek!" - Gergő

35145178_10216520516509260_3635282816373

"Nagyon hálás vagyok a TEFL csapatának, hogy kitartottak mellettem, hogy elvégezhettem ezt a kurzust. Így kaptam egy esélyt, hogy bármikor fordítsak egyet az életem alakulásán. Mindenkinek ajánlom, aki keresi a lehetőségeket az életében, aki szeretne valami különlegeset csinálni. Középszintű angoltudással könnyen el tudtam végezni a feladatokat, megérteni, mit várnak el tőlem, mi kell ahhoz, hogy kizárólag idegen nyelven tanítsam azt a bizonyos idegen nyelvet. Vágjatok bele bátran!" - Fanni

blogdavid_edited.jpg

"Örömmel foglalkozok a magántanítványaimmal. Ők és én is nagyon élvezzük az online magánórákat, nem jelent problémát, hogy az ország két végén élünk. A mai modern technikával eltűnik a távolság és olyan mintha egymás mellett ülnénk. Korábban szokványos munkahelyem volt, rengeteget dolgoztam és stresszeltem. A TEFL által viszont elértem az anyagi függetlenséget, én osztom be az időmet és azzal foglalkozom, amit szeretek csinálni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" - Dávid

88220531_2714088545334476_44431175929655

"Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy online tanfolyam nem eléggé hatékony, akkor ezt meg kell hogy cáfoljam, hiszen a TEFL képzés felér egy teljes nyelvtanfolyammal és nagyon sok időt és munkát igényel. Az elejétől kezdve nagyon élveztem a feladatokat, rengeteg kreativitást igényel és egy percig sem volt unalmas. Az oktatóm nagyon segítőkész, kedves és laza, így nincs az emberben egy folyamatos stressz.
Alig várom, hogy elkezdjek tanítani és használjam az itt megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom!"
- Lilla

83791031_2625215627555102_72927286002964

"Nagyon jó döntés volt, hogy belevágtam a TEFL képzésbe. Szerettem
volna változtatni az életemen, csak nem tudtam, merre induljak. A képzés elvégzése után körülbelül egy hónappal sikerült is
elhelyezkednem Thaiföldön. Izgatottan és  boldogan indultam útnak.
Kijelenthetem, hogy az itt tapasztaltak felülmúlták várakozásaimat.
Thaiföldön élni hatalmas élmény, az emberek nagyon kedvesek és
barátságosak, a kultúra sokszínű, a környezet gyönyörű. A tanítás
pedig valami olyasmit ad nekem, amit eddig sosem tapasztaltam. Tudom,
hogy ezzel segíthetek a gyerekeknek abban, hogy több lehetőségük
legyen az életben. Leírhatatlan érzés, amikor ragyogó szemekkel rám
néznek vagy megölelnek. Akkor tudom és érzem, hogy az álmom valóra
vált.
Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék mindenkit arra
bátorítani, hogy ne késlekedjen, és változtasson az életén azért, hogy
mások életét is megváltoztathassa!
" - Alexandra

88363962_2717664788310185_89823704911844

"Nagyon elégedett voltam a TEFL.hu képzésével, egy új világot nyitott meg előttem azzal, hogy betekinthettem a tanári szakmába. A gyakorlatorientáltság miatt élesben is kipróbálhattam magam, iskolában, barátok között is, tanárként. 

Emellett elsajátítottam a tanítás elméleti alapjait is, a fejezetekhez tartozó gyakorlati feladatok pedig a kreativitást nagyban aktiválják. Az oktatóm készségesen válaszolt a kérdéseimre és segített, ha kellett. Tetszett a pozitív, amerikai hozzáállása és biztatása az első iskolai órám előtt, ami nagyon fontos volt számomra.

Hiszem azt, hogy ez a végzettség megállja a helyét a 21. század virágkorában és viharaiban is, mert angol tanításra mindig lesz igény és az angoltanárt a gépek soha nem fogják tudni kiváltani. 

Aki jól beszéli az angolt, és érez magában tanári ambíciókat, mindenképpen érdemes elvégezni ezt a képzést!" - Márk

2BMA6EE (1).jpg

Online oktatás és vállalkozás - Interjú Dórival

118156124_339714770745663_44199243863012
121039072_644811793094577_23560319254629
viber_kép_2020-10-02_19-14-42.jpg
89728094_2724292160980781_43502060128551

"Nagy​on​ elégedett voltam​ a​ képzéssel minden​ tekintetben,​ igazán​ kedves minden​ki​ és​ a​ környezet is​ csodalatos.​ Eléggé intenzív egy​ hónap,​ de ​teljes mértékben megéri! A​ gyakorlati képzések a​ legélvezetesebbek, valódi iskolákban thai gyerekekkel.​ Az​ egy​ hónap​ alatt nagyon​ sok​ újat tanultam​ és​ sokat fejlődtem!​ Minden​kinek​ csak​ ajánlani​ tudom!" - Zsolt

79983365_2560072374069428_43606601221674

"Egy szóval összefoglalva: remek. Minden segítséget megkaptam a tanfolyam sikeres elvégzéséhez és nagyon gyorsan. Sokszor el se voltam képes hinni hogy milyen gyorsan kaptam választ az oktatómtól. Minden kérdesemre pontos és érthető választ kaptam, és nagyon segítőkész volt mindenben. Hálás vagyok ,hogy létezik ez a program és mindenkinek csak ajánlani tudom." - Ádám

