Élj Thaiföldön a világ legszebb országában!

Diplomás vagy és beszélsz angolul? Miért ne próbálnál ki egy másfajta életet! Mit szólnál a világ legszebb országához, Thaiföldhöz?

Utazz és ismerd meg a thai kultúrát, közben segíts a gyerekeknek fejlődni angolból. Nagyon nagy igény van Thaiföldön az angol nyelvet oktatókra. Játékos módon kell őket tanítani alap szintű angolra, egy olyan módszer segítségével amit egy pár hét alatt el tudsz sajátítani online vagy Thaiföldön. Ez egyben követelménye is a tanításnak. Utána pedig elhelyezünk egy iskolában. Élj és dolgozz legálisan a “Mosoly Országában”, Thaiföldön.

 

Fontos: Nem kell tanárnak lenned, nem kell tanári diplomával rendelkezned, sőt tanári tapasztalattal sem! (persze előnyt jelent)

Akkor mégis mire van szükség? Egy diplomára bármely területről, és legalább középfokú angol nyelvtudásra. (nem nyelvvizsgára)

Hol tudsz majd dolgozni Thaiföldön?

A legtöbb lehetőség a thaiföldi állami iskolákban van, az egész ország területén. Thaiföld nagyon sokszínű ország, vannak tengerparti városok, szigetek, hatalmas metropoliszok, hegyvidéki városok. Mindenki megtalálhatja magának a legszimpatikusabb helyet.

 

Érdekel, de félsz belevágni? Thaiföld messze van, és az egész túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen?

Megértjük az aggodalmaidat. Fontos tudni, hogy Thaiföld a diákjaink által a legkedveltebb célpont az elhelyezkedésnél. És ez nem véletlen! Aki már járt Thaiföldön az tudja mi mindent tartogat ez a gyönyörű ország. Ráadásul ebben az országban vannak a legjobb kapcsolataink, így eddig mindenki el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Összegezve amit kínálunk:

  • Egy új élet Ázsia legszebb országában, Thaiföldön

  • Munka ami nem megerőltető, hiszen gyerekekkel kell foglalkozni és mosolyt csalni az arcukra

  • Képzés ami teljes mértékben felkészít az oktatói munkára. Ezt online vagy Thaiföldön pár hét alatt el tudod végezni. Ráadásul több mint 50 országban tudsz vele dolgozni vagy online.

  • Kiváló fizetés, amiből nagyon jó színvonalon tudsz élni Thaiföldön, a helyiek fizetésének a többszörösét megkeresve

  • Nagyon sok plusz, például ingyenes szállás az iskola területén, ingyenes étkezés, fizetett tanítási szünet, ingyenes balesetbiztosítás, ingyenes munkavállalói vízum, stb

  • Szerződés rövid, vagy hosszútávra. Akár végleges letelepedés Thaiföldön.

  • Kiváló lehetőség félretenni, beutazni Thaiföldet, vagy a szomszédos országokat. Tapasztalatot szerezni egy távoli kultúrában, megismerni a helyieket, vallást, szokásokat.

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, VietnámrólCosta Ricáról, Japánról vagy Törökországról.

Thaiföld mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: 
https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

m6.jpg
14731154_1114357471974266_37917131311950

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk:

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Egy akkreditált, gyakorlatot tartalmazó képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Angol anyanyelvi oktató fog fejleszteni a képzés alatt. Nem kell utaznod, tanterembe járnod,  bárhol lehetsz a világban akár Magyarországon, akár külföldön. A képzés ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon. Eddig a képzésünkön részt vett személyek mindegyike el tudott helyezkedni a támogatásunkkal.

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Több éves 

tapasztalat magyarok elhelyezésében.

Élethosszig tartó támogatás

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

Küldj emailt: info@tefl.hu

Hívj minket: 06 70 3229474

Skype azonosító: tefl_hungary

Viber-en és WhatsApp-on is

06703229474

Az oldal a W.E.C.I. Institute Hua Hin tulajdona. Az iskola államilag akkreditált intézmény.

Magyarországi közvetítők: TEFL Hungary Szolgáltató Betéti Társaság és TEFL International Szolgáltató Betéti Társaság.

W.E.C.I. Institute Hua Hin copyright © 2003-2021. Minden jog fenntartva.