TEFL képzés dióhéjban - 7 lépésben

Válaszd a legjobb képzést, mely a magyar diákokat támogatja

"Ez volt életem legjobb döntése"

Díjnyertes iskola, több száz elégedett magyar diák

Kiváló Minőségi Díj

2009, 2012, 2015

Jelentkezés a képzésre

A jelentkezési lap és az egyéni adatok megadása után át tudod olvasni a képző intézmény és közted létrejött képzési szerződést. Miután elfogadtad és jóváhagytad a szerződést, küldjük a jelentkezésed visszaigazolását, melyben megtalálod majd a tandíj befizetéséhez szükséges tranzakciós adatokat, illetve a szerződést is a mellékletben.

Ha szeretnél belevágni életed egy új fejezetébe, mely számos kalandot és élményt rejt, a következő gombra kattintva tudod leadni a jelentkezésed az interaktív, online TEFL képzésre:

Hozzáférés a tananyaghoz

Ha megtörtént az utalás, hozzáférést kapsz az online tananyaghoz, így megkezdheted a tanulmányaidat.

Az online tananyag feldolgozása egyénileg, saját tempóban történik. Ugyanakkor mindenben magasan képzett és gyakorlott, angol anyanyelvű TEFL oktató segít és vezet végig a modulokon. Vele e-mailben és Skype-on tudod majd tartani a kapcsolatot.

Tananyag részei

Az interaktív, online TEFL képzés tananyaga 6 modulból áll: Introduction to teaching, Lesson Planning, Resource Material, Classroom Management, Teaching Methods, English Grammar.
A modulok nevéből látszik, hogy a tanfolyam nagyon komoly hangsúlyt fektet a gyakorlati képzésre, ahol a szakmai tudnivalók, pedagógiai módszerek kerülnek a fókuszba.  Eközben az elméleti részre (nyelvtan, szókincs, mondatszerkesztés stb.) is kitér az anyag és fejleszti a tanuló már meglévő elméleti tudását.

Vizsgákról bővebben

A képzés közben két online vizsga van. Az első az óratervezéssel, óravázlat írásával illetve az órán felmerülő életszerű szituációk megfelelő megoldásával foglalkozik, míg a második a nyelvtannal, szakmai kérdésekkel és videós prezentációval foglalkozik. Fontos kiemelni, hogy nincs végső bukás a vizsgákon. Mindig lehet ismételni.
A videós prezentáció kulcsfontosságú állomás a TEFL képzésben. Itt mutathatod meg, mennyit fejlődtél a képzés alatt, illetve hogyan alkalmazod a tanultakat. Alaposan tervezd meg és szánj időt a videó elkészítésére. Nem csak ez alapján fog értékelni az oktató, hanem a későbbiekben, mint referencia videót is használhatod a munkakeresésnél.

Képzés sikeres teljesítése

Ha mind a 6 modult és a két vizsgát is sikeresen teljesítetted, az oktató elkészíti az értékelésedet és ezzel befejezheted a képzést. Az értékelés alapján az iskola központjában kiállítjuk a TEFL oktatói okleveledet, melyet először e-mailben scannelve, majd az eredeti példányt postai úton juttatjuk el hozzád. Az oklevél akkreditált és nemzetközi szinten elfogadott, ráadásul a képzést három alkalommal, Minőség Díjjal tüntette ki a Minisztérium. Az iskola illetve a képzés akkreditációjáról itt tudsz bővebben olvasni: https://www.tefl.hu/akkreditacio

Munkakeresés

Miután megkaptad az okleveled, hivatalosan is TEFL oktató lettél. Itt az ideje a munkakeresésnek! Ehhez a tanfolyam végén biztosítunk egy tájékoztató cikket, mely a munkakeresés lehetőségeivel és buktatóival, a jó önéletrajz titkaival illetve saját gyakorlati tapasztalatainkkal foglalkozik.
Egyúttal felveszünk a TEFL.hu zárt facebook oldalára, ahol napi szinten kerülnek fel általunk jónak ítélt álláshirdetések a világ szinte minden pontjáról. Te döntheted el, hogy külföldön melyik országban melyik oktatói állást szeretnéd megpályázni. Egy másik opció, hogy online fogsz oktatni (magán vagy csoportos órák keretében), mivel egyre több ügynökség és oktatási intézmény keres online TEFL oktatókat. Mindkét út számos lehetőséget tartogat.

Sikeres elhelyezkedés

Ha sikerült megtalálnod a megfelelő állást, munkába is állhatsz. A tanfolyamon alapos felkészítést kaptál, mind elméleti, mind gyakorlati szempontból. Alkalmazd a tanultakat és mindig személyre szabottan foglalkozz a diákjaiddal! Az első időszakban mindig készülj fel előre az óráidra, amíg nem teszel szert megfelelő rutinra! Végezd lelkiismeretesen a munkád!
Tapasztalni fogod, hogy egy TEFL oktató élete mennyivel más, milyen különleges! Rengeteg örömet fogsz találni a munkádban és abban az impulzus gazdag környezetben, amelyben élsz! Hamarosan benned is megfogalmazódik az a gondolat, amely minden TEFL oktatóban: Ez volt életem legjobb döntése!

+TIPP:

Rengeteg érdeklődést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy hol lehet a legkönnyebben elhelyezkedni, mint TEFL oktató. Fontos kiemelni, hogy az egész világon nagy szükség van TEFL oktatókra, jelenleg azonban a legnagyobb igény és a legtöbb szabad állás Dél-Ázsiában van. Mivel iskolánk is Ázsiában, Thaiföldön van, így több évtizedes kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, rengeteg iskola fordul közvetlenül hozzánk, hogy ajánljunk TEFL oktatókat. Thaiföldön tehát Neked, mint végzett hallgatónknak, már most biztos állásod van. Thaiföld egy rendkívül élhető ország, európai színvonalú életkörülményekkel, remek fizetéssel és rengeteg lehetőséggel. A végzett hallgatóink nagy része Thaiföldre megy tanítani, de közülük is szeretnénk kiemelni Mártit, aki már több mint 6 éve dolgozik ott, mint TEFL tanár. A vele készült helyszíni beszámolót és interjút itt olvashatod: https://www.tefl.hu/interju

+TIPP:

Sokan kérdezitek, hogy melyik típusú nyelvvizsga a legjobb egy TEFL oktatónak, illetve melyik jelent előnyt az állásinterjúkon, pályázatokon. A világ legelfogadottabb nemzetközi nyelvvizsgája a TOEIC (Test of English in International Communication). Egy TEFL oktatónál előnyt jelent ha rendelkezik vele. Képzésünk elvégzése után ingyenesen biztosítunk online vizsgafelkészítőt, hivatalos tananyaggal és hanganyagokkal, illetve mintavizsgákkal. A TOEIC-ről bővebb információt itt olvashatsz: https://www.tefl.hu/toeic

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.