top of page
Flight Board

Hol találhatsz legkönnyebben állást?

A TEFL képesítés mindenki számára egy új dimenziót nyit meg. Általa egy nemzetközi, kötöttségek és határok nélküli karrier vár Rád! Biztos lehetsz abban, hogy a világ számtalan pontján jó munkát és megélhetést találsz. Ez lehetővé teszi Számodra a világ bejárását, egy adott országban a hosszabb tartózkodást, vagy akár a letelepedést is.

 

Sokan kérdezik, melyek azok az országok ahol a legkönnyebben lehet TEFL oktatói állást találni. Most nézzük meg őket néhány pontban:

1. Thaiföld

Listánk első helyezettje Thaiföld, a „Mosoly Országa”, a „Szabadok Földje”. Magával ragadó atmoszférája, különleges kultúrája, a gyönyörű és változatos táj teszi egyedivé ezt az országot. Rendkívül nagy a kereslet a TEFL oktatókra, az iskolák hosszútávon alkalmazzák és megbecsülik a munkájukat. Ez érződik a béreken, a társadalmi „rangon” is. A megélhetés viszonylag olcsó, főleg északon. Thaiföldön diploma nélkül is lehet találni állást, de természetesen előnyt jelent a felsőfokú képesítés.

2. Kambodzsa
Thaiföld keleti szomszédja. Itt is rendkívül nagy a kereslet a TEFL oktatókra. Komoly hangsúlyt fektetnek az oktatási intézmények az angol programokra, illetve az ország központi stratégiája és célkitűzése, az új generáció stabil angol nyelvtudása. Bár a bérek alacsonyabbak mint Thaiföldön, a megélhetés ezzel arányosan itt még olcsóbb.

A további ázsiai országokról itt találsz bővebb információt: https://www.tefl.hu/kulfoldon

3. Közép- és Dél-Amerika
Észak-Amerika országaival összehasonlítva jelentős lemaradásban vannak az országok, mind gazdaságukat, mind társadalmi berendezkedésüket, mind pedig az angol nyelvtudásukat illetően. Természetes dolog, hogy a latin-amerikai országok szeretnének felzárkózni. Ehhez pedig TEFL oktatókra van szükség. Gyerekek, tinédzserek, fiatalok és idősek egyaránt aktívan foglalkoznak az angollal. Mexikó, Argentína, Chile, Costa Rica és a kontinens összes többi országa kiváló lehetőségeket rejt kezdő és haladó TEFL tanárok számára is.

 

További adatok és érdekességek Latin-Amerikáról: https://www.tefl.hu/kulfoldon

4. Európai Unió
Mint az Unió tagjai és állampolgárai, egyik alapvető jogunk a szabad tartózkodás és munkavégzés bármely tagállamban. Így ezekben az országokban nem kell foglalkoznunk például a vízum, vagy a munkavállalói engedély intézésével. Elmondható, hogy az Európai Unió szinte minden országában elvárás a diploma és nagy előnyt jelent a legalább alapfokú nyelvismeret az adott ország hivatalos nyelvén (német, spanyol stb.). Számos ország kiváló lehetőségeket tartogat a felnőttképzés illetve az üzleti angol oktatása terén is.

Plusz információk a Unió tagállamairól itt: https://www.tefl.hu/kulfoldon

5. Japán és Kína
A két ország ugyanazon problémával küzd: egyszerűen nincs elég TEFL oktató. Olyannyira nincs, hogy Japán és Kína világszinten vezető az online oktatók alkalmazásában. TEFL oktatóként, nem szükséges elköltöznöd egy másik országba, ha nem szeretnél, vagy esetleg nem tudsz. A világ a saját otthonodban is megnyílhat előtted! Rendkívül nagy a kereslet online TEFL oktatók iránt. Így az otthonod kényelméből, a családod és barátaid közelében lehet remek munkád és kereshetsz jóval a magyarországi bérek felett (akár 10-15 dollár óránként).

Az online oktatói állásokról itt találhatsz bővebb információt: https://www.tefl.hu/onlinemunka

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és a karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page