Hol találhatsz legkönnyebben állást?

A TEFL oklevél mindenki számára egy új dimenziót nyit meg. Általa egy nemzetközi, kötöttségek és határok nélküli karrier vár Rád. Biztos lehetsz abban, hogy a világ számtalan pontján jó munkát és megélhetést találsz. Ez lehetővé teszi Számodra a világ bejárását, egy adott országban a hosszabb ott tartózkodást, vagy akár a letelepedést is.

Sokan kérdezik, melyek azok az országok ahol a legkönnyebben lehet TEFL tanári állást találni. Most nézzük meg őket néhány pontban:

1. Thaiföld

Listánk első helyezettje Thaiföld, a „Mosoly Országa”, a „Szabadok Földje”. Magával ragadó atmoszférája, különleges kultúrája, a gyönyörű és változatos táj teszi egyedivé ezt az országot. Rendkívül nagy a kereslet a TEFL tanárokra, az iskolák hosszútávon alkalmazzák az oktatókat és megbecsülik a munkájukat. Ez érződik a béreken, a társadalmi „rangon” is. A megélhetés viszonylag olcsó, főleg északon. Thaiföldön diploma nélkül is lehet találni állást, de természetesen nagy előnyt jelent a felsőfokú képesítés.

2. Kambodzsa
Thaiföld keleti szomszédja. Itt is rendkívül nagy a kereslet a TEFL oktatókra. Komoly hangsúlyt fektetnek az oktatási intézmények az angol programokra, illetve az ország központi stratégiája és célkitűzése, az új generáció stabil angol nyelvtudása. Bár a bérek alacsonyabbak mint Thaiföldön, a megélhetés ezzel arányosan itt még olcsóbb.

A további ázsiai országokról itt találsz bővebb információt: https://www.tefl.hu/kulfoldon

3. Közép- és Dél-Amerika
Észak-Amerika országaival összehasonlítva jelentős lemaradásban vannak az országok, mind gazdaságukat, mind társadalmi berendezkedésüket, mind pedig az angol nyelvtudásukat illetően. Természetes dolog, hogy a latin-amerikai országok szeretnének felzárkózni. Ehhez pedig TEFL tanárokra van szükség. Gyerekek, tinédzserek, fiatalok és idősek egyaránt aktívan foglalkoznak az angollal. Mexikó, Argentína, Chile, Costa Rica és a kontinens összes többi országa kiváló lehetőségeket rejt kezdő és haladó TEFL tanárok számára is.

További adatok és érdekességek Latin-Amerikáról: https://www.tefl.hu/kulfoldon

4. Európai Unió
Mint az Unió tagjai és állampolgárai, egyik alapvető jogunk a szabad tartózkodás és munkavégzés bármely tagállamban. Így számos gond fel sem merül, ami más országokban viszont jelen van mind ügyintézés, mind kiadás szempontjából (vízum, munkavállalási engedély stb.). Elmondható, hogy az Európai Unió szinte minden országában elvárás a diploma és nagy előnyt jelent a legalább alapfokú nyelvismeret az adott ország hivatalos nyelvén (német, spanyol stb.). Számos ország kiváló lehetőségeket tartogat a felnőttképzés illetve az üzleti angol oktatása terén.

Plusz információk a Unió tagállamairól itt: https://www.tefl.hu/kulfoldon

5. Japán és Kína
A két ország ugyanazon problémával küzd: egyszerűen nincs elég TEFL tanár. Olyannyira nincs, hogy Japán és Kína világszinten vezető az online oktatók alkalmazásában. TEFL tanárként, nem szükséges elköltöznöd egy másik országba, ha nem szeretnél, vagy esetleg nem tudsz. A világ a saját otthonodban is megnyílhat előtted. Rendkívül nagy a kereslet online TEFL tanárok iránt. Így az otthonod kényelméből, a családod és barátaid közelében lehet remek munkád és kereshetsz jóval a magyarországi bérek felett (15-20 dollár óránként).

Az online oktatói állásokról itt találhatsz bővebb információt: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.