Dolgozz online otthonról

Rugalmas időbeosztásban szeretnéd végezni a munkádat online? Esetleg fix teljesidejű munkára vágysz amelyet interneten keresztül végezhetsz? Taníts fiatalokat vagy felnőtteket online! Ez a lehetőség csupán pár éve létezik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Sokan úgy gondolják, hogy az online oktatásé a jövő.

A leggyorsabban növekvő ágazat a TEFL-en belül az online oktatás.

Határtalan lehetőségek rejlenek benne, csupán internet szükséges hozzá és halk környezet. Akár teljes időben, akár részmunkaidőben végezheted, angolt vagy más nyelvet is tudsz tanítani a TEFL módszerrel. A lényeg, hogy a végzettséggel képesített leszel az online oktatásra.

A módszer teljesen eltér a hagyományos tanítástól, a képekre, szituációkra, vizuális és audiális segédletekre fekteti a hangsúlyt. Pár hetes online képzésünk után pedig nagyon szívesen segítünk az elhelyezkedésben. Sok céggel állunk kapcsolatban akik online TEFL oktatókat keresnek. Az alábbiakban az online tanítás lehetőségeit foglaljuk össze. 

3 mód amivel taníthatsz online a TEFL-el
 

- Céges alkalmazásban

- Freelance

- Magánórákat vállalva

 

 

Céges alkalmazásban

- Sok cég, rengeteg lehetőség

- Kiemelkedő fizetés

- Szerződés, ezáltal biztos munka

- Nincs szükség diákok felkeresésére

- Korlátolt szabadság (időbeosztás, diákok választása)
- Privátban való tanítás, vagy egy csoport oktatása

Freelance

- Több ezer weboldal ahova lehet regisztrálni

- Te határozod meg az árat, időbeosztást

- A tanulók választanak ki Téged a profilod alapján

- Bemutatkozó videó, leírás, illetve profil kép szükséges

- Nincs szükség diákok felkeresésére

- Fontos a vonzó profil és a pozitív visszajelzések

Magánórákat vállalva

- Teljes szabadság a diákok választásában, időbeosztásban, óradíjban

- Neked kell felkeresned a diákokat, kapcsolatot építened

- Az internet által hirdetheted magad, társasági weboldalakon, barátoknak, ismerősöknek

Nem kell választanod a 3 lehetőség közül, akár az összeset is végezheted egyszerre. Ezáltal több lábon tudsz állni. Sokan így teljes időben dolgoznak, de vannak akik csak szabadidejükben akarják csinálni. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a számítását az online oktatással.

1on1online.jpg
7zmMgFImSRqO6f7jIBWw_VipKid-Teacher-Fami
keeping-kids-safe-online-article-4-3.jpg
online-teachers-needed-for-kids-in-rural
87987225_3601563623249616_92636797981215
TEKKI_UNI_-Mobile_Thumbnail.png
teaching-english-online-to-chinese-stude

Gergő tapasztalata - Céges alkalmazásban

Egy ázsiai online cégnek dolgozom éves szerződéssel (3 hónapos volt kezdéskor). Főiskolai diplomával rendelkezek (nem tanári, és nem angol szakos), és elvégeztem a TEFL képzést. Utána jelentkeztem az online munkára. Az interjú után le kellett töltöttem a virtuális tantermet a laptopomra, majd egy rövid tréningen kellett részt vennem, amin megtanultam használni a rendszert. 

Egy tanóra 25 perc hosszúságú és a szerződésben a minimum 10 tanórát hetente vállalnom kellett. Persze ennél több szokott lenni, átlagban 20 és 30 között hetente. A fizetést két hetente kapom, és óránként (50 perc) 10-12 dollár között fizet a cég. Lehetett választani, hogy gyerekeket vagy felnőtteket akarok tanítani. Én a gyerekeket választottam (4 és 6 év közöttiek). Egyszerre egy főt kell tanítani. 

Ami nagyon jó, hogy a cég biztosítja a tantervet, nem nekem kell kitalálnom, hogy mit fogok tanítani. Az órák előtt pedig átolvasom. Beszéltetni kell a gyerekeket, nem nyelvtant tanítani nekik. Lassan és érthetően kell beszélni hozzájuk, hogy megértsék. Fontos, hogy mosolyogjon az ember és a hangja élettel teli legyen, ne unott. Ezáltal leköti a gyerekek figyelmét. 

Van úgy, hogy egy óra elmarad. Ha a diák miatt történik, akkor én ugyanúgy megkapom érte a pénzt, viszont amennyiben miattam, akkor azt levonják tőlem. Amennyiben szabadságot szeretnék, azt minimum egy héttel előre jelezni kell. Összességében nagyon elégedett vagyok a munkámmal és csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget mindenkinek!

89354767_667090754102506_419997196526131
online2.jpg

Hogyan készít fel az Interaktív TEFL képzés?

