top of page
thailand-koh-samui-Wua-Talab-island-Ang-

Élj Thaiföldön a világ egyik legszebb országában!

Diplomás vagy és beszélsz angolul? Miért ne próbálnál ki egy másfajta életet! Mit szólnál a gyönyörű Thaiföldhöz?

Utazz és ismerd meg a thai kultúrát, közben segíts a gyerekeknek fejlődni angolból. Nagyon nagy igény van Thaiföldön az angol nyelvet oktatókra. Játékos módon kell őket tanítani alap szintű angolra, egy olyan módszer segítségével amit egy pár hét alatt el tudsz sajátítani online, a TEFL képzésünk által. Ez egyben követelménye is a külföldi oktatásnak. Utána pedig elhelyezünk egy thai iskolában. Élj és dolgozz legálisan a “Mosoly Országában”, Thaiföldön!

 

Fontos: Nem kell tanárnak lenned, nem kell tanári diplomával rendelkezned, sőt tanári tapasztalattal sem! (persze előnyt jelent) Akkor mégis mire van szükség? Egy diplomára bármely területről, és legalább középfokú angol nyelvtudásra. (nem nyelvvizsgára)

1.jpg

Thaiföldi ügynökségünk folyamatosan és egész évben keres jelentkezőket!

Thaiföldi munkák jellemzői:

- Helyszín: a legtöbb lehetőség a thaiföldi állami iskolákban van, az egész ország területén. Thaiföld nagyon sokszínű ország, vannak tengerparti városok, szigetek, hatalmas metropoliszok, hegyvidéki városok. Mindenki megtalálhatja magának a legszimpatikusabb helyet.

- Feladat: angol nyelvet oktatni a TEFL módszerrel

- Feltételek: 80-100 óra oktatás/hónap, 5 napos munkahét, 1 éves vagy 6 hónapos szerződés

- Bérezés: 1000-1300 USD/hónap

- Támogatás: munkavállalói vízum és engedély a legális tartózkodáshoz. Egyes iskolák biztosítanak ingyenes szállást az iskola területén. Illetve ingyenes ebédet.

Követelmények:

- Diploma bármely területről
- TEFL képesítés

Összegezve amit kínálunk:

  • Egy új élet Ázsia legszebb országában, Thaiföldön.

  • Munka ami nem megerőltető, hiszen gyerekekkel kell foglalkozni és mosolyt csalni az arcukra.

  • Képzés, ami teljes mértékben felkészít az oktatói munkára. Ezt online, pár hét alatt el tudod végezni. Ráadásul több mint 50 országban tudsz majd vele dolgozni vagy online.

  • Kiváló fizetés, amiből nagyon jó színvonalon tudsz élni Thaiföldön, a helyiek fizetésének a többszörösét megkeresve.

  • Nagyon sok plusz, például ingyenes szállás az iskola területén, ingyenes étkezés, fizetett tanítási szünet, ingyenes balesetbiztosítás, ingyenes munkavállalói vízum, stb

  • Szerződés rövid, vagy hosszútávra. Akár végleges letelepedés Thaiföldön.

  • Kiváló lehetőség félretenni, beutazni Thaiföldet, vagy a szomszédos országokat. Tapasztalatot szerezni egy távoli kultúrában, megismerni a helyieket, a vallást, a szokásaikat.

2.jpg

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, OlaszországrólMexikórólVietnámrólCosta Ricáról, Japánról vagy Törökországról.

Thaiföld mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: 
https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

m6.jpg
14731154_1114357471974266_37917131311950

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?
Lépj kapcsolatba velünk:

Thanks! Message sent.

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és a karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page