top of page
Summer Dress

Válaszd a legjobb képzést, amivel az álmaid megvalósulnak!

Miben különbözik a mi TEFL képzésünk a többitől?

Az interneten számos oldal és iskola kínálja a TEFL tanfolyamait. Gyakran felteszik nekünk a kérdést, hogy miben más és miben különbözik az általunk biztosított képzés a többitől. Ezt igyekeztünk segítségképpen összefoglalni néhány pontban.

Magyarországon nyilvántartott  felnőttképző, magyar szervezők és ügyfélszolgálat

A TEFL International Group Oktatási, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. magyarországon bejegyzett cég és nyilvántartott felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2022/001497). Magas szintű szaktudással és több éves nemzetközi gyakorlattal rendelkezünk a TEFL képzés megszervezésében és lebonyolításában. Arra törekszünk, hogy az online képzés minden tekintetben minőségi és gyakorlatorientált legyen. Ügyfélszolgálatunk (e-mailben vagy telefonon, Skype-on vagy Viberen) minden felmerült kérdésre / kérésre legkésőbb 24 órán belül reagál.

Magasan képzett, angol anyanyelvi mentortanár

Az online képzés alatt a mentortanárod kifejezetten Veled fog foglalkozni, a Te fejlődésed és előrehaladásod fogja szem előtt tartani. Mivel magas szintű szaktudással és 13 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén (8 éve egyetemi oktató, 5 évig középiskolai tanár volt), az online konzultációk keretén belül megfelelő elméleti és gyakorlati képzést tud számodra biztosítani az angol oktatás és a TEFL módszertana szempontjából.

Nincsenek rejtett költségek

Számos TEFL szolgáltató igyekszik minél olcsóbban meghirdetni a képzést. Azonban a képzési szerződés elolvasásakor – vagy bizonyos esetekben még akkor sem – kiderül, hogy rengeteg költséget kell még kifizetned ahhoz, hogy valóban el tud végezni a képzést. Így például külön szolgáltatásként tüntetik fel a hozzáférést tananyag bizonyos részeihez, az oktató / tutor biztosítását, a vizsgadíjakat, vagy a hivatalos certifikáció kiállítását. Ezzel szemben, nálunk a meghirdetett kedvezményes ár tartalmaz MINDEN költséget, beleértve a teljes tananyag elérését az online platformunkon keresztül, saját mentortanárt, vizsgadíjakat és szükség esetén az adott vizsga megismétlését, illetve a certifikáció kiállítását.

Magas szintű és kiváló minőségű tananyag

Sok TEFL képzés színvonala messze nem éri el a nemzetközi standard-et vagy akár a Te egyéni elvárásaidat. Voltak olyan hallgatóink, akik korábban máshol is elvégezték a TEFL képzést, ám nem voltak megelégedve a kapott tudással, nem rendelkeztek az oktatói munkához szükséges magabiztossággal és gyakorlati felkészültséggel. Ezzel szemben a mi tanfolyamunk anyaga 6 modult tartalmaz, mely a TEFL nemzetközi standardjainak megfelelően lett kidolgozva, brit és amerikai szakértők bevonásával. A legnagyobb elismerés a végzett hallgatóink visszajelzése, hogy elégedettek voltak a tananyaggal és valóban fejlődni tudtak, később pedig a munkájukban a legjobbat tudják nyújtani.

A képzések tartalmaznak gyakorlati részt is

Más iskolák által szervezett TEFL tanfolyam általában csupán elméleti oktatást tartalmaz. Ezzel szemben a mi képzésünk minden esetben gyakorlat orientált. Az utolsó modul (Teaching Practice) és a záró vizsga (Final Exam) kifejezetten a TEFL oktatás gyakorlati részét vizsgálja. Az online kurzus során a tesztek és egyéb beadandó feladatok végig az elméleti ismeretek gyakorlati adaptációját vizsgálják, a záró vizsgán pedig a képzés oktatója azt figyeli, hogyan alkalmazod gyakorlatban a tanultakat illetve miben szükséges még esetleg fejlődnöd.

Vizsgagarancia

Az általunk kínált képzésre vizsgagaranciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha elsőre nem sikerülne az adott modulzáró vagy tanfolyami záró vizsgád, az oktatóval közösen kiértékelve és változtatva a szükséges pontokon, újra nekifuthatsz a vizsgának. Mindezt természetesen díjmentesen.

A kapott oklevél minősége

Sok iskola kínál úgynevezett rövidebb TEFL programokat (short courses). Ezek lehetnek 20, 40, 60, 80 vagy akár 100 órás képzések is. Az eredmény azonban mindegyiknél ugyanaz: nem piacképes a képzés és az aztán kapott képesítés. A munkaadók világszerte a 120 órás TEFL képesítést keresik. De még ha 120 órás is a képzés, nem biztos, hogy széles körben elismert és elfogadott, mert nem rendelkezik megfelelő akkreditációval.

A tanfolyam elvégzése és a záróvizsga után a CPD Certification Service által akkreditált képesítést fogsz kapni (120 hour TEFL Certificate), mely a munkaadók és oktatási intézmények által világszinten legkeresettebb végzettség.

Ráadásul, tőlünk nem csak Certificate-t fogsz kapni, hanem mellé, az úgynevezett Transcript részt is. Miért fontos ez? Mert a munkaadó azonnal látni fogja, hogy milyen modulokat és milyen kreditszámban végeztél el. Ezáltal alaposan tájékozódhat a tanfolyamon tanultakról, így még jobb eséllyel pályázhatod meg, az adott állást!

A képzés végén kapott, CPD által kiállított certifikációt itt tudod megtekinteni.

CPD big.jpeg

Segítség az álláskeresésben, karrierépítésben

A legtöbb iskola csupán képzést nyújt. Mi a tanfolyam elvégzése után is Melletted maradunk, segítünk az a külföldi vagy online álláskeresésben, tanáccsal látunk el. Hiszünk az életen át tartó együttműködésben és mivel rengeteg magyar és más nemzetiségű TEFL oktató alma matere vagyunk, fontosnak tartjuk a kapcsolattartást és a karrierjük nyomon követését.

1375 copy.jpg
Station 3 Hobbies_210514_23 copy.jpg
f9s.jpg

Téged is szeretettel várunk az Interaktív, online 120 órás képzésünkre!

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és a karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page