89354767_667090754102506_419997196526131

"Ezelőtt nem vonzott a tanítás, és teljesen más végzettségem is van. De nagyon jó döntés volt a TEFL képzést választani. Azóta egy ázsiai cégnek dolgozom, online tanítok gyerekeket. Köszönöm a TEFL csapatnak, hogy felkészítettek és segítettek az elhelyezkedésben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele. Ha szeretsz emberekkel foglalkozni akkor nem fogod megbánni." - Gergő

92523762_2789703087773021_22713529142932
IMG_20200110_115712_edited.jpg
93522892_2806904526052877_52097449758514

"Nagyon örülök, hogy belevágtam a képzésbe. Amikor először kellett felvenni az órámat, kicsit izgultam, de utána elkezdtem élvezni. A gyakorlat során egyre több tapasztalatra és ezzel együtt önbizalomra tettem szert. Jó tapasztalatokat szereztem, nagyon sokat tanultam. A képzés alatt megszerettem a tanítást, a jövőben is szeretnék ezzel foglalkozni, amihez úgy érzem itt jó alapot kaptam." - Bernadett

"A kurzussal teljes mértékben elégedett vagyok, melyet nagyon intenzív tanulással 3-4 hét alatt sikerült online elvégeznem. Egyéni tempóban tudtam folyamatosan haladni a feladatokkal, melyet az anyanyelvi tanáromtól kaptam meg e- mailben. Ki szeretném emelni, hogy nem csak az oktatóm, hanem a kurzus ügyintézője is mindig, azonnal válaszolt kérdéseimre. Mindben segítettek, hogy gördülékenyen és hamar sikerüljön a tanfolyamot elvégezni." - Nóra

“Nagy utazóként gyakran merült fel bennem, hogy milyen szívesen élnék egy olyan egzotikus helyen, ahol állandó meleg és tengerpart vesz körül.
Az egyetlen probléma a hétköznapi megélhetés biztosítása volt.
Egy ismerősömön keresztül hallottam először a TEFL.hu tanfolyamáról, aminek segítségével pontosan ilyen helyeken élhetnek és dolgozhatnak angol oktatóként.
Rendkívül megörültem neki, főleg miután 6 év angliai tartózkodás után már erősen érettnek véltem a helyzetet a változtatásra.
Amint elhatároztam magam a végső lépésre, azonnal be is iratkoztam az online TEFL képzésre.
Bár előzőleg semmilyen tanári képesítéssel nem rendelkeztem, nagy kedvvel és lelkesedéssel tanultam a tananyagot, amit egyáltalán nem éreztem nehéznek, sokkal inkább érdekesnek, és érdekfeszítőnek.
Bár teljesen új dolog volt számomra a tanítás, nagy meglepetéssel vettem észre, hogy milyen érdekes órát tartani, és egyáltalán nem okozott nehézséget a tisztán és világosan felépített tananyagnak, és az elsajátított készségeknek köszönhetően. 
A tananyagot hamar el lehetett sajátítani. 
Végül örömmel vettem kezembe bizonyítványomat, és nagyon bízom benne, hogy hamarosan meg is valósíthatom nagy álmomat és egy ázsiai országban élhetek a TEFL.hu képzésének köszönhetően.” -
Tibor

TEFL12.jpg
zita_edited.jpg
unnamed_edited.jpg

"Kedves, segítőkész, rugalmas hozzáállást tapasztaltam mind az iskola ügyintézője, mind a tanár úr részéről. Többször is hosszabbítást kellett kérnem, ezt minden esetben megkaptam. A kérdéseimre szinte azonnal válaszokat, útmutatást kaptam. Nagyon hasznosnak tartom a végzésnél kapott információs csomagot, ami az elhelyezkedést segíti, azt hiszem, ez tényleg egy életre szóló kaland kezdete. Hálásan köszönöm a lehetőséget!" - Eszter

"Egy napon egy barátom elküldte nekem emailen a tefl.hu linkjét és ezzel kezdetét vette a közös munka. Részletesen elolvastam mindent az oldalon, majd megnéztem a review-kat és minden nagyon pozitívnak bizonyult. Belevágtam és egy percre sem bántam meg. Szerintem a kurzus főleg, hogy online egy olyan szintű felkészültséget ad amire nem sok más oktatás lenne képes. A tananyag, csakúgy mint a segítő tanárunk lényegretörő és pont annyi támogatást ad amennyire szükségünk van. Nekem család és költözködés mellett kicsit hosszabb időt vett igénybe a kurzus elvégzése, de az egész csapat nagyon megértőnek bizonyult, ezúton is köszönöm nekik.
Összegezve: alig várom, hogy taníthassak és hogy kamatoztathassam mindazt, amit tanultam. Ez egy szuper lehetőség, köszönöm!"
- Zita

"2019 decemberében kezdtem el a kurzust és 5 hónapon belül végeztem el. 2 hónap alatt is kényelmesen el lehet végezni, ha az embernek több ideje van. Nagyon tetszett mind a kurzusnak a felépítése és a tanárom hozzáállása is, ugyanis mindig számíthattam a segítségére ha elakadtam, pár órán belül válaszolt! A tanfolyam során megtanuljuk a legfontosabb alapelveket és a videó készítések során pedig felkészülünk és gyakorlunk a tanításra. Szerintem lényegretörő és hatásos. Miután valaki elvégzi a tanfolyamot segítenek a munkakeresésben is ami szimpatikus! Nagyon élveztem a tanfolyamot, remélem hamarosan el tudok helyezkedni Törökországban!" - Flóra

