top of page

Jelentkezz a 168 órás Interaktív TEFL / TESOL képzésre 3 egyszerű lépésben

1. lépés

Jelentkezési lap kitöltése

Kérjük, hogy a lap alján található jelentkezési lapot töltsd ki a személyes adataiddal, amelyek megadása a Felnőttképzési Törvény értelmében kötelező.

2. lépés

Tájékoztatók elolvasása

Kérjük, olvasd el a jelentkezési lap alján található képzéssel, adatkezeléssel és adatszolgáltatással kapcsolatos tájékoztatókat és fogadd el.

3. lépés

Jelentkezés elküldése

A jelentkezés után 24 órán belül kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, benne a Felnőttképzési Szerződéssel, a díjbekérővel és a tranzakciós adatokkal kapcsolatban. Kérjük, ha nem érkezik meg az email, nézd meg a Spam mappát is!

Fizetési tudnivalók
 

Teljes összegű fizetés
Díja 249,000 Ft

A jelentkezés után küldünk egy visszaigazoló emailt a részletekkel kapcsolatban, mellékelve a Felnőttképzési Szerződést. A képzés díja kiegyenlíthető banki utalással, pénztári befizetéssel vagy bankkártyás fizetéssel is. Külföldi tranzakciók esetén, érdemes a Wise (korábbi nevén Transferwise) független pénzügyi szolgáltatót igénybe venni. Ha további kérdésed van belföldi vagy külföldi utalás esetén, kérjük lépj velünk kapcsolatba.

Részletfizetés

A képzés első részletének díja 175,000 Ft 

Két részletben tudod befizetni a képzés díját. Az első részletet a képzés kezdése előtt lehet befizetni, melynek összege 175,000 Ft. A jelentkezési lap kitöltése és elküldése illetve a 175,000 Ft befizetése után tudod kezdeni a képzést. A második részletet 1 hónapon belül kell befizetni. Ennek az összege ugyanúgy 175,000 Ft. Így a képzés teljes összege 250,000 Ft.​

Jelentkezési lap

TEFL International Group Oktatási, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/001497

Képzés alapadatai

Megnevezése:                                                      - Interaktív, online TEFL / TESOL képzés

Teljes óraszáma:                                                   - 168 óra

(Tervezett) első képzési napja:                             - Rugalmasan indul

Befejezésének időpontja:                                     - Legkésőbb 6 hónapon belül

Képzési tájékoztató

bottom of page