Élj és dolgozz Spanyolországban, az Ibériai-félszigeten

Szeretnél új életet kezdeni Európa egyik legszebb országában? Szeretnéd a világ egyik legnépszerűbb nyelvét megtanulni? Szereted a minőségi bort, sajtot, olivát? Spanyolország nagyon sok lehetőséget tartogat azok számára, akik beszélnek angolul és át akarják adni a tudásukat ebben a gyönyörű országban.

Tudtad? A lakosság csupán 18 %-a beszél angolul társalgási szinten. Nagyon nagy az igény a TEFL oktatókra. A Spanyolországban működő 6000 nyelviskola közül évente több száz jelentkezőt alkalmaznak tanárként. Ezen kívül, nagyon sok lehetőség van magánórákat tartani, nyári táborban tanítani. Ez kiváló gyakorlatszerzés mielőtt belevágsz a teljes idejű tanításba.

A legtöbb lehetőség a fővárosban Madridban és a nagyobb városokban mint Barcelónában, Valenciában van.

Mi szükséges ahhoz, hogy Spanyolországban élhessek és dolgozhassak mint TEFL oktató?

- Magabiztos angol nyelvtudás
- TEFL végzettség
- Diploma előnyt jelent (bármely területről)

Fontos kiemelni, hogy nem csak angol tanároknak van lehetőségük elhelyezkedni. Nagyon sokan élnek és dolgoznak Spanyolországban TEFL oktatóként, többen diploma nélkül. Lényeges, hogy jól beszélj angolul és legyen benned vágy a tudásod átadására. Mi segítünk, hogy a TEFL képzés után magabiztosan tudj majd tanítani gyerekeket vagy felnőtteket.

Miért érdemes Spanyolországot választani?
 

 • Lehetőségek tárháza – Európában az egyik legtöbb TEFL munka Spanyolországban van. Arról álmodozol, hogy Madridban, Barcelónában vagy Seville-ban dolgozol? A TEFL-el valóra válhat az álmod!
   

 • EU-s ország – Nincs szükség vízumra, munkavállalói engedélyre. A munkáltatók is azokat a jelentkezőket részesítik előnybe akik uniós országból származnak. 
   

 • Gyönyörű tengerpart – A világ legszebb partjai, több mint 5000 mérföldön terülnek el Spanyolországban.
   

 • Egészséges élet – 2019-ben a spanyolok lettek a világ legegészségesebb nemzete a Bloomberg Healthiest Country Index szerint. Ehhez hozzájárul a mediterrán éghajlat, a nyugodtabb munkanap, a jól működő egészségügyi rendszer.
   

 • Könnyed életivitel – Mindenre jut idő, nyugodtabb a tempó és itt valóban nem azért élnek az emberek, hogy dolgozzanak, hanem azért dolgoznak, hogy éljenek.
   

 • Ízletes ételek - Élvezd a méltán neves spanyol konyhát. Ahogy Spanyolországban mondják: ¡Buen provecho!, azaz jó étvágyat!
   

 • Egzotikus szigetek – ha örök nyárra vágysz, akkor a Kanári-szigeteket érdemes választanod. Tökéletes a klímája, rengeteg a napsütés, gyönyörű türkiz szinű óceán. A két legnépszerűbb sziget Tenerife és Gran Canaria. A turizmus miatt nagyon nagy szükség van az angol nyelvre. Ezért ezeken a szigeteken is sok lehetőség van TEFL oktatóként dolgozni.

Ha célod az Európán belüli elhelyezkedés, akkor Spanyolország kiváló választás. Nincs messze Magyarországtól, Uniós tagország és olcsó a repülőjegy. Még akkor is megéri, ha csak rövid időt, vagy pár hónapot szeretnél eltölteni ebben a gyönyörű országban. A tartózkodás alatt a költségeidet fedezni fogja az oktatásból megkeresett összeg. Ne felejtsd el, hogy mi segíteni fogunk a munkakeresésben és mindenben támogatunk!

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket TörökországrólThaiföldről, Vietnámról, Japánról vagy Costa Ricáról.

Spanyolország mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

31961015_117056848383072481_235643822647
v3.png

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk:

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.