top of page
Teaching sitting children

Interaktív, online

TEFL / TESOL kurzus

Kiváló Minőség

Brit akkreditációval rendelkező, 120 órás képzés

100%-ban online, egyéni időbeosztásban, rugalmasan végezhető

Anyanyelvi, magasan képzett TEFL oktató

Gyakorlatorientált képzés

Vizsgagarancia – mivel hiszünk a sikerben

Segítség az álláskeresésben, élethosszig tartó támogatás

Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat

15%-os kedvezmény kupon a nemzetkozikepzes.hu tanfolyamaira

AJÁNDÉK Job Interview Skills kurzus! A magabiztos angol állásinterjú kulcsa!

 

Ingyenesen letölthető applikáció (Android, iOS)
 

250.000.- Ft helyett most csak

199.900.- Ft

Csatlakozz a több száz sikeres magyar TEFL oktatóhoz, akik iskolánkon keresztül végezték az Interaktív TEFL tanfolyamot és külföldön vagy online helyezkedtek el. Egy teljes értékű, akkreditált TEFL végzettséget tudsz szerezni általunk, az otthon kényelméből, rugalmas időbeosztásban, egy pár hét alatt, ráadásul igazán kedvezményes áron!

Interaktív, online TEFL / TESOL képzés

A legjobb választás mely mindenben egyenértékű a tantermi képzéssel!

A TEFL International Group Oktatási, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. magyarországi felnőttképző (nyilvántartási szám B/2022/001497), amely a Felnőttképzési Törvénynek megfelelően szervezi és biztosítja a képzést.

Az interaktív, online képzésünk a brit CPD Cerificate Service által biztosított akkreditációval rendelkezik. A képzés végén, a sikeres záróvizsga után kapott angol nyelvű, akkreditált certifikációt a CPD állítja ki és küldi el számodra. A kurzusunkat otthonról, rugalmas időbeosztásban tudod végezni bárhol a világban, akár munka mellett is. Gyakorlati részt is tartalmaz, így egy teljes értékű 120 órás TEFL végzettséget szerezhetsz, olyat amelyet a munkáltatók keresnek világszerte. A képzés felépítéséről és az online platform használatáról itt olvashatsz: https://www.tefl.hu/tutorial

A képzés végén kapott, CPD által kiállított certifikációt itt tudod megtekinteni.

 

A teljes képzést MOST kedvezményes áron 250.000 Ft helyett, csupán 199.900 Ft-ért biztosítjuk Számodra! Nincsenek rejtett költségek! A kedvezményes díj visszavonásig érvényes!

Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már beszélnek középfokon angolul. Nem szükséges nyelvvizsga, diploma vagy oktatói tapasztalat. Az Interaktív, online képzés 6 modult / egységet tartalmaz.
 

A tanfolyam befejezésére 6 hónap áll rendelkezésre, a hallgatók többsége azonban 4-6 héten belül szokta elvégezni. A TEFL.hu vizsgagaranciát biztosít minden hallgatójának, mivel tudjuk, hogy a képzésünkkel sikeresen tudod teljesíteni a záróvizsgát.

A megszerzett képesítés soha nem évül el! Nem szükséges megújítani, vagy újravizsgázni. Egy életre és egész világra szóló befektetés!

 

Több éves tapasztalatunk révén kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, így segíteni tudunk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és  ügynökségekhez jusson el!

FONTOS:  A képzés elvégzésére, a tanfolyam megkezdésétől számítva 6 hónap áll rendelkezésre! Indokolt esetben, írásban kérvényezhető további 3 hónapos meghosszabbítás, egyszeri alkalommal.

A képzés felépítése:

1. module: Introduction to Teaching English as a Foreign Language
2. module: Lesson Planning
3. module: English Grammar
4. module: TEFL Methodology
5. module: Classroom Management
6. module: Teaching Practice and Final Exam

Interaktív TEFL / TESOL képzés jellemzői:

- Akkreditált és nemzetközileg elfogadott

- Külföldi vagy online munkára jogosít

- Akár 4-6 héten belül elvégezhető

- Otthonról végezhető, rugalmas időbeosztásban

- Saját, anyanyelvi, magasan képzett mentortanár a képzés alatt

- Gyakorlatorientált képzés

- Segítség és támogatás az álláskeresésben

- Hozzáférés a naponta frissülő TEFL munkák adatbázisához

CPD big.jpeg
v18.png

"Ajánlom mindenkinek, aki egy olyan gyakorlatias es rugalmas képzést keres, amivel utána egy izgalmas világ ajtaja nyílik ki előtte" - Timi

v13.png

"A leckék szerkezetét átgondoltnak és lényegre törőnek éreztem, a kapott feladatok hatékonyan készítenek fel a TEFL-oktatói munkára." - Sándor

8a351d_c2bfc4d6f1a043fb83aa6b6ca0a6cb61_mv2.webp

 "A képzéssel kapcsolatban nagyon tetszett, hogy egyénileg és gördülékenyen tudtam haladni a tananyaggal, mely könnyen áttekinthető, nagyon jól felépített és gyakorlatias volt." - Viktória

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page