IMG_20210330_105722_edited.jpg

Közösen tanítani Thaiföldön a COVID ideje alatt

20210305_080251 copy_edited_edited.jpg
IEP P_edited.jpg
IMG_20210416_144431 copy_edited.jpg
IMG_0938 (1).JPG
received_254846071857507_edited.jpg
DSC_3382_edited.jpg

"Márciusban kaptam kézhez a TEFL oklevelemet. Online tutorként funkcionálok. A tanítás csodálatos és élvezetes. Az órák szinte pillanatok alatt elröppennek. A TEFL módszer tökéletesen alkalmazható a német, illetve akármelyik másik nyelv tanításában is, mindennemű nehézség nélkül." - Márk

"Nagyon örültem, amikor rábukkantam, hogy a TEFL képzés Magyarországon is elérhető. Az egyéni tempó, a rugalmas időbeosztás nagyon szimpatikussá teszi a kurzust. A tananyag vilagos, jól felépített. Az elmélet könnyen elsajátítható. A gyakorlati rész pedig nagy teret enged a kreativitásnak. A videóra felvett órákat nagyon élveztem. Én online szeretnék tanítani kicsiket és nagyokat.  Bízom benne, hogy mind a munkakeresés, mind maga a munka is olyan gördülékenyen megy majd, mint maga a képzés. " - Kata

"Online végeztem el a TEFL kurzust, és már a képzés megkezdése előtt nagyon segítőkésznek bizonyult a csapat. Minden kérdésemre készségesen és udvariasan válaszoltak, mindig számíthattam rájuk. Maga a tananyag jól átgondolt, szisztematikusan felépített. A külföldi oktató egyértelmű és pontos instrukciókkal látott el, így lépésről lépésre tudtam követni a feladatokat. Nagyon várom, hogy kamatoztatni tudjam az itt megszerzett tudást." - Barbara

image.png

"A tanfolyammal és az oktatómmal is meg vagyok elégedve. Az oktatóm készséges volt és ösztönzően hatott rám a tanítást illetően. Olyan feladatokkal látott el, amelyek számomra motiválóak voltak, és ráadásul a tanításban még kreativitást is elsajátítottam. Jobban felismerem és tudom is kezelni az órán felmerülő problémákat, amelyek alapvető elvárások egy tanárnál. Az oktatóm javaslatainak és hasznos tippjeinek köszönhetően rövid időn belül sikeresen el tudtam végezni a tanfolyamot. A tanfolyam nagyon rugalmas és az adminisztrációs eljárás is abszolút gyorsan ment. Csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot a jövendőbeli kollégáknak, akik még csak gondolkodnak ezen a lehetőségen.

Szeretném megköszönni az iskolának a gyors adminisztrációt és a rugalmasságot. Továbbá szeretném az oktatómnak is megköszönni az ő türelmét és a motiváló visszajelzéseit." - Luca

kép (1).jpg

"Nagyon örülök, hogy részt vehettem a képzésen, rengeteg új dolgot tanultam. Hatalmas plusz pont, hogy a képzés rendkívül gyakorlatias volt. A tanárom is nagyon segítőkész volt, bármikor kérdezhettem tőle, ha elakadtam. Számomra ez a képzés nagyon sok magabiztosságot is adott, és most úgy érzem, bátran vágok bele a tanári élet kihívásaiba. " - Adrienn

Alexandra_Bányai.jpg

"Nagyon elégedett vagyok a kurzussal. Az összeállított tananyagot praktikusnak és lényegre törőnek találtam. Ajánlom mindenkinek, aki rugalmas és gyakorlatias képzést keres." - Alexandra

én.jpg

"Nagyon élveztem a kurzust! Jelentkezésem után szinte azonnal felvették velem a kapcsolatot, és mindennemű ügyintézés villámgyors volt. Várandósságom alatt végeztem el a tanfolyamot, és épp a kislányom születése előtt pár nappal küldtem el a záró vizsgafeladatokat. Az oktatóm rendkívül rugalmas, segítőkész volt a tanfolyam elejétől a végéig. Szinte azonnal válaszolt a kérdéseimre, és ellátott jó tanácsokkal. Tanári előképzettség nélkül sikerült elvégeznem a tanfolyamot, és a jól felépített moduloknak köszönhetően, megszerezhettem az oktatáshoz szükséges kellő ismereteket. Minden elismerésem a csapatnak és rendkívül hálás vagyok az oktatómnak. Mindenkinek ajánlom a TEFL.hu szolgáltatásait. A jövő az online oktatásban van, elnézve a jelenlegi pandémiás helyzetet. Ezzel a végzettséggel bárhol, bármikor taníthat az ember, vírushelyzettől függetlenül." - Eszter

FB_IMG_1562112515099_edited.png

"Rendkívül rugalmasnak találtam a tanfolyamot és a Tefl.hu bármikor a rendelkezesemre állt ha kérdésem volt. A tananyagot lényegre törőnek találtam és szerintem minden információ benne volt ami egy hatékony tanterv elkészítéséhez és lebonyolításához szükséges. A Tefl.hu támogatása mellett a tanárom segítőkészségét is kiemelném.

