TEFL a koronavírus idején

Milyen lehetőségeim vannak most online tanítani?

 

Az online oktatás virágkorát éli jelenleg, soha nem volt ekkora igény rá. Ez annak köszönhető, hogy világszinten számos iskola bezárt és a gyerekeknek otthonról kell tanulniuk, természetesen az angol nyelvet is. Maguk az állami és magán oktatási intézmények döntöttek így, mint alternatív megoldás. Aki most online akar tanítani, annak tengernyi lehetősége van. Az akkreditált TEFL képesítéssel és a tőlünk kapott referenciával, segédletekkel és támogatással pedig a legjobb esélyekkel tudsz belevágni.

 

Írtunk egy cikket az online tanítással kapcsolatban, amiben két TEFL diákunk beszámolóját is olvashatod: https://www.tefl.hu/onlinemunka

 

Érdemes most elvégeznem a képzést?

 

Voltak válságos idők ezelőtt is, melyek negatív hatást gyakoroltak a gazdaságra, utazásra, külföldi munkavállalásra. A nyelvoktatásra azonban mindig szükség volt és a jövőben is szükség lesz. A személyes, tantermi oktatás vagy az online oktatás keretében, esetleg ezek kombinációjában. A gyerekek fejlődéséhez fontos a személyes jelenlét, az interakció, az érintkezés. Ezért kijelenthetjük, hogy a korlátozások végeztével a legtöbb iskola vissza fog térni a hagyományos tantermi oktatásra, tehát ugyanúgy lehet majd külföldön TEFL oktatóként dolgozni, mint azelőtt.


Igaz, hogy a korlátozások negatív hatással vannak az országok és a világ gazdaságára, de bárhogy is alakuljon, aki már most felkészül annak sokkal több lehetősége lesz a későbbiekben. Ahogy a fenti részben taglaltuk, az oktatásban nagy lehetőségek rejlenek. Ezért a TEFL végzettség egy kiváló befektetés, melyet biztosan tudsz majd kamatoztatni. Ráadásul csak egyszer kell megszerezned, és soha nem fog elévülni.

 

A TEFL oktatás és nyelvoktatás még a jelenlegi világhelyzetben sem állt le, minden ország prioritással kezelte az új körülményekben a nyelvoktatást. Az oktatás államilag védve és támogatva van világszinten. A TEFL állások tehát a mostani átmeneti időszakban és a későbbi helyreállt körülmények között is biztos megélhetést nyújtanak.

 

Mi mindig segíteni és támogatni fogunk. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és partnerintézményeinknek köszönhetően a legjobb álláslehetőség közül tudsz válogatni, legyen szó online vagy külföldi munkavállalásról. Hiszünk az élethosszig tartó együttműködésben és támogatásban, így korábban végzett hallgatóink is bizalommal fordulhatnak hozzánk, akár hónapokkal / évekkel a képzés befejezése után.

 

Az akkreditált, online TEFL képzésünkbe itt tudsz betekinteni: https://www.tefl.hu/betekintes

Mit tudunk tanácsolni a koronavírus idejére?

 

- Kövesd a híreket, tartsd be a kormány által meghozott intézkedéseket

- Végezd a munkádat otthonról, válaszd az online TEFL oktatást

- Maradj kapcsolatba velünk, így első kézből tudunk tájékoztatni a külföldi munkavállalás fejleményeiről

- Ha még nem rendelkezel TEFL képesítéssel, akkor használd ki a szabadidődet és szerezd meg most

- Amennyiben anyagilag megterhelő a tandíj, akkor válaszd a kedvező részletfizetési lehetőséget

- Tervezz a jövőre, gondolkodj pozitívan! Ez az, ami átsegít a jelenlegi nehéz helyzeten

Kitartást és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Kételyeid vannak a külföldi TEFL oktatással és munkavállalással kapcsolatban a kialakult helyzetben? Nem vagy biztos az alternatív online álláslehetőségekben? Érdemes egyáltalán most megszerezni a TEFL végzettséget? Ezek a kérdések sok mindenkit foglalkoztatnak, ebben a cikkben igyekszünk választ adni. A szakértők, külföldi iskolák és az online cégek beszámolói alapján képet tudunk alakítani a jelenlegi és jövőbeni kilátásokról.

 

Fontos információ, hogy az akkreditált TEFL képzésünket továbbra is 100%-ban online tudod végezni, az otthonod kényelméből és biztonságából. A gyakorlat is online történik videón keresztül, melyet felhasználhatsz majd referenciaként az álláskereséskor. Sokan több szabadidővel rendelkeznek a kialakult helyzet miatt, ezért most van igazán idejük a képzéssel foglalkozni.

Amíg a határok zárva vannak, addig pedig online végezheted a tanítást, vagy magántanítványokat vállalhatsz. Természetesen, ahogy eddig is, továbbra is segítünk és támogatunk a megfelelő állás megtalálásában, illetve informálunk a lehetőségekről.

 

Mi a jelenlegi helyzet a külföldi tanítással?

 

Ideiglenesen az utazásokat korlátozták világszinten. Abban mindenki egyetért, hogy sokáig nem tartható fenn ez a drasztikus helyzet, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az országhatárok belátható időn belül meg fognak nyílni és újra lehet majd utazni, külföldön munkát vállalni. Több mint 50 országban tudsz majd elhelyezkedni a TEFL képesítéseddel. A kérdés persze az, hogy mikor áll vissza minden a régi kerékvágásba?

Van okunk bizakodni, mert már most több ország bejelentette, hogy megnyitja a határokat. A külföldi iskolák többségében pedig már megkezdődött az oktatás. Már most sok iskola hirdetett meg állásajánlatokat az új tanévre és keres TEFL oktatókat, amiből jól látszik, hogy az igény ugyanúgy megvan, sőt még nagyobb, mint azelőtt. Ez abból adódik, hogy rengeteg oktató, a járványra való tekintettel felmondta az állását és hazaköltözött, így rengeteg pozíció megüresedett.

- Frissítés (augusztus) : egyre több ország nyitja meg a határait. A belépéshez tesztre vagy 2 hetes karanténra van szükség. Ez nem kedvez a turistáknak, de azok akik hosszútávra, dolgozni mennek - mint a TEFL oktatók - ez egy igazán jó hír. Ázsiában különösen szigorúan veszik a vírus kérdést, de már ezen országok is tervezik a nyitást (teszt és karantén betartásával). A helyzet hónapról hónapra javul, de egyenlőre jobb választás várni és az online, otthonról végezhető munkát választani vagy a magánoktatást.

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.