Az elmélet elsajátításán kívül, az online képzés gyakorlatot is tartalmaz, ami nagyon nagy előnyt jelent az online oktatásnál. A képzés alatti gyakorlati rész azt jelenti, hogy prezentálnod kell tanórákat kamerával rögzítve (mobil telefonnal, számítógép/laptop kamerával és egyéb módokon), illetve ezeket meg kell osztani a mentoroddal/tanároddal. A videókban bárki szerepelhet mint "diák", akár gyerekek, felnőttek, ismerősök, szomszédok. Lehetnek többen, vagy csak páran, illetve ha nincs olyan aki vállalkozna rá akkor akár a kamera felé fordulva is prezentálhatsz egy mintaórát. Ezek a videók később felhasználhatók az online állásajánlatok megpályázásánál, kiváló referenciaként szolgálnak, mert a munkaadók, diákok mind láthatnak Téged oktatás közben. A képzés alatt tökéletesre csiszolhatod a technikádat, és a legelőnyösebb videót tudod kiválasztani az álláskereséshez.

Miben támogat a mentor-tanárom?

 

Anyanyelvi angol tanárod a teljes képzés alatt kiválóan fel fog készíteni, hogy a későbbiekben sikeres legyél mint TEFL oktató. Külön foglalkozni fog Veled, hogy az online interjúkon jól szerepelj, elmagyarázza, hogy mire figyelj önéletrajz készítésnél, melyik tanítási videódat válaszd ki, illetve a bemutatkozó videó elkészítésében is. Mentorod több év tapasztalattal rendelkezik, sok országban dolgozott TEFL oktatóként, és online is. Nagyon szívesen megosztja a tapasztalatát, bármikor és bármiben bizalommal fordulhatsz hozzá a képzés alatt és után is.

Milyen egyéb segítséget kapok?

A képzés után hozzáférést kapsz a TEFL munkák adatbázisához, ahol napi szinten kerülnek fel olyan online munka lehetőségek, amik kifejezetten a magyar TEFL oktatóinknak szólnak. Megfigyelhető, hogy napról napra növekszik ezen lehetőségek száma. Ez is azt mutatja, hogy a jövőben még nagyobb lesz az igény rá.

Sok online céggel vagyunk kapcsolatban akik keresnek online TEFL oktatókat. Sokan közülük ügynökök akik azzal foglalkoznak, hogy közvetítsenek cégeknek. Segíteni fogunk, hogy a legjobb lehetőségek közül tudj választani.

Támogatásunk és segítségnyújtásunk nem egyszeri, hanem bármikor kérheted, mi mindig rendelkezésedre állunk, mely természetesen díjmentes.

Mi várható a jövőben?

A nyelvoktatás nagy lehetőségeket rejt, az internet miatt ma már bárkit és bárhol tudsz tanítani. A jövőben ez a trend felerősödni látszódik. Egyre több cég foglalkozik ezzel és az emberek is egyre nyitottabbak az online tanulás/tanítás lehetőségére. A nemzetközi fizetés módjainak köre is kibővült az elmúlt években. Ma már bárki könnyedén utalhat online akár egy távoli országba is.

A TEFL módszer pedig valóban lépést tart a modern korral. Az emberek elsősorban a kommunikációt, az élőbeszédet szeretnék gyakorolni. Erre fekteti a hangsúlyt a TEFL módszer is. Ráadásul a mai, modern technikákat felhasználva (vizuális, audiális eszközökkel)

A TEFL képzést egyszer kell megszerezned, soha nem évül el. Ez egy olyan befektetés amit életed végéig kamatoztatni tudsz!

Screenshot 2020-03-10_16-11-13.png
Screenshot%202020-03-10_16-04-23_edited.
garrett1.jpg
il2.jpg
4b8b4510-9384-11e7-b116-f4507ff9df92_128

Dávid tapasztalata - Magánórák vállalása

Örömmel foglalkozok a magántanítványaimmal. Közülük két személyt emelnék ki, akik szinte nulla angoltudással kezdték el a tanulást, mégis mindössze 15 óra után jelentős fejlődést tapasztaltam. Ők és én is nagyon élvezzük az online magánórákat, nem jelent problémát, hogy az ország két végén élünk. A mai modern technikával eltűnik a távolság és olyan mintha egymás mellett ülnénk.


Korábban szokványos munkahelyem volt, rengeteget dolgoztam és stresszeltem. A TEFL által viszont elértem az anyagi függetlenséget, én osztom be az időmet és azzal foglalkozom, amit szeretek csinálni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

VIPKid+class.jpg
nicole-daughter-online-learning-630x420.

Válaszd a legjobb TEFL képzést az online oktatói karrieredhez!

- 120 órás államilag akkreditált, nemzetközi szinten elfogadott képesítés

- Teljes körű felkészítés az online munkák végzéséhez

- Élethosszig tartó támogatás és segítség az elhelyezkedésben

Te is szeretnél online dolgozni? Élj a lehetőséggel és végezd el a TEFL képzést!
Sok céggel állunk kapcsolatban akik online oktatókat keresnek. 

 

Téged is szeretettel várunk az online akkreditált képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!