A jövőben szeretnék Ázsiába utazni és ott tanítani angolt de egyelöre az online tanításban szeretnék próbát tenni. Ajánlom mindenkinek aki kalandvágyó és érdekli a nyelvtanulás/tanítás!" - Péter

119585561_3210339995709326_7053276292428

" Remekül felépített tanterv, gyakorlatorientált képzés, nagy tudású és segítőkész tanárok. A Fülöp-szigeteki feleségemmel együtt végeztük el online a kurzust a szigetekről, szóval bárhol lehetsz a világon mind a tanulás, mint a tanítás megoldható a TEFL segítségével." - Tamás/Anya

2BMA6EE (1).jpg

Sikeres TEFL vállalkozás - Interjú Jeniferrel

2..JPG
105974827_756107611859862_8333968330134278063_n.jpg
280081343_5085293238229329_3909891179667988383_n_edited.jpg
120447550_3252494964827162_5357332240318

"Boldog vagyok, hogy sikeresen elvégeztem az online TEFL kurzust!

A tananyagon kívül sok egyéb hasznos információt is kaptam, melyek a jövőben, TEFL tanárként remek segítségként szolgálnak majd. Nagyon hálás vagyok az oktatómnak, aki minden kérdésemre készségesen és gyorsan válaszolt. Visszajelzései pedig hatékonyan segítették elő a fejlődésemet. Mindezen felül, az ügyintézés is gyorsan és rugalmasan zajlott. Mindent összegezve, úgy érzem remek ötlet volt belevágni az online tanfolyamba!" - Boglárka

5ED290A4-4490-46EC-946F-3DFCC04B49F2.jpe

"Nagyon nagy élmény volt elvégezni a TEFL képzést. Sokat gondolkoztam rajta, de végül nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam. A kapcsolattartók is kedvesek valamint segítőkészek voltak, és a tanárom is mindig a segítségemre volt. Kérdéseimre emailben szinte azonnal válaszolt, bármivel fordulhattam Hozzá. Értékeléseivel mindig segítette a pozitív irányba történő változásomat, konstruktív ötleteivel pedig a fejlődésemet. A tanagyag átfogó, minden tekintetben részletes, világos és élvezetes is egyben. Mindenkinek ajánlom a kurzust, aki gondolkodik rajta, én nagyon boldog vagyok, hogy elvégeztem. " - Lilla

photo-2_edited.jpg

"Nagyon örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot, egy újabb lehetőséggel lettem gazdagabb. Mind az oktató, mind pedig a képzést szervező cég támogatására számíthattam a tanfolyam teljes időtartama alatt, a tananyag pedig nagyon jó alapokat biztosít a jövőbeni munkákhoz, további tapasztalat szerzéshez. Ajánlani tudom mindenkinek, aki nyitott a világra, szeret utazni, új embereket megismerni és mindeközben érdemi munkát is szeretne végezni.

Remélem, hogy - immár a gyakorlatban - lesz lehetőségem tovább fejlődni ezen a területen." - Inéz

andrea1.jpg
122503394_3318942101515781_1193661328905
20190503_160459.jpg

"Nagyon jól éreztem magam a kurzus folyamán, annak ellenére hogy teljesen más munkaterületeken dolgozom. A gyerekekkel mindig is szerettem dolgozni, erre mások is felfigyeltek. Férjemtől és gyerekeimtől is csak biztatást kaptam amikor kicsit elbizonytalanodtam a tanulás terén. Külön élveztem a videók készítését, először nem szerettem visszanézni, de később nagyon nagy segítséget nyújtott, hogy ki tudjam szűrni a hibáimat és korrigálni. Tanárom sokat segített biztató véleményezésével. A kemény munka meghozza gyümölcsét, csak ajánlani tudom a programot mindenkinek! Köszönöm a lehetőséget!" - Andrea

"Fantasztikus dolog, hogy ezzel a kényelmes tempóban, teljes állás mellett is elvégezhető kurzussal megváltoztathatod az egész életed, egy pár hétnyi befektetett munkával. Élveztem, ahogy a videó felvételek visszanézésével láthattam saját fejlődésemet és természetesen hibáimat is, így mindig tudtam legközelebb mit kell jobban csinálom. Ehhez a konzulensem folyamatos feedback kérdései is hozzásegítettek, így volt lehetőségem átgondolni, hogyan csinálhatom még ennél is jobban. Tetszett a folyamatos megmérettetés, élveztük az órákat. Nagyon jó, hogy, akinek eddig nem volt még tanítási tapasztalata, az is bele tud jönni a kurzus elvégzése alatt, mert olyan sok órát kell produkálni a kamera előtt. Mondjuk ettől a résztől pont tartottam, de az oktatómtól mindig nagyon pozitív visszajelzéseket és segítséget kaptam, amitől teljesen megtáltosodtam, és alig vártam a következőt Sokat hozzátett a tanári önbizalmamhoz a folyamatos támogatás, amit kaptam, mára már semmi kétségem, hogy jó tanár vagyok, ezt pedig nagy mértékben köszönhetem a TEFL-nek. Szóval köszönök mindent! Hello világ, nyissatok, mennénk!" - Szilvia

"Egy barátnőm ajánlotta a TEFL képzést és némi gondolkodás után bele is vágtam. Nagyon izgultam az elején, mert sosem szerettem szerepelni, de az oktatóm segítségével és támogatásával sikerült kilépnem a komfortzónámból. Nem csak a tanításról és a gyerekekről, hanem saját magamról is rengeteget tanultam a képzés alatt. Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget!" - Petra

