top of page
English Class

IELTS Nyelvvizsga Felkészítő

Nemzetközi nyelvvizsgát fontolgatsz? Olyat, amit az egész világon megbecsülnek mind a külföldi egyetemeken, mind pedig a multinacionális munkaerőpiacon? Világszinten elismert és Magyarországon is honosítható bizonyítványt szeretnél, amit elfogadnak a hazai egyetemek és a nyelvvizsgapótlékhoz is jó? Ez az IELTS!

ielts1.jpg

Készülj fel az IELTS vizsgádra a TEFL International és a Jeducation közös szervezésű személyre szabott, online tanfolyamán! Vegyél részt az ingyenes próbaórán!

A program (10 órás, online magánoktatás) díja: 64.900.- Ft

Az IELTS – International English Language Testing System – a világ egyik legnépszerűbb és legnívósabb angol nyelvi tesztje. A nyelvi felmérések terén világvezető szakértők fejlesztették, a teszt minden angol nyelvi készséget értékel – olvasás, írás, hallás utáni szövegértés és beszédkészség.


A teszt azt mutatja meg, hogyan használnád az angol nyelvet, ha valóban angol nyelvi környezetben tanulnál, dolgoznál és élnél. A tesztet a világon bárhol, bármelyik hivatalos vizsgaközpontban leteheted. Magyarországon jelenleg Budapesten (Deák Ferenc tér közelében) és Szegeden van lehetőség vizsgáznod, számos időpontban.

jenifertefl.jpg

A képzés oktatója

Tanulj, dolgozz és élj külföldön


Az IELTS nyelvi tesztet több mint 10 000 szervezet fogadja el, több mint 140 országban. Az elfogadó szervezetek között kormányzati szervek, oktatási intézmények és munkáltatók is megtalálhatóak – ezekből csak az USA-ban 3 000 van. 


Érd el a céljaidat


A legtöbb országban, ahol az angol a fő nyelv, igazolnod kell az angol nyelvtudásodat, hogy munkát kapj vagy egyetemi képzés keretében tanulj.


Mérettesd meg magad otthon


Ha IELTS nyelvvizsgád van, Magyarországon is hozzásegíthet egy jobb állás vagy előléptetés megszerzéséhez, elsősorban a multinacionális cégeknél preferált. 


Külföldön élnél, kivándorlást fontolgatsz?


Az IELTS vizsga ehhez remek választás! Hozzásegíthet ahhoz, hogy megfelelj a bevándorlási követelményeknek. Az összes bevándorlási hatóság, amelyik angol nyelvvizsgát követel, elfogadja az IELTS-et.


Nem tudod biztosan, melyik IELTS tesztet tedd le? Segítünk! 


Többféle típusú IELTS tesztet tehetsz le. Az IELTS segíthet abban, hogy világot láss, megszerezd az áhított munkát, vagy csak hogy igazold, mennyit fejlődött az angoltudásod. Az általad választandó vizsga attól függ, hogy mire és hol szeretnéd felhasználni az eredményeket. A nyelvvizsgák pontszámban fejezik ki a nyelvi szinted, mely egyúttal megfeleltethető a Magyarországon is ismert, Közös Európai Referencia Keretnek (CEFR).


A teszt foglalása előtt ellenőrizd, hogy melyikre van szükséged az adott szervezetnél, intézménynél ahová pályázol.


Válaszd ki az igényeidnek megfelelő tesztet!

Teljesítsd az IELTS Academic tesztet


Válaszd az IELTS Academic tesztet, amennyiben akár felsőoktatásban alapképzésben vagy posztgraduális szinten szeretnél tanulni, akár angol nyelvű országban szeretnél dolgozni. Ezt a nyelvvizsgatípust választják a legtöbben!


Teljesítsd az IELTS General Training tesztet


Az IELTS General Training tesztet általában specifikus (pl. továbbtanulás, nemzetközi karrier) cél nélkül, általános nyelvvizsgaként szokták választani.


Az Egyesült Királyságban szeretnél dolgozni vagy tanulni?


Létezik egy speciális IELTS vizsga az Egyesült Királyságba szükséges vízum és bevándorlási kérelmekhez (UKVI). Ha ott szeretnél dolgozni, tanulni vagy élni, szinte biztos, hogy erre lesz szükséged.


Ha magabiztosan, gyakorlottan és megfelelő tudással szeretnél belevágni a vizsgába, vegyél részt az IELTS Nyelvvizsga Felkészítőnkön! Személyre szabottan magánóra keretében foglalkozunk Veled, hogy a legjobb pontszámot érd el! Vegyél részt az ingyenes próbaórán!

Students with iPad
Asian woman studying English online
ielts-nyelvvizsga-szintek-és-pontozás-nyelvtanfolyam-felkészítő.png
English Tutor

Ha Te is szeretnéd megszerezni ezt a világszinten elfogadott nagyszerű nyelvvizsgát,

fordulj a TEFL International csapatához bizalommal! Jelentkezz most!

Ingyenes bemutató óra!
Kérjük küld el az adataidat és felvesszük Veled a kapcsolatot!

email

Sikeresen el lett küldve! Köszönjük!

Sikertelen! Kérjük próbáld újra!

IELTS-2.png
bottom of page