Online Tutorial

Dolgozz online otthonról

Rugalmas időbeosztásban szeretnéd végezni a munkádat online? Esetleg fix teljesidejű munkára vágysz amelyet interneten keresztül végezhetsz? Taníts angol nyelvre fiatalokat vagy felnőtteket online! Ez a lehetőség csupán pár éve létezik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Sokan úgy gondolják, hogy az online oktatásé a jövő.

A leggyorsabban növekvő ágazat a TEFL-en belül az online oktatás.

 

Határtalan lehetőségek rejlenek benne, csupán internet szükséges hozzá és halk környezet. Akár teljes időben, akár részmunkaidőben végezheted, angolt vagy más nyelvet is tudsz tanítani a TEFL módszerrel. A lényeg, hogy a végzettséggel képesített leszel az online oktatásra.

 

A módszer teljesen eltér a hagyományos tanítástól, a képekre, szituációkra, vizuális és audiális segédletekre fekteti a hangsúlyt. Pár hetes online képzésünk után pedig nagyon szívesen segítünk az elhelyezkedésben. Sok céggel állunk kapcsolatban akik online TEFL oktatókat keresnek. Az alábbiakban az online tanítás lehetőségeit foglaljuk össze.

3 mód amivel taníthatsz online a TEFL-el
 

- Céges alkalmazásban

- Szabadúszóként (Freelance)

- Magánórákat vállalva

 

 

Céges alkalmazásban

- Sok cég, rengeteg lehetőség

- Kiemelkedő fizetés

- Szerződés, ezáltal biztos munka

- Nincs szükség diákok felkeresésére

- Korlátolt szabadság (időbeosztás, diákok választása)
- Privátban való tanítás, vagy egy csoport oktatása

Szabadúszóként (Freelance)

- Több ezer weboldal ahová lehet regisztrálni

- Te határozod meg az árat, időbeosztást

- A tanulók választanak ki Téged a profilod alapján

- Bemutatkozó videó, leírás, illetve profil kép szükséges

- Nincs szükség diákok felkeresésére

- Fontos a vonzó profil és a pozitív visszajelzések

Magánórákat vállalva

- Teljes szabadság a diákok választásában, időbeosztásban, óradíjban

- Neked kell felkeresned a diákokat, kapcsolatot építened

- Az internet által hirdetheted magad, társasági weboldalakon, barátoknak, ismerősöknek

Nem kell választanod a 3 lehetőség közül, akár az összeset is végezheted egyszerre. Ezáltal több lábon tudsz állni. Sokan így teljes időben dolgoznak, de vannak akik csak szabadidejükben akarják csinálni. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő munkaformát az online TEFL oktatás által

Online Class
Online Discussion
Online Class
Online Teacher
Online Learning
Online Workshop
Using a Tablet

Gergő tapasztalata - Céges alkalmazásban

"Egy ázsiai online cégnek dolgozom éves szerződéssel (3 hónapos volt kezdéskor). Főiskolai diplomával rendelkezek (nem tanári, és nem angol szakos), és elvégeztem a TEFL képzést. Utána jelentkeztem az online munkára. Az interjú után le kellett töltöttem a virtuális tantermet a laptopomra, majd egy rövid tréningen kellett részt vennem, amin megtanultam használni a rendszert. 

Egy tanóra 25 perc hosszúságú és a szerződésben a minimum 10 tanórát hetente vállalnom kellett. Persze ennél több szokott lenni, átlagban 20 és 30 között hetente. A fizetést két hetente kapom, és óránként (50 perc) 10-12 dollár között fizet a cég. Lehetett választani, hogy gyerekeket vagy felnőtteket akarok tanítani. Én a gyerekeket választottam (4 és 6 év közöttiek). Egyszerre egy főt kell tanítani. 

Ami nagyon jó, hogy a cég biztosítja a tantervet, nem nekem kell kitalálnom, hogy mit fogok tanítani. Az órák előtt pedig átolvasom. Beszéltetni kell a gyerekeket, nem nyelvtant tanítani nekik. Lassan és érthetően kell beszélni hozzájuk, hogy megértsék. Fontos, hogy mosolyogjon az ember és a hangja élettel teli legyen, ne unott. Ezáltal leköti a gyerekek figyelmét. 

Van úgy, hogy egy óra elmarad. Ha a diák miatt történik, akkor én ugyanúgy megkapom érte a pénzt, viszont amennyiben miattam, akkor azt levonják tőlem. Amennyiben szabadságot szeretnék, azt minimum egy héttel előre jelezni kell. Összességében nagyon elégedett vagyok a munkámmal és csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget mindenkinek!"

89354767_667090754102506_419997196526131
online2.jpg

Hogyan készít fel az Interaktív TEFL képzés?