OE_NH_photo3.jpg
20200228_140155.jpg
Selfie 2020 Dec.jpg

"Bár utánaolvas az ember, mi is ez a TEFL képzés, igazán akkor derül ki, mikor belevág. Nagyon jó döntés volt! Egy új szakmát, új nézetet kaptunk lényegre törő tananyaggal és sok gyakorlati feladattal. 
A tanfolyam alatt iránymutatások segítenek abban, hogy igazán megtaláljuk a saját stílusunkat, de párhuzamosan mélyen elsajátíthassuk a tanultakat.
A kurzus során több gondolatébresztő téma merült fel, ami további kutatásra ösztönzött minket, hogy még jobban felkészülhessünk a tanításra.
A TEFL.hu csapat mindig készségesen támogatott minket minden kérdésben a kezdeti bizonytalan indulási időszakban is.
Nekik köszönhetően olyan helyen kaptunk olyan munkát, amit elképzeltünk.
"

- Edit és Huba 

"Egy ázsiai körutam során döntöttem el hogy nekivágok a képzésnek. A TEFL kurzus a járvány alatt is zökkenőmentesen ment, a beiratkozástól kezdve a képzés végéig. A tanárommal való kommunikáció gyors és nagyon hatékony volt, rengeteg dolgot tanultam amit később gyakorlatban is használhatok. A tanfolyam elvégzése tökéletesen egyezett az időbeosztásommal, csak ajánlani tudom."

- Zsófia

"Más elfoglaltságaim mellett hosszú idő óta tanítok angolt Ázsiában középiskolai tanár végzettséggel. A küldendő videók az erőssége ennek az online oktatásnak. Látjuk saját magunkat, rá vagyunk kényszerítve az önelemzésre és rengeteget lehet a hibáinkból tanulni, fejlődni. Hasznos és fontos a nyelvtani összefoglaló. Tanulságos tanfolyam volt, ajánlani tudom azoknak akik komolyan veszik a szakmát." - Attila

Fairy Chimneys and Balloons

TEFL oktatóként Törökországban - Flóra beszámolója

IMG-2541_edited.jpg
IMG-2464.jpg
IMG-0658_edited.jpg
download455sd4.jpg
133717467_1794096794089147_8230972897964
Judit Márkó TEFL.jpg

"A tanárom nagyon segítőkész volt mindig. Amikor írtam neki akkor még aznap vagy pár napon belül, de mindig válaszolt. Ha nem értettem valamit, akkor elmagyarázta. Ha volt valami hibám, akkor mindig megemlítette, hogy hogyan tudnék fejlődni. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájával.."

- Gábor

"A képzés jól fel van építve, és sok mindenre kiterjed. Nagyon sokat lehet fejlődni, a tanításban, az angol nyelvvel, és azzal is, hogy hogyan készítsek mások számára hatékony, mégis szórakoztató órákat. A kurzus alatt sokféle, változatos feladatot kell megoldani, és bőven tartogat kihívást is. Amikor elvégezzük, az egy nagy megelégedettséget jelent számunkra. A tanfolyam szerintem egy olyan lehetőséget ad az életünkhöz, ami nagyon jól fog jönni a későbbiekben. A tanárom nagyon segítőkész volt, mindig megválaszolta az összes felmerülő, kisebb-nagyobb kérdésemet. Türelmes és elérhető, mindig igyekszik gyorsan válaszolni, illetve segíteni megoldani a helyzeteket. Folyamatosan biztatja a diákját, segíti őt átlendíteni a nehézségein, és vele örül a sikerének.

Összességében nagyon elégedett vagyok a kurzussal, jó szívvel ajánlom!"

- Hajnalka

"A TEFL képzésre Facebookon keresztül találtam rá. A koronavírus-járvány okozta korlátozások miatt az online, rugalmas tanulási formát választottam és egyáltalán nem bántam meg. A tanulás menetét, a tananyag feldolgozását abszolút a saját ritmusomhoz, rendelkezésre álló szabadidőmhöz tudtam igazítani. Az oktatóm türelmes volt és segítőkész, konstruktív visszajelzéseket adott. A TEFL irodával kapcsolatos ügyintézéssel pedig maximálisan elégedett vagyok. Rengeteg kérdésem volt és mindig, mindenre gyorsan, kedvesen és részletesen válaszoltak, amit ezen a felületen is meg szeretnék köszönni. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a képzést!"

- Judit

203598296_2971102979824146_7806763656888764828_n.jpg

"Az interneten olvastam először a TEFL kurzusokról, amikor angol tanári képzéseket kerestem. Bár japán szakon végeztem egyetemi tanulmányaimat, az angol nyelv szeretete már általános iskolából bennem élt. Úgy gondolom, az angol tanítás egy nagyszerű munka,
ami segít kapcsolatokat kialakítani világszerte. Elégedett vagyok a 120 órás online kurzussal, gyakorlatiasnak találtam, és sok hasznos információval gazdagodtam az angol
oktatással kapcsolatban, amiket mindenképpen alkalmazni szeretnék a jövőben. Sok jó tapasztalatot hallottam és olvastam másoktól is a kurzussal kapcsolatban is, illetve, hogy milyen lehetőségeket nyitott meg számukra a világban. Én is szeretnék élni ezekkel a
lehetőségekkel, és fejleszteni magam, hogy jó angol oktató lehessek.
" - Edit

