top of page
English Class

IELTS Nyelvvizsga Felkészítő

Nemzetközi nyelvvizsgát fontolgatsz? Olyat, amit az egész világon megbecsülnek mind a külföldi egyetemeken, mind pedig a multinacionális munkaerőpiacon? Világszinten elismert és Magyarországon is honosítható bizonyítványt szeretnél, amit elfogadnak a hazai egyetemek és a nyelvvizsgapótlékhoz is jó? Ez az IELTS!

ielts1.jpg

Készülj fel az IELTS vizsgádra a TEFL International és a Jeducation közös szervezésű személyre szabott, online tanfolyamán! Vegyél részt az ingyenes próbaórán!

A program (10 órás, online magánoktatás) díja:

74 900 Ft helyett, 64 900.- Ft

Az IELTS – International English Language Testing System – a világ egyik legnépszerűbb és legnívósabb angol nyelvi tesztje. A nyelvi felmérések terén világvezető szakértők fejlesztették, a teszt minden angol nyelvi készséget értékel – olvasás, írás, hallás utáni szövegértés és beszédkészség.


A teszt azt mutatja meg, hogyan használnád az angol nyelvet, ha valóban angol nyelvi környezetben tanulnál, dolgoznál és élnél. A tesztet a világon bárhol, bármelyik hivatalos vizsgaközpontban leteheted. Magyarországon jelenleg Budapesten (Deák Ferenc tér közelében) és Szegeden van lehetőség vizsgáznod, számos időpontban.

Tanulj, dolgozz és élj külföldön


Az IELTS nyelvi tesztet több mint 10 000 szervezet fogadja el, több mint 140 országban. Az elfogadó szervezetek között kormányzati szervek, oktatási intézmények és munkáltatók is megtalálhatóak – ezekből csak az USA-ban 3 000 van. 


Érd el a céljaidat


A legtöbb országban, ahol az angol a fő nyelv, igazolnod kell az angol nyelvtudásodat, hogy munkát kapj vagy egyetemi képzés keretében tanulj.


Mérettesd meg magad otthon


Ha IELTS nyelvvizsgád van, Magyarországon is hozzásegíthet egy jobb állás vagy előléptetés megszerzéséhez, elsősorban a multinacionális cégeknél preferált. 


Külföldön élnél, kivándorlást fontolgatsz?


Az IELTS vizsga ehhez remek választás! Hozzásegíthet ahhoz, hogy megfelelj a bevándorlási követelményeknek. Az összes bevándorlási hatóság, amelyik angol nyelvvizsgát követel, elfogadja az IELTS-et.


Nem tudod biztosan, melyik IELTS tesztet tedd le? Segítünk! 


Többféle típusú IELTS tesztet tehetsz le. Az IELTS segíthet abban, hogy világot láss, megszerezd az áhított munkát, vagy csak hogy igazold, mennyit fejlődött az angoltudásod. Az általad választandó vizsga attól függ, hogy mire és hol szeretnéd felhasználni az eredményeket. A nyelvvizsgák pontszámban fejezik ki a nyelvi szinted, mely egyúttal megfeleltethető a Magyarországon is ismert, Közös Európai Referencia Keretnek (CEFR).


A teszt foglalása előtt ellenőrizd, hogy melyikre van szükséged az adott szervezetnél, intézménynél ahová pályázol.


Válaszd ki az igényeidnek megfelelő tesztet!

Teljesítsd az IELTS Academic tesztet


Válaszd az IELTS Academic tesztet, amennyiben akár felsőoktatásban alapképzésben vagy posztgraduális szinten szeretnél tanulni, akár angol nyelvű országban szeretnél dolgozni. Ezt a nyelvvizsgatípust választják a legtöbben!


Teljesítsd az IELTS General Training tesztet


Az IELTS General Training tesztet általában specifikus (pl. továbbtanulás, nemzetközi karrier) cél nélkül, általános nyelvvizsgaként szokták választani.


Az Egyesült Királyságban szeretnél dolgozni vagy tanulni?


Létezik egy speciális IELTS vizsga az Egyesült Királyságba szükséges vízum és bevándorlási kérelmekhez (UKVI). Ha ott szeretnél dolgozni, tanulni vagy élni, szinte biztos, hogy erre lesz szükséged.


