top of page

Beáta élménybeszámolója a csodálatos Mexikóból

„Sziasztok, Beáta vagyok! Mexikóba – azon belül is Cancunba - 2021-ben jöttem. Előtte Colorado, USA-ban éltem családi körülmények között egy kis közösségben a prérin.

 

Cancúnban csodás a tengerpart, luxus szállodák, trópusi éghajlat, lenyűgöző természeti értékek és nagyon meleg szívű emberek fogadtak. Az étel és a színek, a zene és a tánc megragadott.  A helyi lakosok főleg a mexikói spanyol nyelvet beszélik, illetve a maya és a cocil nyelvet. Egyéb bennszülött nyelvjárás is megtalálható Mexikón belül. Az angolt itt kevesen beszélik a gyenge oktatási rendszer miatt. 


A magán órák itt nagy kincs, főleg a munkalehetőség szempontjából mivel rengeteg nemzetközi látogató utazik ide évente. Helyben szlovák és mexikói diákjaim vannak gyerekek és felnőttek egyaránt, plusz online magyar diákjaim is vannak. Az angol tanítás számomra játék és abban a természetes formában is tanítom. Az órák csakis angol nyelven folynak.


Mindenkinek tudom ajánlani a TEFL oktatást, a világjárást és az online, illetve helyben való angol nyelv oktatását és kívánok hasonló jó tapasztalatokat!”


Ha Te is szeretnél angolozni vele, Beátát megtalálod a TEFL.hu saját Magántanár kereső
csoportjában
! Ha pedig inkább oktatni szeretnél, olvasd el rövid összefoglalónkat Mexikóról, és jelentkezz még ma az interaktív, online TEFL képzésre!

Te is szeretnél hasonló élményeket? Megismerni új kultúrákat és embereket? Nemzetközi karriert építeni  és értékes munkát végezni? Itt a lehetőség! Jelentkezz az interaktív, online TEFL képzésünkre! A tanfolyam befejezése után segítünk az elhelyezkedésben külföldön vagy akár online!

1 (4).jpg
2 (1).jpg
4.jpg
6 (1).jpg
3.jpg
5.jpg
bottom of page