Az elmélet elsajátításán kívül, a brit CPD akkreditációval rendelkező, interaktív, online képzésünk gyakorlatot is tartalmaz, ami nagyon nagy előnyt jelent az online oktatásnál. A képzés bár végig gyakorlat orientált, az utolsó modul (Module 6: Teaching Practice) teljes mértékben az angol oktatói gyakorlatot tanítja az óraterv összeállításától és megírásától, egészen annak megfelelő prezentálásig a gyakorlatban. A modul befejezése után, részt vehetsz az online záróvizsgán, amelynek lényege, hogy egy mintaórát bemutass. Az oktatód személyre szabott visszajelzést ad, az óratervről és annak gyakorlati kivitelezéséről. Ezáltal fejlődni tudsz!

Miben támogat a mentor-tanárom?

 

Anyanyelvi szintű angol tanárod a teljes képzés alatt kiválóan fel fog készíteni, hogy a későbbiekben sikeres legyél mint TEFL oktató. A tananyag utáni rész foglalkozik azzal is, hogy szerepelhetsz jól az online interjúkon, elmagyarázza, hogy mire figyelj önéletrajz készítésnél, hogyan készíts hatékony és megnyerő bemutatkozó videót. A képzés oktatója, aki egyben a mentorod is 13 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik, mind a tantermi, mind pedig az online oktatásban. Nagyon szívesen megosztja a tapasztalatát, bármikor és bármiben bizalommal fordulhatsz hozzá a képzés alatt és után is!

Screenshot 2020-03-10_16-11-13.png
Screenshot%202020-03-10_16-04-23_edited.

Milyen egyéb segítséget kapok?

A képzés után hozzáférést kapsz a TEFL munkák adatbázisához, ahol napi szinten kerülnek fel olyan online munka lehetőségek, amik kifejezetten a magyar TEFL oktatóinknak szólnak. Megfigyelhető, hogy napról napra növekszik az ilyen lehetőségek száma. Ez is azt mutatja, hogy a jövőben még nagyobb lesz az igény rá.

Sok online céggel vagyunk kapcsolatban akik keresnek online TEFL oktatókat. Segíteni fogunk, hogy az önéletrajzod a legjobb ügynökségekhez jusson el, a legjobb álláspályázatokon vegyél részt és a legjobb lehetőségek közül tudj választani!

A segítségnyújtásunk az álláskeresésben nem egyszeri, hanem bármikor bizalommal fordulhatsz hozzánk, mi mindig rendelkezésedre állunk, mely természetesen díjmentes.

Virtual Team Meeting

Mi várható a jövőben?

A nyelvoktatás nagy lehetőségeket rejt, az internet által ma már bárkit és bárhol tudsz tanítani. A jövőben ez a trend felerősödni látszódik. Egyre több cég foglalkozik ezzel és az emberek is egyre nyitottabbak az online tanulás / tanítás lehetőségére. A nemzetközi fizetés módjainak köre is kibővült az elmúlt években. Ma már bárki könnyedén utalhat online akár egy távoli országba is.

A TEFL módszer pedig nem csak lépést tart a modern korral, hanem diktálja a trendeket. Az emberek elsősorban a kommunikációt, az élőbeszédet szeretnék gyakorolni. Erre fekteti a hangsúlyt a TEFL módszertana is. A mai modern konferenciaprogramokat felhasználva, valóban olyan, mintha egymás mellett lennétek, az interaktív eszközök által (webkamera, képernyőmegosztás, diavetítés, whiteboard stb.)

 

A TEFL képesítést egyszer kell megszerezned, soha nem évül el! Ez egy olyan befektetés amit életed végéig kamatoztatni tudsz!

il2.jpg
Online Class

Dávid tapasztalata - Magánórák vállalása

"Örömmel foglalkozok a magántanítványaimmal. Közülük két személyt emelnék ki, akik szinte nulla angoltudással kezdték el a tanulást, mégis mindössze 15 óra után jelentős fejlődést tapasztaltam. Ők és én is nagyon élvezzük az online magánórákat, nem jelent problémát, hogy az ország két végén élünk. A mai modern technikával eltűnik a távolság és olyan mintha egymás mellett ülnénk.


Korábban szokványos munkahelyem volt, rengeteget dolgoztam és stresszeltem. A TEFL által viszont elértem az anyagi függetlenséget, én osztom be az időmet és azzal foglalkozom, amit szeretek csinálni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! "

Online Meeting
Doing Homework

Válaszd a legjobb TEFL képzést az online oktatói karrieredhez!

- 120 órás államilag akkreditált, nemzetközi szinten elfogadott képesítés

- Teljes körű felkészítés az online munkák végzéséhez

- Élethosszig tartó támogatás és segítség az elhelyezkedésben

Te is szeretnél online dolgozni? Élj a lehetőséggel és végezd el a TEFL képzést!
Sok céggel állunk kapcsolatban akik online oktatókat keresnek. 

 

Téged is szeretettel várunk az online akkreditált képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2021/001367) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!