Ha magabiztosan, gyakorlottan és megfelelő tudással szeretnél belevágni a vizsgába, vegyél részt az IELTS Nyelvvizsga Felkészítőnkön! Személyre szabottan magánóra keretében foglalkozunk Veled, hogy a legjobb pontszámot érd el! Vegyél részt az ingyenes próbaórán!

Tekintsd meg Jenifer bemutatkozó videóját!

Asian woman studying English online
ielts-nyelvvizsga-szintek-és-pontozás-nyelvtanfolyam-felkészítő.png
English Tutor

Vélemények

"Sziasztok! Egy pár hete kezdtük el a közös munkát Jennával, IELTS nyelvvizsgára segít felkészülni, mert a munkahelyemen IELTS vizsgához hasonló teszttel tesznek próbára majd minket a nyelvtudásunk igazolása miatt.

A városban, ahol élünk már sok jót hallottam Jennáról, de tudjátok mindig van az emberben egy olyan érzés ezek hallatán: hogy "túl szép, hogy igaz legyen." Mindenesetre felvettem vele a kapcsolatot és már a próbaóránk alatt is nagyon szimpatikus volt. Mindent elmondott, bátran kérdezhettem és nem akadt ki, ha valamit többször el kellett mondania, hanem ugyanolyan lendülettel és kedvesen elmondta mégegyszer. Természetesen be is íratkoztam hozzá. Amit nagyon szeretek az órákban, hogy Jenna iszonyatosan felkészült, hatalmas tudása van és a segédanyagai és az általa összerakott tananyagok maximálisan érthetőek. Ezen felül nagyon érződik, hogy imádja, amit csinál és a diákok az elsők. Végre egy olyan személy, akinél azt érzem, hogy nem csak a pénzemet akarja berántani, hanem tényleg engem akar fejleszteni. Nagyon megértő és rugalmas bármiről is legyen szó.

Még nagyon az utunk elején vagyunk, de szuper, amit összerakott Jenna és a TEFL közösen! Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne IELTS vizsgát tenni, hogy titeket válasszon! :)

És, hogy mondjak valami negatívat is, Jenna iszonyat ijesztő tud lenni, ha nem az óra elején jelzed neki, hogy nem tudtál úgy készülni, ahogy kellene. Esküszöm jobban betojtam a nézésétől és a hangsúlyától, mint a feleségemétől. Tudjátok, amikor egy állandóan mosolygós és jókedvű nő egyik percről a másikra komoly lesz...az halálos! Viszont ne értsetek félre, én ezt végül pozitívan fogom fel, hiszen tudom, hogy nem lazsálhatok, hanem teljesítenem kell nála, és ez kell nekem ahhoz, hogy előre haladjak. Lusta típus vagyok! :D

Rövidre fogva, köszönöm a munkáját Jennának és a TEFL-nek. További jó munkát Nektek!" - Máté

"Kedves Jenna! Nagyon szerettem veled együtt dolgozni, biztató és lelkes személyiségeddel kellő motivációt nyújtottál a folyamatos tanuláshoz. A tanfolyamon elsajátított technikák és módszerek által (magamhoz képest) kellő magabiztosságot szereztem. A próbavizsgát is remek lehetőségnek tartottam, az elért pontjaim az éles vizsga eredményeit is nagyjából tükrözték, az általam kitűzött célt sikerült elérnem. Nagyon köszönöm a közös munkát! <3" - Viki

"I am incredibly grateful for the guidance and support I received from Jenna. Thanks to her expertise, flexibility, and motivational approach, I not only achieved a satisfying IELTS score but also helped me be more confident about my knowledge. Her balance of strictness and support motivated me to excel, and her passion for teaching made the classes both enjoyable and effective. I wholeheartedly recommend her to anyone seeking an outstanding and effective English teacher." - Anita

received_748285674036290_edited.jpg

Ha Te is szeretnéd megszerezni ezt a világszinten elfogadott nagyszerű nyelvvizsgát,

fordulj a TEFL International csapatához bizalommal! Jelentkezz most!

email
IELTS-2.png

Ingyenes bemutató óra!
Kérjük küldd el az adataidat és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Sikeresen el lett küldve! Köszönjük!

Sikertelen! Kérjük próbáld újra!

bottom of page