CV kep2.jpg

"2021. júniusában végeztem el a TEFL képzést. Egy gyakorlatorientált, nemzetközileg elismert nyelvtanári kurzust kerestem hosszú ideje már, amikor a TEFL képzésére az ausztriai magyarok
facebook csoport oldalán ráakadtam. A tanfolyam minden várakozásomat felülmúlta, ugyanis a személyzet készséges, segítőkész hozzáállása mellett egy abszolút gyakorlatban hasznosítható tudásra tettem szert, amit azonnal a diákjaimmal ki is tudtam próbálni, és azóta is alkalmazni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy gyakorlatorientált, nemzetközileg is hasznosítható képzésre vágyik, amit rögtön alkalmazni is tud. Bízom benne, hogy ezzel a képzéssel olyan ajtók fognak megnyílni számomra, amik eddig zárva voltak, csak ez a kiegészítő bizonyítvány és tapaszlatat hiányzott hozzá. Nagyon köszönöm ezúton is az irodai csapatnak, és az oktatómnak a képzés során tanúsított professzionális hozzáállásukat és segítőkészségüket!
"

- Mónika

_önéletrajz_kép__edited.jpg

"A mentoromtól megkaptam az összes szükséges segítséget, jól koordinált a tanfolyam ideje alatt. Összességében elégedett vagyok vele. A Facebook csoporthoz csatlakozni fogok, és a TEFL.HU oldalán pedig megnézem a segítséget amit a végzett diákok számára készítettek. Segítségüket köszönöm." - Róbert

225880014_1271600906611150_2378211691492753214_n.jpeg

"Másokhoz hasonlóan én is nagyon izgultam mielőtt belevágtam volna a 120 órás TEFL képzésbe. Ennek ellenére minden nagyon gördülékenyen ment és viszonylag rövid idő alatt (kevesebb, mint 2 hónap) sikerült elvégeznem a tanfolyamot egyéb teendőim mellett. Tanárom rendkívül segítőkész és kedves volt mindvégig, sok dolgot tanultam tőle, amit később a gyakorlatban is tudok hasznosítani. A képzés nagyon hasznos, gyakorlatias és
rugalmas volt, a tanulás menetét, a tananyag kidolgozását abszolút a saját
időbeosztásomhoz tudtam igazítani. Nagyon elégedett vagyok a kurzussal, bátran ajánlom mindenkinek!
"

- Vivien

241485844_243528147687092_43802080527569

"Nagy öröm számomra, hogy a napokban kézhez kaptam a TEFL angol oktatói oklevelemet. Több évet töltöttem Londonban és eközben még világosabb lett számomra, hogy az angol nyelv segítségével számos új ajtó megnyílhat előttem. Kiemelt köszönetet szeretnék mondani a mentoromnak, aki a tanfolyam teljes ideje alatt kifogástalanul segítőkész és türelmes volt, a hasznos tippjeit pedig a gyakorlatban is alkalmazni fogom.
Továbbá szeretném megköszönni a csapatnak a professzionális hozzáállásukat és precíz munkájukat. Bátran ajánlom a TEFL angol oktatói tanfolyamot mindenkinek, aki egy nemzetközileg elismert képesítést szeretne.
"- Rita

IMG-5191.JPG

"Nagyon nagy öröm, hogy a napokban kézhez kaptam a TEFL bizonyitványt, mert ezzel egy sokéves vágyam valósult meg. Hosszabb időt töltöttem a Brit- szigeteken, mint konyhai kisegítő, takarító, éjszakás portás, és eközben lett világos számomra, hogy az angol nyelv segítségével eljuthatok és dolgozhatok a világ távoli pontjain. Nagy álmom Dél-Amerika, azon belül pedig Mexikó, és ezzel a képesitéssel végre karnyújtásnyira kerültem hozzá. Olvastam egy japán mondást, hogy egyszer mindenki életében kinyílik az ajtó, és úgy  hiszem nekem most nyilt ki. Sokat jelentett az online kurzus során a tutorom empatikus, türelmes hozzáállása, én is erre szeretnék majd törekedni az angol tanítás során. "

- Dávid

eszter22.jpeg

"Mindig is szerettem angol órára járni és már régóta fontolgattam, hogy  elvégezzek egy angoltanári képzést. 

A nyár alatt leltem rá a TEFL.hu oldalra és tudtam, hogy ez lesz számomra a megfelelő tanfolyam. 

Rendkívül megvagyok elégedve a TEFL képzéssel mert úgy érzem megkaptam az alap képzést amire szükségem lesz, hogy izgalmas angol órákat tartsak. A mentortanárom is mindvégig kedves és segítőkész volt. Bátran ajánlom a tanfolyamot azoknak akik egy picit is úgy érzik, hogy valami kihívást keresnek az életükben!" - Eszter

Zoltan2.jpg

"A TEFL képzésre a Facebook böngészése közben találtam rá. A külföldi munkára felkészítés és az álláskeresésben való támogatás felkeltette az érdeklődésemet.

A tanfolyamot online végeztem el, amelynek nagy előnye, hogy rugalmas, saját egyéni tempóban tud a tanuló haladni. A tananyag világos, célratörő és gyakorlatias. Számomra új oktatási módszerrel ismerkedtem meg. A képzés során minden támogatást megkaptam a tréner és a TEFL.hu ügyintézője részéről. Ezúton is köszönöm a segítségüket.- Zoltán

image0.jpeg

"Nagy örömömre nemrég fejeztem be a TEFL tanfolyamot, és már az oklevelet is kézhez kaptam. 

Az angol nyelv mindig közel állt hozzám, leginkább az utazás szenvedélye miatt. 

Tanító szakos, angol műveltségterületes hallgatóként szerettem volna tudásomat fejleszteni, és a nyár folyamán találtam rá a TEFL tanfolyamra, ami rendkívül profi módon, az alapoktól tanított mindenre amit tudnia kell egy jövőbeli oktatónak. 

