Dolgozz a lenyűgöző Vietnámban, a Leszálló Sárkány országában

Vonz a kelet és szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Hagyd hátra az unalmas hétköznapokat és vágj bele életed kalandjába! Ehhez mindössze egy diplomára, angol nyelvtudásra és a képzésünkre van szükséged.

Az élet Vietnámban nem hasonlítható egyetlen más országhoz sem. Már korán él a város, karaoke hangja szól a szomszédból, a helyi nők friss gyümölcsöt és zöldséget árulnak, motorok hajtanak el az utca szélén. Igen, ez Vietnám! Soha máshol nem fogod ezt megtapasztalni. Úgy érzed, hogy eleged van a nyugati hajtásból, abból hogy minden nap ugyanolyan, soha nem történik semmi új? Akkor a válasz Vietnám!

Mégis hogyan lehetséges mindez?

A TEFL egy olyan lehetőség amivel magyarként Te is élhetsz, sőt letelepedhetsz és legálisan dolgozhatsz ebben a különleges országban. A feladat helyi gyerekek tanítása alapszintű angolra, vagy egyéb más tantárgyra angolul. A TEFL módszer lényege a játékos tanítás képekkel, zenével, szituációkkal ami beszélteti a gyerekeket. Nem nyelvtant kell tanítani. Pár hét alatt felkészítünk egy online képzés keretében, amihez csupán internetre van szükséged. Utána pedig segítünk, hogy a legjobb lehetőségek közül tudj választani. 

Fontos: Nem kell tanárnak lenned, nem kell tanári diplomával rendelkezned, sőt tanári tapasztalattal sem! (persze előnyt jelent) 

Akkor mégis mire van szükség? Egy diplomára bármely területről, és legalább középfokú angol nyelvtudásra. (nem nyelvvizsgára)

8 ok amiért érdemes Vietnámot választanod:
 

 • Vietnám Dél-Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő országa. Határtalan lehetőségeid vannak úgy élni ahogy Te szeretnél. Akár élhetsz úgy, mint egy helyi, az ételeiket eheted mindennap, megtanulhatod a nyelvüket, életre szóló barátságokat köthetsz. De ha szeretnéd, akkor kiváló szállásod lehet megfizethető áron, nyugati ételeket ehetsz, külföldiekkel barátkozhatsz.
   

 • Nagyon sok lehetőség van TEFL oktatóként elhelyezkedni. Az ország népessége megközelíti a 90 milliót. Nagyon nagy az igény külföldi oktatókra.
   

 • Alacsony megélhetési költségek + kiváló fizetés = magas életszínvonal.
  Egy kezdő TEFL oktató 1000 dollár körüli összeget keres meg, ami elsőre talán nem hangzik soknak. Viszont a szállás 150 dollár/hó körül van, a megélhetési költségek pedig nagyon alacsonyak. Étkezés 5-10 dollár naponta, az utazási költségek is nagyon kedvezőek. Vietnámban kevésből is királyként tudsz élni!

   

 • Színes, élettől pezsgő városok. A francia gyarmatosítás hatása az építészetben és sok más területen. 
  Vietnámban tényleg megtalálhatod amit keresel. Hatalmas metropolisz felhőkarcolókkal, tengerparti városok és falvak. Kiváló éttermek, plázák, bárok. Unatkozni biztos, hogy nem fogsz!

   

 • Kiváló éttermek, kávézók.
  Vietnám az ínyencek paradicsoma. Levesek, saláták, grillezett húsok. A vietnámi konyha mindig friss, egészséges, ízletes összetevőket használ. Mivel francia gyarmat volt, így nagyon nagy a választék a pékáruból, szendvicsekből.
   

 • 2000 mérföld tengerpart, a tenger szerelmeseinek.
  Bárhol legyél, a tengerpart mindig közel lesz hozzád. Trópusi, pálmafás part, tradicionális halászfalu, kikötők. A szárazföldön pagodák, ősi városok, barlangok, úszópiacok, templomok. Mindig lesz mit felfedezni!

   

 • Könnyű és olcsó utazás a szomszédos ázsiai országokba.
  Egész Ázsia könnyedén elérhető Vietnámból. Olyan országokba tudsz ellátogatni mint Thaiföld, Kambodzsa, Fülöp-szigetek, Laosz, Kína, Mianmar, Malájzia, Szingapúr, Indonézia, Japán, Korea, és még sorolhatnánk.

   

 • A legfontosabb pedig! Hasznos munkát fogsz végezni, hiszen hatással leszel a gyerekek életére. A helyi emberek tisztelni fognak, felnéznek rád, elismernek. A nyugati világra sajnos nem jellemző ez a fajta tisztelet. Ha szeretnél pozitív hatással lenni másokra, emberekkel foglalkozni, mosolyt csalni az arcukra, akkor vágj bele!
  Ne fél az újtól, mert lehet, hogy pont az lesz ami új értelmet ad az életednek.

Esetleg kételyeid vannak?

Megértjük, hiszen ez egy teljesen új lehetőség. Viszont fontos kihangsúlyozni, hogy a képzés az ami magabiztosságot fog adni és meg fogja szerettetni veled a gyerekekkel való foglalkozást. Vietnám a második legnépszerűbb célpont a jelentkezőink körében. Egész évben nagyon sok lehetőség van elhelyezkedni. Ezért nincs mitől tartanod, mi mindenben támogatni fogunk!

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, Thaiföldről, Japánról, Costa Ricáról, vagy Törökországról.

Vietnám mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: 
https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

Screenshot 2018-10-19_11-49-41.png
v11.png

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk:

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.