top of page

Élj és dolgozz Törökországban, járj a szultánok nyomdokain

A történelmileg gazdag helyeket szereted? Görög hősök, bizánci császárok, középkori keresztesek és oszmán szultánok útját akarod követni? Élj és dolgozz egy igazán különleges helyen, Törökországban.

Ebben az Európát és Ázsiát kettéválasztó csodálatos országban mindenki megtalálhatja a számításait. Mi azoknak szeretnénk segíteni akik beszélnek angolul és nyitottak a tudásuk átadására. Nagyon sok lehetőség van ilyen területen elhelyezkedni. A mi képzésünkkel egy olyan módszert fogsz elsajátítani ami magabiztosságot fog adni ehhez. Nem kell beszélned a helyi nyelvet, játékosan képekkel, zenével tudsz gyerekeket tanítani alap szintű angolra. A TEFL képzés nagyon népszerű világszinten és Törökországban is több ezer lehetőség van elhelyezkedni. Képzésünket online, pár hét alatt el tudod végezni otthonról, utána pedig segíteni fogunk, hogy a legjobb lehetőségek közül tudj választani Törökországban vagy a világ több mint 50 országában!

067-scr.jpg

Mi szükséges ahhoz, hogy Törökországban élhessek és dolgozhassak mint TEFL oktató?

- legalább középfokú angol nyelvtudás

- diploma előnyt jelent (bármely területről)

- TEFL végzettség

Ez a lehetőség nem csak angol tanároknak szól. A képzésünkre mindenki tud jelentkezni aki rendelkezik legalább középfokú angol nyelvtudással. Diploma (bármely területről) előnyt jelent, de vannak helyek ahová nem követelmény. Amennyiben szeretsz gyerekekkel foglalkozni, beszélsz angolul és nyitott vagy az újra, akkor érdemes kipróbálnod magad TEFL oktatóként. Ez a módszer nagyban eltér a hagyományos nyugati tanítástól. Sokan olyanok vágtak bele, akiket nem foglalkoztatott az oktatás, és azelőtt teljesen mással foglalkoztak. A képzésünk után azonban nagyon megszerették és a jövőben is ezzel akarnak foglalkozni!

Törökországban a legtöbb lehetőség Isztambulban van. Ez az egyik legdinamikusabb 21. századi nagyváros. Aki ezt a lenyűgöző 14 millió lakosú várost választja az biztosan nem fog unatkozni. Felhőkarcolók, minaretek, mecsetek, pezsgő éjszakai élet, sokszínű kultúra. 

Viszont ha a csendesebb, videki életet kedveled akkor vannak más kisebb városok, falvak ahol ugyancsak van lehetőség elhelyezkedni mint TEFL oktató.

Miért érdemes Törökországot választani?
 

 • Két világ között - A nyugatot és keletet szétválasztó ország nagyon kedvező helyen van. Nincs távol Magyarországtól és a világ többi izgalmas helyei is könnyen elérhetők innen.
   

 • Ottomán örökség - Az iszlám építészet és kultúra mesterművei mindenhol fellelhetők, de leginkább Isztambulban. Lenyűgöző részletesség jellemzi, a hangulata pedig semmihez sem hasonlítható. Olyan mintha egy film díszletei között járnánk.
   

 • Mindennap van mit felfedezni - Ha izgalomba hoz a történelem és kalandvágyó vagy, akkor olyan helyekre tudsz eljutni melyeket csak könyvekből vagy filmekből ismersz. Törökország az emberi történelem egyik legjelentősebb országa.
   

 • Vásárolj a Nagy Bazárban - 400 évig itt kereskedtek az emberek a különféle árucikkekkel Európából és az arab országokból. Napjainkban is hihetetlen nagy választék van különlegességekből, szuvenírekből, ruhákból, ételekből, fűszerekből és még sorolhatnánk.
   

 • A világ egyik legízletesebb könyhája - Ha szereted a mediterrán és arab ízvilágot, akkor a Paradicsomban érezheted magad. Friss ételek mindenhol az utcán, éttermekben, pékáruk, kávézók. Megannyi lehetőség és választék.
   

 • Kényelmes megélhetés - az árak nagyon kedvezőek, a szállás olcsó, kiváló színvonalon tudsz megélni a fizetésedből. A TEFL oktatók többsége könnyedén félre tud tenni.

Istanbul-street-view.jpeg
d14be8cb-5a2a-48f1-85ff-3f0d535b3e34.jpg

Törökország kiváló választás ha távolabbra vágysz, de mégsem túl messze Európától, vonz az arab kultúra de nem akarsz egy szélsőséges arab országban élni. A nyugat és kelet legjavát kapod egy országban. Ha erre vágysz és beszélsz angolul akkor nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. Lépj velünk kapcsolatba!

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, OlaszországrólMexikórólThaiföldről, Vietnámról, Japánról vagy Costa Ricáról.

Törökország mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

IMG_20190213_133131_971.jpg

Olvasd el Enikő tapasztalatát a lenyűgöző Törökországról

v9.png

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?
Lépj kapcsolatba velünk:

Thanks! Message sent.

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page