Mentoromtól minden kérdésre választ kaptam, és szakmai tudásával hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen teljesítsem a tanfolyamot, és önállóan megálljak a lábamon mint TEFL oktató. 

Bátorítok mindenkit arra akit érdekel a tanítás világa, hogy merjen belevágni, mert egy szuper kihívás és kinyílik a világ!

- Angéla

239345699_4595894890444750_2165257041568676276_n.jpg

"Egyik ismerősöm ajánlotta a TEFL képzést, és nem bántam meg, hogy jelentkeztem! A tananyag könnyen érthető és gyakorlat orientált, amellyel saját tempómban tudtam haladni. Tanárom nagyon segítőkész és professzionális volt, bármilyen kérdésem esetén bátran kereshettem. Nagy pozitívum, hogy a magyar ügyintéző is folyamatosan rendelkezésre állt a felmérő problémák esetén. Aki gondolkozik ezen a képzésen, szerintem vágjon bele mindenképp, mert csak ajánlani tudom!- Balázs

20211230_092219_edited.jpg

"Mindig is vonzott az angol nyelv és több évet töltöttem külföldön angol nyelvterületen. Amióta hazajöttem, mindig úgy választottam munkát, hogy az angolt napi szinten tudjam használni, de ez az elmúlt időszak megnehezítette ezt. Nekem teljesen más végzettségem van, de az elmúlt két év nehezen érintett a megváltozott világhelyzet miatt és amikor egy ismerősöm említette a képzést, úgy éreztem ez egy tökéletes lehetőség, ha az ember több lábon szeretne állni. Nagyon tetszett a kurzus, gyakorlatias és a saját tempódban tudsz haladni, emellett pedig ott volt az oktató, aki mindig rendelkezésre állt, bátorított és segítséget nyújtott a képzés során! Csak ajánlani tudom ezt a képzést, érdemes belevágni!- Viktória

IMG_20211020_133417.jpg

"Könnyen, érthetően zajlott a kommunikáció a mentorommal. Segített, ha valami nem volt világos, és mindig megfelelő visszajelzést kaptam a feladataimra. Köszönöm a lehetőséget ezúton is, csak ajánlani tudom!- Anna

IMG_20160530_1529102.jpg

"Nagyon hasznosnak találtam a TEFL képzést. A tananyag jó áttekintést biztosított az angol mint idegen nyelv tanításának alapvető elveiről, módszereiről, megadta a keretet, amire felépíthetőek a jövőbeli órák. Magába foglalta a véleményem szerinti legfontosabb tudnivalókat, az angol nyelvtan legfontosabb elemeinek átismétlését, az óraterv készítésének menetét, illetve a problémákat, amelyekkel egy ESL tanár szembesülhet munkája során. Mivel sok szabadidőm volt, így 6 hét alatt kényelmesen elvégeztem a tanfolyamot, de úgy gondolom, hogy akár 4 hét alatt is lehetséges. Az oktatóm mindig segítőkész volt, igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni a felmerülő kérdéseimre. A feladatok változatosak voltak, különösen hasznosnak találtam az óratervek, illetve óravideók készítését. Úgy vélem, megfelelő alapot kaptam, amire a jövőben bátran építkezhetek.- Nóra

1649710666857_edited.jpg

"Egy tejesen új metodikával találkoztam a   TEFL képzés alatt. A tanfolyam jol felépített, mélyreható  es nagyon hasznos modszertani információkat tartalmaz.  A gyakorlatias feladatok hatékonyan készítenek fel a TEFL oktatói munkára. Nagyon köszönöm az oktató és a TEFL csapat támogatását a képzés során."

Mariann

IMG_E0316.JPG

"Korábban inkább az elmélet emberének tartottam magam, így eleinte kissé tartottam a kurzus gyakorlatias jellegétől. Ellenben az első két lecke után sikerült felvennem a ritmust, és minden aggodalmam eloszlott. A kurzus végére már nagyon élveztem az egészet, és úgy érzem, nem csak szakmai, de emberi szempontból is sikerült fejlődnöm általa. Összességében úgy gondolom, hogy egy rendkívül érdekes, sokoldalú tanfolyamról beszélünk, melynek során annak ellenére is rengeteget tanultam, hogy az egyetemen korábban már alapozó kurzusok keretében foglalkoztam pedagógiával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki épp azon gondolkodik, hogy belevágjon-e.- Gábor

IMG_20220630_162845.jpg

"Az egyetem elvégzése után volt lehetőségem külföldön élni egy évet és gyermekekkel foglalkozni, ekkor döntöttem úgy, hogy továbbra is ezt szeretném csinálni. Amint rátaláltam a TEFL.hu oldalára, rövid gondolkodás után, bele is vágtam a tanulásba. A kurzus nagyon gyakorlat orientált, minden modulban hasznos feladatokat kell megoldani. A tanárommal egyszerű és gyors volt kommunikálni, mindig segítőkész volt.Alexandra

41741354_268663100431265_2919159515834220544_n.jpg

"Régóta gondolkoztam rajta, hogy elvégezzem a TEFL képzést, hiszen a külföldi oldalakon hirdetett állásokhoz ma már mindenhol kérik.

Miután beiratkoztam, rögtön megkaptam az e-mailt minden információval és elkezdhettem a felkészülést. A tanfolyam 6 modulból állt, mindegyik végén volt írásbeli és szóbeli számonkérés. A tanárom nagyon segítőkész volt, nem mellesleg kedves és egyszer sem éreztem hogy „vizsgáztatva vagyok” ellenben minden kérdésemre válaszolt és végig támogatott.

