top of page

Dolgozz a lenyűgöző Vietnámban, a Leszálló Sárkány országában

Vonz a kelet és szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Hagyd hátra az unalmas hétköznapokat és vágj bele életed kalandjába! Ehhez mindössze egy diplomára, angol nyelvtudásra és a képzésünkre van szükséged.

Az élet Vietnámban nem hasonlítható egyetlen más országhoz sem. Már korán él a város, karaoke hangja szól a szomszédból, a helyi nők friss gyümölcsöt és zöldséget árulnak, motorok hajtanak el az utca szélén. Igen, ez Vietnám! Soha máshol nem fogod ezt megtapasztalni. Úgy érzed, hogy eleged van a nyugati hajtásból, abból hogy minden nap ugyanolyan, soha nem történik semmi új? Akkor a válasz Vietnám!

Mégis hogyan lehetséges mindez?

A TEFL egy olyan lehetőség amivel magyarként Te is élhetsz, sőt letelepedhetsz és legálisan dolgozhatsz ebben a különleges országban. A feladat helyi gyerekek tanítása alapszintű angolra, vagy egyéb más tantárgyra angolul. A TEFL módszer lényege a játékos tanítás képekkel, zenével, szituációkkal ami beszélteti a gyerekeket. Nem nyelvtant kell tanítani. Pár hét alatt felkészítünk egy online képzés keretében, amihez csupán internetre van szükséged. Utána pedig segítünk, hogy a legjobb lehetőségek közül tudj választani. 

60877023_2175059172570752_79667201099075

Vietnámi ügynökségünk folyamatosan és egész évben keres jelentkezőket!

Vietnámi TEFL munkák jellemzői:

- Helyszín: egész Vietnám
- Feladat: angol nyelvet oktatni a TEFL módszerrel
- Feltételek: 80-100 óra oktatás/hónap, 5 napos munkahét, 13 nap kivehető szabadság évente, 1 éves szerződés

- Bérezés: 1000-1500 USD/hónap
- Támogatás: munkavállalói vízum és engedély a legális tartózkodáshoz. Ingyenes szállás minden szükséges dologgal felszerelve (klíma, meleg víz, stb). Támogatás a tömegközlekedésre.

Követelmények:

- Diploma bármely területről
- TEFL képesítés

8 ok amiért érdemes Vietnámot választanod:
 

 • Vietnám Dél-Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő országa. Határtalan lehetőségeid vannak úgy élni ahogy Te szeretnél. Akár élhetsz úgy, mint egy helyi, az ételeiket eheted mindennap, megtanulhatod a nyelvüket, életre szóló barátságokat köthetsz. De ha szeretnéd, akkor kiváló szállásod lehet megfizethető áron, nyugati ételeket ehetsz, külföldiekkel barátkozhatsz.
   

 • Nagyon sok lehetőség van TEFL oktatóként elhelyezkedni. Az ország népessége megközelíti a 90 milliót. Nagyon nagy az igény külföldi oktatókra.
   

 • Alacsony megélhetési költségek + kiváló fizetés = magas életszínvonal.
  Egy kezdő TEFL oktató 1000 dollár körüli összeget keres meg, ami elsőre talán nem hangzik soknak. Viszont a szállás 150 dollár/hó körül van, a megélhetési költségek pedig nagyon alacsonyak. Étkezés 5-10 dollár naponta, az utazási költségek is nagyon kedvezőek. Vietnámban kevésből is királyként tudsz élni!

   

 • Színes, élettől pezsgő városok. A francia gyarmatosítás hatása az építészetben és sok más területen. 
  Vietnámban tényleg megtalálhatod amit keresel. Hatalmas metropolisz felhőkarcolókkal, tengerparti városok és falvak. Kiváló éttermek, plázák, bárok. Unatkozni biztos, hogy nem fogsz!

   

 • Kiváló éttermek, kávézók.
  Vietnám az ínyencek paradicsoma. Levesek, saláták, grillezett húsok. A vietnámi konyha mindig friss, egészséges, ízletes összetevőket használ. Mivel francia gyarmat volt, így nagyon nagy a választék a pékáruból, szendvicsekből.

   

 • 2000 mérföld tengerpart, a tenger szerelmeseinek.
  Bárhol legyél, a tengerpart mindig közel lesz hozzád. Trópusi, pálmafás part, tradicionális halászfalu, kikötők. A szárazföldön pagodák, ősi városok, barlangok, úszópiacok, templomok. Mindig lesz mit felfedezni!

   

 • Könnyű és olcsó utazás a szomszédos ázsiai országokba.
  Egész Ázsia könnyedén elérhető Vietnámból. Olyan országokba tudsz ellátogatni mint Thaiföld, Kambodzsa, Fülöp-szigetek, Laosz, Kína, Mianmar, Malájzia, Szingapúr, Indonézia, Japán, Korea, és még sorolhatnánk.

   

 • A legfontosabb pedig! Hasznos munkát fogsz végezni, hiszen hatással leszel a gyerekek életére. A helyi emberek tisztelni fognak, felnéznek rád, elismernek. A nyugati világra sajnos nem jellemző ez a fajta tisztelet. Ha szeretnél pozitív hatással lenni másokra, emberekkel foglalkozni, mosolyt csalni az arcukra, akkor vágj bele!
  Ne fél az újtól, mert lehet, hogy pont az lesz ami új értelmet ad az életednek.

Vietnam-header-1.jpg
Dollarphotoclub_73610558.jpg
file.filipiny.jpg

Esetleg kételyeid vannak?

Megértjük, hiszen ez egy teljesen új lehetőség. Viszont fontos kihangsúlyozni, hogy a képzés az ami magabiztosságot fog adni és meg fogja szerettetni veled a gyerekekkel való foglalkozást. Vietnám a második legnépszerűbb célpont a jelentkezőink körében. Egész évben nagyon sok lehetőség van elhelyezkedni. Ezért nincs mitől tartanod, mi mindenben támogatni fogunk!

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, OlaszországrólMexikórólThaiföldről, KambodzsárólJapánról, Costa Ricáról, vagy Törökországról.

Vietnám mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: 
https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

Screenshot 2018-10-19_11-49-41.png
v11.png

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?
Lépj kapcsolatba velünk:

Thanks! Message sent.

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page