top of page
Outdoor Class

TEACHING YOUNG LEARNERS online képzés

Kiváló Minőség

Brit akkreditációval rendelkező, 40 órás képzés

Magyarországon bejegyzett felnőttképzési intézmény 

 

Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
 

100%-ban online, egyénileg végezhető, rugalmas időbeosztásban

​Gyakorlatorientált képzés

​Vizsgagarancia – mivel hiszünk a sikerben

​Segítség az álláskeresésben, élethosszig tartó támogatás

15%-os kedvezmény kupon a nemzetkozikepzes.hu tanfolyamaira

AJÁNDÉK Job Interview Skills kurzus! A magabiztos angol állásinterjú kulcsa!

 

Ingyenesen letölthető applikáció (Android, iOS)
 

79.000.- Ft helyett most csak

49.900.- Ft

A 120 órás TEFL képzés kiváló és magas szintű ismereteket ad, melyekkel hatékonyan érvényesülhetsz a nyelvoktatás területén! Ha szeretnéd kiegészíteni egy speciális tanfolyammal az eddig tanultakat, nagyszerű választás a 40 órás Teaching Young Learners tanfolyam! Tekintsd meg a tanfolyam végén kapott certitikációt és transcriptet, mely a CPD által akkrediált, nemzetközileg elismert képesítést ad!

TEACHING YOUNG LEARNERS online képzés

A legjobb választás ha gyerekeket szeretnél oktatni!

A gyerekekkel öröm foglalkozni! A TEFL oktatás egyik legjobb része, amikor a jövő generációját, már egészen kiskortól tanítjuk az angol nyelv szépségeire! Te is szeretnéd ezt az izgalmas és örömteli hivatást választani? Most itt a lehetőség, szerezd meg a nemzetközileg elismert és akkreditált certifikációdat!


Világszerte számos ország központi oktatási stratégiája és célkitűzése, hogy a gyermekek már óvodás korban, komoly angol nyelvi felkészítésben részesüljenek. Ehhez szükség van, képesített TEFL oktatókra, akik ismerik a gyermekpszichológia alapjait, a korai nyelvtanulási folyamatot, effektíven tudnak megtervezni egy órát érdekes játékokkal és foglalkozásokkal. Tisztelik és támogatják a sokszínűséget, a multikultúrát, igyekeznek minden gyermeket a saját erősségei alapján fejleszteni.

363736478_979796163257235_7662400053137540767_n.png

A specializációs képzést MOST kedvezményes áron 79 000 Ft helyett, csupán 49 900 Ft-ért biztosítjuk Számodra! Nincsenek további, rejtett költségek! A kedvezményes díj visszavonásig érvényes!

Ha már rendelkezel a 120 órás TEFL képesítéssel és szeretnél egy igazán izgalmas kiegészítő specializáción részt venni, várunk szeretettel a tanfolyamra! És ami még fontosabb, utána a gyerekek is várnak! :)

A képzés felépítése:

 

     1. module: Young Learners Language Preparation


     2. module: Language Teaching Approaches and Methods


     3. module: Developing Language Skills


     4. module: Useful Course Materials & Tools


     5. module: The Benefits of Classroom Management & Continuous Assessment

A képzés jellemzői:

A tanfolyam befejezésére 3 hónap áll rendelkezésre, a hallgatók többsége azonban 4-6 héten belül szokta elvégezni. A TEFL.hu vizsgagaranciát biztosít minden hallgatójának, mivel tudjuk, hogy a képzésünkkel sikeresen tudod teljesíteni a záróvizsgát, mely egyénileg kidolgozható projektfeladat.


A megszerzett képesítés soha nem évül el! Nem szükséges megújítani, vagy újravizsgázni. Egy életre és egész világra szóló befektetés!


Több éves tapasztalatunk révén kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, így segíteni tudunk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és  ügynökségekhez jusson el!

Teaching Young Learners course.jpg
Tutoring a Student
Learning Pod
Homeschooling
Tutoring

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page