top of page
Business Meeting

TEACHING BUSINESS ENGLISH online képzés

Kiváló Minőség

Brit akkreditációval rendelkező, 40 órás képzés

Magyarországon bejegyzett felnőttképzési intézmény 

 

Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
 

100%-ban online, egyénileg végezhető, rugalmas időbeosztásban

​Gyakorlatorientált képzés

​Vizsgagarancia – mivel hiszünk a sikerben

​Segítség az álláskeresésben, élethosszig tartó támogatás

15%-os kedvezmény kupon a nemzetkozikepzes.hu tanfolyamaira

AJÁNDÉK Job Interview Skills kurzus! A magabiztos angol állásinterjú kulcsa!

 

Ingyenesen letölthető applikáció (Android, iOS)
 

79.000.- Ft helyett most csak

49.000.- Ft

A 120 órás TEFL képzés kiváló és magas szintű ismereteket ad, melyekkel hatékonyan érvényesülhetsz a nyelvoktatás területén! Ha szeretnéd kiegészíteni egy speciális tanfolyammal az eddig tanultakat, nagyszerű választás a 40 órás Teaching Business English tanfolyam! Tekintsd meg a tanfolyam végén kapott certitikációt és transcriptet, mely a CPD által akkrediált, nemzetközileg elismert képesítést ad!

TEACHING BUSINESS ENGLISH online képzés

A legjobb választás ha üzleti angolt szeretnél oktatni!

Világszerte keresettek az üzleti angol oktatók, a középiskolás diákok, egyetemisták és a felnőttképzés területén is rendkívül jól lehet érvényesülni! Ha szeretnéd megtudni, hogyan taníts effektíven egy üzleti angol iránt érdeklődő magántanítványt, hogyan készíts fel egy kisebb csoportot valamely üzleti szaknyelvvizsgára, vagy akár hogyan szervezz meg egy komplett céges tréninget, akkor itt a helyed!


Fontos, hogy a képzés bár az általános tájékozottságot megadja, nem az üzleti angollal összefüggő szókincset vagy kifejezéseket tanítja! A kurzus fő célja, hogy megismerd a kulcsfontosságú  szervezési ismereteket, óravázlatok vagy komplett tananyagok összeállítását, a különböző TEFL módszertanokat és órai tevékenységeket, melyek lehetővé teszik Számodra a Business English oktatást! Tekints bele a képzés első moduljának, bevezető fejezetébe!

363736478_979796163257235_7662400053137540767_n.png

A specializációs képzést MOST kedvezményes áron 79 000 Ft helyett, csupán 49 000 Ft-ért biztosítjuk Számodra! Nincsenek további, rejtett költségek! A kedvezményes díj visszavonásig érvényes!

Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már elvégezték, vagy folyamatban van a 120 órás TEFL képzést, vagy rendelkeznek közgazdász, vagy angol nyelvtanári diplomával. A 40 órás online képzés 5 modult / egységet tartalmaz.

A képzés felépítése:

 

     1. module: Teaching Business English and Understanding Student Learning Needs


     2. module: Creating a Business Course Syllabus


     3. module: Planning Lessons and Choosing Lesson Content


     4. module: Teaching the two Productive Skills to Business English Students


     5. module: Teaching Business English at a Distance and Assessing Students

A képzés jellemzői:

A tanfolyam befejezésére 3 hónap áll rendelkezésre, a hallgatók többsége azonban 4-6 héten belül szokta elvégezni. A TEFL.hu vizsgagaranciát biztosít minden hallgatójának, mivel tudjuk, hogy a képzésünkkel sikeresen tudod teljesíteni a záróvizsgát, mely egyénileg kidolgozható projektfeladat.


A megszerzett képesítés soha nem évül el! Nem szükséges megújítani, vagy újravizsgázni. Egy életre és egész világra szóló befektetés!


Több éves tapasztalatunk révén kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, így segíteni tudunk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és  ügynökségekhez jusson el!

326493945_933545687806079_8957904524873183616_n_edited.jpg
FB_Business3.jpg
Business Vlogger
Working from Home
Team Meeting
Business Meeting at a Cafe

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page