top of page

Dolgozz a világ legzöldebb és legboldogabb országában

Vonz Latin-Amerika, az évi 12 hónap jó idő, a tenger és spanyol nyelv? Emellett beszélsz angolul és szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Érdemes elolvasnod az alábbi cikkünket.

Ha szeretnél egy trópusi helyen, paradicsomi körülmények között élni Közép-Amerikában, akkor meleg szívvel ajánljuk Costa Ricát. Costa Rica sokáig Latin-Amerika egyik legjobban őrzött titka volt. Érintetlen és vad, mégis biztonságos, kevés turistával. Később az utazók paradicsomává vált és a turizmus fellendülése után nagyon megnövekedett az igény az angolt oktató külföldiekre. Téged is szeretnénk meginvitálni, hogy dolgozz ebben a lenyűgöző országban!

costa-rica-teaching-english-5_edited.jpg

Mi szükséges ahhoz, hogy Costa Ricában élhessek és dolgozhassak mint TEFL oktató?

- Folyékony angol nyelvtudás

- TEFL végzettség

- Gyerekekkel való foglalkozás szeretete

Fontos: nem kell tanári végzettséggel vagy tapasztalattal rendelkezned. (persze előnyt jelent) A diploma hiánya sem kizáró tényező. Egy pár hetes online TEFL képzés után magabiztosan tudsz majd tanítani gyerekeket. Ez a módszer a játékos oktatásra összpontosít, képekkel, videókkal, szituációkkal. Ehhez nem kell beszélni a helyi nyelvet.

Mennyire biztos az elhelyezkedés a képzés után?

Nagyon jó esélyeid vannak, hiszen Costa Rica Közép-Amerika legnépszerűbb országa a TEFL-t végzettek körében. Nagyon sok lehetőség van elhelyezkedni egész évben. Fontos kiemelni, hogy a TEFL képzés után több mint 50 országban tudsz dolgozni, vagy akár otthonról online. Ezért kijelenthető, hogy a TEFL végzettség a legjobb befektetés az életben, melyet csak egyszer kell megszerezni. Mi vizsgagaranciát és élethosszig tartó segítségnyújtást biztosítunk az elhelyezkedésben. Ránk mindig számíthatsz!

Miért érdemes Costa Ricát választanod a képzés után?

 • Olcsó – Akár 500 dollárból meg tudsz élni havonta. A keresetednek akár a felét félre tudod tenni.
   

 • Spanyol nyelv – A kínai (mandarin) nyelv után a második legnagyobb számban beszélt nyelv.
   

 • Egész évben kiváló időjárás – még télen is meleg van, nem kell fűteni, kabátot felvenni.
   

 • Biztonságos – az országnak 1949 óta nincs katonasága, az utcán nincsenek fegyveres őrök, és nincs is rá szükség.
   

 • Megtanulhatsz szörfözni – Costa Ricában vannak Közép-Amerika legkiválóbb tengerpartjai, igazi szörf paradicsom.
   

 • Felfedezheted az esőerdőket – Nem vagy oda a tengerpartért? Mit szólsz az esőerdőhöz? Ha kalandvágyó vagy, akkor vágj bele!
   

 • Ízletes ételek – Az ízek világát is érdemes felfedezni. Mint például gallo pinto, ceviche, és az édeskés Churchill.
   

 • A világ legjobb kávéja - A Tarrazú kávé az ország egyik legfontosabb exportcikke, a helyiek még a kisbabák tejébe is kávét tesznek.
   

 • Két igen fontos címmel is rendelkezik az ország: egyfelől nemrég a világ legzöldebb országának választották, másrészt Happy Planet Index alapján a világ legboldogabb országa.
   

 • Felejtsd el a rohanást - az embereket az olykor lassú, de kiegyensúlyozott élet jellemzi, a nyugalom mindennél fontosabb.

local-experts-costa-rica-reasons-to-visi
monkey5-1.jpg

Összefoglalva, csak azt tudjuk tanácsolni, hogy válaszd Costa Ricát, ha a természetben érzed jól magad, emellett olyan munkát szeretnél végezni ami hasznos és építő. Ez a kicsi ország rengeteg lehetőséget tartogat azok számára akik nyitottak az újra és szeretnének hozzájárulni a munkájukkal az ország fejlődéséhez.

Más országok is érdekelnek?

Olvasd el cikkünket Spanyolországról, OlaszországrólMexikórólThaiföldrőlVietnámról, Japánról vagy Törökországról.

Costa Rica mellett még több mint 50 országban tudsz dolgozni a TEFL végzettséggel. Tekintsd meg tájékoztatónkat az országokról: https://www.tefl.hu/kulfoldon

Online szeretnél otthonról dolgozni? A következő tájékoztatót érdemes elolvasnod: https://www.tefl.hu/onlinemunkak

11879192_10207924693465270_6858307131491
1.jpg

Érdekel a lehetőség vagy kérdésed van?
Lépj kapcsolatba velünk:

Thanks! Message sent.

Miért érdemes minket választani?

Iskolánk az egyetlen, mely kiemelten a magyarokat támogatja!

Mert Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott (nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001497) felnőttképző vagyunk, a hatályos felnőttképzési jogszabályoknak megfelelően dolgozunk.


Mert a TEFL képzésünket a globális szinten ismert Testület, a CPD Certification Service (London, Egyesült Királyság) akkreditálja (Membership number: 14568) és állítja ki a TEFL képesítést a hallgatóink számára.


Egy akkreditált, magas színtű elméleti tudást biztosító és gyakorlat orientált képzést biztosítunk, melyet a világon mindenhol elfogadnak. Mindezt ráadásul otthonról, online, a saját időbeosztásod szerint tudod végezni egy pár hét alatt. Minden hallgatónk számára saját, anyanyelvi szinten beszélő angol oktatót és mentort biztosítunk, a személyre szabott képzés és fejlesztés érdekében. A képzésünk ára csupán a töredéke más képzéseknek. Több éves tapasztalatunk által kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész világon, segítünk, hogy ajánlásunkkal az önéletrajzod a legjobb oktatási intézményekhez és online ügynökségekhez jusson el!

Akkreditált képzés melyet a világon mindenhol elfogadnak

A TEFL.hu vizsgagaranciát

nyújt, mivel

biztos a sikerben

Élethosszig tartó támogatás az álláskeresésben és karrierépítésben

Mire vársz?

Nem fogod megbánni!

bottom of page