A modulok könnyen érthetőek és jól felépítettek, saját időbeosztásom szerint tudtam haladni.

Szeretettel ajánlom mindenkinek aki gondolkodik a képzés elvégzésén!"

Veronika

shutterstock_1051827638.jpeg

"A tanfolyam szervezése, színvonala és minősége átlag feletti! A modulok összeállítása alapos, jól megszerkesztett és áttekinthető, a konzulens kedves és támogató. Nagy hangsúlyt fektet az oktatás gyakorlati oldalára, módszertanra, ami a mai nyelvoktatásból nagyon hiányzik. Érdekesnek és hatékonynak találtam az egész tanfolyamot. Aki gondolkodik a tanfolyamon, az ne hezitáljon tovább, érdemes belevágni!- Judit

shrek.jpg

"Már hosszú évek óta érlelődött bennem a gondolat, hogy jelentkezzek a képzésre. Sokáig visszatartott, hogy nem éreztem magam felkészültnek, így csak távoli ábrándként dédelgettem magamban a lehetőséget. Míg idén végül döntöttem, Dóri (nyelvi és lelki) felkészítő órái után, (amit meleg szívvel ajánlok minden tudásában kételkedő jelentkezőnek),
önbizalommal felturbózva vágtam bele az interaktív online kurzusba.

Számomra óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy saját tempómban dolgozhattam fel a tananyagot. A modulok logikusan felépítve, magas szakmai színvonalon szerkesztve, elérték
nálam, hogy folyamatos fejlődést tapasztaltam tudásomban. Az oktató videók rendkívül sokat segítettek a lényegi szempontok megragadásában. Tanárom szakértelmével és végtelen türelemmel mindvégig támogatott, és lelkesített, még az én hipotetikus kérdéseimre is
igyekezett kielégítő válaszokat adni. Visszajelzései kivétel nélkül építőek, és
szakmaorientáltak voltak.
Nagyon hálás vagyok a szervezőknek, akiknek folyamatos, profi háttérmunkája kifogástalan. Jelenleg is minden erejükkel segítenek abban, hogy legnagyobb álmom, egy ázsiai munkalehetőség képében, végre valósággá váljon. Karnyújtásnyira a célomtól, hatalmas köszönettel tartozom az egész csapatnak és a tanáraimnak!
Ágnes

FB_IMG_1656589112889.jpg

"A TEFL tanfolyam már régóta dédelgetett álom volt számomra. 

Sok jót hallottam róla, így tudtam, hogy különösen hasznos lesz az angol tanításhoz. Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam és most, hogy sikeresen teljesítettem, nagyon büszke vagyok magamra. Egy teljesen új fejezet nyílt ezzel az életemben. Köszönöm a tanáromnak, Nicole-nak a sok segítséget, magyarázatot és tanácsot, amivel ellátott engem. 

Már a lehetőség is megtalált, hogy tanítsak a következő hónaptól egy tanfolyamon belül, így most élesben is 

hasznosíthatom azt a tudást, amit szereztem a tanfolyam során. Magabiztosan és jóleső izgalommal várhatom az első 

csoportos kihívásomat a TEFL-nek köszönhetően. Mindenkit aki tanítással szeretne foglalkozni arra bíztatok, hogy vágjon bele! Ezzel a döntéssel csak nyerni lehet! Alexandra

1EF488F9-C446-4EF5-9A6D-61A4040B9757.jpeg

"Néhány év angliai tartózkodás után azt éreztem, hogy szeretnék váltani és a világ olyan részét is megismerni, amihez eddig még nem volt lehetőségem. Egy véletlen kapcsán találtam rá a TEFL kiterjedt világára, ami kitűnő lehetőségnek ígérkezett. A tanfolyamot munka vagy egyéb teendők mellet kb 3-4 hónap alatt el lehet végezni. A kijelölt tanárom, Nicole és a budapesti központ is nagyon segítőkészek és pozitívak voltak. Ősztől célom a személyes oktatás egy ázsiai országban.
Akik szeretnek utazni és világot járni azoknak kitűnő lehetőség!
Máté

palinkas_edited.jpg
301962073_445713184241220_6028974582307302114_n_edited.jpg
309179175_1187582501791665_8637514729916913456_n_edited.jpg

"Több évtizednyi irodai munka után döntöttem úgy, hogy a továbbiakban máshogy szeretnék élni. Szerettem azt is , de elég volt. Kiléptem a munkahelyemről és egy hosszabb utazásba kezdtem, ahol a világ minden tájáról érkezett utazókkal találkoztam. Megszerettem ezt az életformát és Ázsiát is. Egy ilyen találkozás ösztönzött arra, hogy új "hivatás" felé forduljak. Igazából megvalva nem is volt annyira új, tanári diplomával, s némi gyakorlattal a hátam mögött tudtam, hogy ez a nekem való feladat. Visszatérve Magyarországra befizettem a TEFL online tanfolyamra, amely elég rugalmasnak tűnt, hogy bele tudjam illeszteni a mindennapjaimba. A képzés üteme igazítható volt a részemről ráfordítható idővel, az oktatóm Nicole segítőkész , kedves és támogató volt mindvégig. A tematika könnyen érthető volt, követhető , egyértelmű s a TEFL módszertanát egyértelműen bemutató, alkalmazható gyakorlati javaslatokkal. Terveim szerint a következő években TEFL tanárként szeretnék dolgozni, minél több ország kultúráj&aacu