VÁLASZD A LEGJOBB KÉPZÉST AMIVEL AZ ÁLMAID MEGVALÓSULNAK!

Miben különbözik a mi TEFL képzésünk a többitől?

Az interneten számos oldal és iskola kínálja a TEFL tanfolyamait. Gyakran felteszik nekünk a kérdést, hogy miben más és miben különbözik az általunk biztosított képzés a többitől. Ezt igyekeztünk segítségképpen összefoglalni, néhány pontban.

Államilag akkreditált végzettség

Díjnyertes iskola, több száz

elégedett magyar diák

Kiváló Minőségi Díj

2009, 2012, 2015

Magyar szervezők és ügyfélszolgálat

Magasan képzett, angol anyanyelvű mentortanár

Az online képzés alatt a mentortanárod kifejezetten Veled fog foglalkozni, a Te fejlődésed és előrehaladásod fogja szem előtt tartani. Mivel magas szintű szaktudással és mesterdiplomával (MA in Education) rendelkezik az oktatás területén, a kontaktórák keretén belül megfelelő elméleti alapokat tud számodra biztosítani az angol oktatás és a TEFL módszertana szempontjából. Mivel több, mint 15 éve él és dolgozik Ázsiában TEFL tanárként, így át tudja adni Számodra a tapasztalatait és rávilágít, hogy a megtanult elméleti részt hogyan alkalmazhatod a gyakorlatban.

 

Nincsenek rejtett költségek

A képzések tartalmaznak gyakorlati részt is

Más iskolák által szervezett TEFL tanfolyam általában csupán elméleti oktatást tartalmaz. Ezzel szemben a mi képzésünk minden esetben gyakorlat orientált. A thaiföldi tantermi képzésünk során helyi iskolákban folyik a gyakorlati képzés, mentortanárok felügyeletével. Az online kurzus során pedig videós prezentációkat és bemutató órákat kell készíteni, melyet a képzés oktatója és később pedig egy vizsgabizottság is megtekint, hogyan alkalmazod gyakorlatban a tanultakat illetve miben szükséges még fejlődnöd.

Vizsgagarancia

A kapott oklevél minősége

Sok iskola kínál úgynevezett rövidebb TEFL programokat (short courses). Ezek lehetnek 20, 40, 60, 80 vagy akár 100 órás képzések is. Az eredmény azonban mindegyiknél ugyanaz: nem piacképes a képzés és az aztán kapott oklevél. A munkaadók világszerte a 120 órás TEFL képesítést keresik. De még ha 120 órás is a képzés, nem biztos, hogy széles körben elismert és elfogadott, mert nem rendelkezik megfelelő akkreditációval.
A tanfolyam elvégzése és a záróvizsga után kiállítjuk a 120 órás TEFL oklevelet (120 hour TEFL Certificate), mely a munkaadók és oktatási intézmények által világszinten legkeresettebb képesítés. Minden oklevél sorszámozott, nemzetközi akkreditációval rendelkezik, mely minisztérium által van validálva.

Segítség az elhelyezkedésben, további együttműködés

A legtöbb iskola csupán képzést nyújt. Mi a tanfolyam elvégzése után is Melletted maradunk, segítünk az elhelyezkedésben, tanáccsal látunk el. Hiszünk az életen át tartó együttműködésben és mivel rengeteg magyar és más nemzetiségű TEFL oktató alma matere vagyunk, fontosnak tartjuk a kapcsolattartást és a karrierjük nyomon követését.

Magyarországon egyedül mi foglalkozunk TEFL képzéssel. Minden szervező magas szintű szaktudással és több éves gyakorlattal rendelkezik, hogy az online vagy tantermi TEFL képzések a legjobban legyenek megszervezve és a legmagasabb minőséget biztosítsuk. Ügyfélszolgálatunk (e-mailben vagy telefonon, Skype-on vagy Viberen) minden felmerült kérdésre / kérésre legkésőbb 24 órán belül reagál.

Számos TEFL szolgáltató igyekszik minél olcsóbban meghirdetni a képzést. Azonban a képzési szerződés elolvasásakor – vagy bizonyos esetekben még akkor sem – kiderül, hogy rengeteg költséget kell még kifizetni ahhoz, hogy valóban el tud végezni a képzést. Így például külön szolgáltatásként tüntetik fel forrásanyagok és szakirodalom hozzáférést, az oktató / tutor biztosítását, a vizsgadíjakat, vagy a hivatalos certifikáció kiállítását. Ezzel szemben, nálunk a meghirdetett kedvezményes ár az online és tantermi képzés esetében is tartalmaz MINDEN költséget, beleértve a szakirodalmat, saját mentortanárt, vizsgadíjakat és szükség esetén az adott vizsga megismétlését, illetve az oklevél kiállítását.
 

Magas szintű és kiváló minőségű tananyag

Sok TEFL képzés színvonala messze nem éri el a nemzetközi vagy akár a Te egyéni elvárásaidat. Voltak olyan hallgatóink, akik korábban máshol is elvégezték a TEFL képzést, ám nem voltak megelégedve a kapott tudással, nem rendelkeztek az oktatói munkához szükséges magabiztossággal és gyakorlati felkészültséggel. Ezzel szemben a mi tanfolyamunk anyaga 6 modult tartalmaz, mely a TEFL nemzetközi standardjainak megfelelően lett kidolgozva, brit, amerikai és ausztrál szakértők bevonásával. A képzés struktúrája és tananyaga minisztérium által van jóváhagyva, sőt három alkalommal (2009, 2012 és 2015-ben) Minőség Díjjal (Excellence Quality Award) lett kitüntetve. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a neves díjat és elismerést három alkalommal is kiérdemeltük. Ugyanakkor a legnagyobb elismerés a végzett hallgatóink visszajelzése, hogy elégedettek voltak a tananyaggal és valóban fejlődni tudtak.

Az általunk kínált képzésekre vizsgagaranciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha elsőre nem sikerülne az adott vizsgád, az oktatóval közösen kiértékelve és változtatva a szükséges pontokon, újra nekifuthatsz a vizsgának. Mindezt természetesen díjmentesen.

Téged is szeretettel várunk az Interaktív, online 120 órás képzésünkre, vagy akár Thaiföldre a gyönyörű, tengerparti Hua Hin városába a négy hetes, 120 órás TEFL képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.