Working from Home

Nyelvi felkészítő program az interaktív, online TEFL tanfolyamra

Innovatív, személyre szabott, online nyelvtanfolyam

A program célja:

Azoknak az érdeklődőknek a felkészítése 10 online magánóra keretében, akiknek szándékukban áll a 120 órás interaktív, online TEFL képzés elvégzése, ugyanakkor még nem rendelkeznek a szükséges stabil, középfokú nyelvtudással. A cél a már meglévő nyelvtudás megfelelő szintre történő fejlesztése, felfrissítése, aktivizálása. Sokan vannak, akik esetleg rendelkeznek középfokú nyelvtudással, ugyanakkor nincs kellő magabiztosságuk az élőbeszédben, nem folyékonyan kommunikálnak. A nyelvi felkészítő ezen a problémán is hatékonyan segít.

A program helye, kezdési időpontja, időtartama:

A nyelvi felkészítő 10 óra időtartamú. A magánórák online kerülnek megtartásra, valamelyik konferencia program (Zoom, Skype, Messenger stb.) használatával. A beiratkozás rugalmas, ahogy az órák megtartása sincs fix időponthoz kötve, a tanuló előre egyeztett az oktatóval. 

A program oktatója:

Kiss Dóra TEFL oktató, angol-spanyol magántanár, nyelvi táborvezető. Dóra kiváló eredménnyel végezte el a nemzetközi TEFL képzést, így jól tudja milyen tudással kell rendelkezni az online TEFL kurzus magabiztos elkezdéséhez, illetve a későbbi előre haladáshoz. Ezt figyelembe véve állította össze a felkészítő órák anyagát.

A program felépítése:

Az első óra egy díjmentes, kötelezettség nélküli megbeszélés, szintfelmérő. Ha a tanuló beiratkozik, a képzési díj kiegyenlítése után részt vesz a 10 online magánórán. Az órák kiváló alapot adnak a TEFL képzés elkezdéséhez, érintik a nyelvtan, szókincs illetve kommunikáció számos területét. A felkészítés gyakorlatorientált és mindig egyedi igényekre szabott.

A program részvételi díja:

59 900 Ft (AAM)

118156124_339714770745663_44199243863012

Vegyél részt Te is a felkészítő programon, hogy magabiztosan vágj bele a TEFL képzésbe!
További információ: info@tefl.hu

Ingyenes bemutató óra - Jelentkezz!

Köszönjük!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2021/001367) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!